Manchester City - Tottenham: optakt, odds, statistik og spilforslag

13. marts 2017

Monaco og City lader igen målene tale på Stade Louis II

I den første kamp mellem de to klubber i England kom der ikke færre end 8 mål i en meget henrivende og underholdende affære. Meget tyder på, at vi igen kan se frem til et spændende møde mellem to klubber, der er kendt for deres offensive fodboldstil. Vi har kigget nærmere på returopgøret i 1/8 finalerne.

Monaco - Manchester City Optakt

Det lignede længe, at Monaco skulle sikre sig et fantastisk resultat i Manchester, inden holdet kollapsede i de sidste 20 minutter, hvor det lykkedes Manchester City at scorer ikke mindre end 3 mål. Det betyder også, at det nu er Monaco, som er presset inden returopgøret.

Monaco viste dog noget fremragende angrebsspil i det første opgør, og flere gange var Citys midterforsvar med Stones og Otamendi ude på dybt vand. Kan Monaco finde det samme angrebsspil frem, og samtidig lukke bedre af i forsvaret, så kan man ikke udelukke at comebacket kan ske.

Monaco har i Kylian Mbappe en af de mest spændende talenter overhovedet. Den kun 18 årig franskmand har gang i en fantastisk sæson, som indtil videre har budt på 10 scoringer i 21 kampe i Ligue 1. Mbappe kom da også på tavlen i det første opgør, så det bliver spændende og følge ham i returopgøret på onsdag.

Ved siden af Mbappe forventes Monaco at starte med Falcao, som efter en lang periode med en skuffende formkurve hos forskellige klubber, virkelig har fundet det gode spil frem igen i Monaco.

I den seneste kamp scorede han et elegant chipmål, som meget vel kan være blandt kandidaterne til årets scoring i Champions League.

Og helt generelt har Falcao sammen med resten af Monaco truppen virkelig vist flot fodbold og ikke mindst stabilitet, som betyder at klubben inden den afgørende fase i Ligue 1, fører med 3 point ned til PSG, der af de fleste eksperter var udråbt som storfavoritter til titlen.

Det er dog en voldsom modstander som Monaco står overfor. Pep Guardiolas mandskab har haft en opadgående formkurve de seneste uger, og det gik senest udover Middlesbrough, der blev sendt ud af FA cuppen med et 2-0 nederlag i weekenden.

Det engelske mandskab er da også store favoritter til at hente en samlet sejr. Et spil på et samlet avancement til Manchester City er inden opgøret på odds 1.17 hos Unibet.

Hos hjemmeholdet må man forsat undvære Carrillo og Boschilia, som sidder ude med skader. Hos Manchester City kan man heller ikke se sig fra af fravær, her mangler Gundogan, Kompany og brasilianske Gabriel Jesus, som også sidder ude med skader.

Monaco - Manchester City spilforslag:

Monaco har scoret ikke færre end 84 mål i 29 kampe i den franske liga, et imponerende snit på 2,9 mål pr. kamp. Monaco viste også med alt tydelighed hvilke offensive kvaliteter holdet besidder i det første opgør, så der er meget som taler for, at der virkelig er lagt op til målfest på Stade Louis onsdag aften.

Vi har da også svært ved at se andet end mål, når vi så hvordan tingene forløb sig i første opgør.

Desværre har bookmakerne også den samme tiltro til mange mål, men vi er alligevel ikke sent ude med at kalde et spil på over 3,5 mål, som pt. giver pengene 2.02 gange igen hos Unibet.

Spilforslag: Over 3,5 mål til odds 2.02 hos Unibet

Kick off: Onsdag d. 15/3, kl. 20:45 - Kampen kan ses på TV3 +