Mageløse Monaco henter point i Tyskland

11. april 2017

Mageløse Monaco henter point i Tyskland

To af verdens mest underholdende mandskaber tørner tirsdag sammen i Champions League, men selvom Dortmund på hjemmebane er favoritter, så er holdet afbudsramt, og vi satser derfor på point til de formstærke franskmænd.

 

Dortmund – Monaco Optakt

Franske Monaco har været den helt store positive overraskelse i dette års Champions League, hvor franskmændene gang på gang har strålet med fremragende offensivt spil.

I gruppespillet var man med til at sende Tottenham ud, og i 1/8 finalerne ekspederede man igen et engelsk hold ud af turneringen, da forhåndsfavoritterne fra Manchester City med Pep Guardiola på sidelinjen måtte vinke farvel til verdens bedste klubturnering.

Monaco tabte det første opgør mod Manchester City med 3-5, og bookmakerne levnede derfor ikke Falcao & Co. mange chancer for videre avancement. Ligue 1’s førerhold ville det dog anderledes, og med en 3-1 sejr blev man klar til kvartfinalerne.

Her venter nu tyske Dortmund der, efter nederlag i det første opgør, strøg ubesværet forbi Benfica i 1/8 finalerne med en 4-0 sejr på hjemmebane.

I den hjemlige liga kører det dog ikke helt på skinner for Thomas Tuchels mandskab, der fik en elendig optakt til dette opgør, da man på udebane blev kørt over af Bayern München, der nemt vandt med 4-1. Med nederlaget er holdet nu nede på 4. pladsen i Bundesligaen, hele 18 point efter Bayern, og det er samtidig kun blevet til sejr i to af de seneste fem ligakampe.

Anderledes godt går det for Monaco, der gennem hele sæsonen har imponeret i Ligue 1. De gode præstationer har da også sendt holdet helt til tops i ligaen med seks point ned til forhåndsfavoritterne fra PSG, der dog også har en kamp i hånden.

Franskmændenes succes skyldes hovedsageligt en fremragende offensiv, der har nettet hele 88(!) gange i 31 ligakampe. Til sammenligning har Dortmund, der normalvis er yderst målfarlige, ”blot” scoret 59 gange i 28 kampe.

I weekenden blev det dog kun til et enkelt mål fra Monacos side, da man besejrede Angers med 1-0, og dermed udbyggede stimen af vundne ligakampe til fem, mens det samtidig ikke er blevet til nederlag i hele 13 ligakampe i streg.

Spilforslag

Trods holdets gode form må man dog alligevel affinde sig med rollen som underdogs i tirsdagens opgør til odds 5.00 hos NordicBet, mens en sejr til Dortmund er helt nede i odds 1.66 hos Betfair.

Umiddelbart bør franskmændene have bedre chancer end oddsene antyder, særligt når vi tager et kig på Dortmunds skadesliste. Her må man undvære Mario Götze, Erik Durm og André Schürrle, mens også både Marco Reus, Shinji Kagawa og Julian Weigl er tvivlsomme. Det er immervæk en del profiler, og da Monaco samtidig kan stille op i stærkeste opstilling, bør franskmændene snuppe det ene point til odds 4.33 hos NordicBet.

Et alternativt spil kunne være mange mål, da begge hold er yderst målfarlige, men oddset på over 3,5 mål er alt for lavt og rummer ikke megen værdi.

Spilforslag: Uafgjort til odds 4.33 hos NordicBet
Kampstart: 11/4 kl. 20.45 – Se den på TV3 Sport 1