Fremragende underholdning på Old Trafford

3. april 2017

Fremragende underholdning på Old Trafford

Der venter José Mourinhos mandskab en hård opgave, når Everton gæster Old Trafford. Anført af Romelu Lukaku har udeholdet bombet løs i denne sæson, og de bør fortsætte den stime mod De Røde Djævle.

Manchester United – Everton Optakt

Manchester United skuffede endnu engang hjemme på Old Trafford, da man i weekenden var oppe mod West Bromwich. På trods stor dominans ville bolden bare ikke ind, og De Røde Djævle måtte derfor gå fra banen med en nulløsning.

Det uafgjorte resultat var holdets 11 i denne sæson, og chancen for en plads i top 4 svinder så småt ind. Her har man fem point op til lokalrivalerne fra Manchester City, der samtidig har spillet en kamp mere.

Det er derfor ikke overstået endnu for José Mourinhos drenge, der dog ikke har råd til flere fejltagelser.

Desværre for United er holdets kampprogram i april spækket med både europæiske kampe samt en række topopgør i Premier League. Næste udfordring for Pogba & Co. hører da også til i den svære kategori, når Everton kommer på besøg.

Ronald Koemans mandskab løber ind til kampen med masser af sult, efter det i weekenden blev til nederlag i lokalopgøret mod Liverpool. Et derbynederlag er altid ekstra hårdt at sluge, men ser vi på Evertons form, så har man blot tabt to af de seneste 13 ligakampe, og det var nederlag mod Tottenham og Liverpool.

The Toffees har da også gang i en ganske fin sæson, hvor man især i offensiven har sprudlet. Det skyldes ikke mindst belgiske Romelu Lukaku, der med 21 mål topper ligaens topscorerliste. Sammenlagt har udeholdet nettet 52 gange, og de bør da også have fine muligheder for at komme på tavlen tirsdag.

Her må Manchester United nemlig både undvære Phil Jones og Chris Smalling i midterforsvaret, mens også Juan Mata er ude. På midtbanen har Paul Pogba siddet ude i to kampe med en skade, og den franske stjernespiller er fortsat tvivlsom.

Trods skaderne er hjemmeholdet dog alligevel favoritter til odds 1.57 hos betfair, og De Røde Djævle har da heller ikke tabt i ligaen siden 23. oktober.

Også hos Everton er der fravær i form af de langtidsskadede Yannick Bolasie og Seamus Coleman, mens både James McCarthy og den tidligere United-spiller Morgan Schneiderlin er tvivlsomme.

Udeholdet har tidligere taget fusen på blandt andre Manchester City, og med en Lukaku i topform kan alt ske. Skulle det ende med en udesejr er der odds 6.50 hos betfair, mens et remis belønnes med odds 4.20.

Spilforslag

Everton har vist forrygende målform på det seneste med 12 mål i de seneste fem ligakampe, heriblandt mål mod både Liverpool og Tottenham.

Vi ser da også gode muligheder for flere mål fra Lukaku & Co. i dette opgør, selvom José Mourinho er kendt for sin stærke defensiv.

Hjemmeholdet må som bekendt undvære flere spillere i forsvaret, og det vil Everton udnytte. Samtidig må man dog ikke undervurdere Manchester United, der har kreeret masser af chancer i denne sæson, hvor skarpheden ofte har manglet.

Oddset på at begge hold finder skarpheden frem på Old Trafford er rigtig flot og måske et af ugens bedste odds.

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 2.00 hos Betfair
Kampstart: 4/4 kl. 21.00 – Se den på 6’eren