Morten Nordstrand favorit til årets mål

24. august 2015

Morten Nordstrand favorit til årets mål

Søndag aften gjorde Morten Nordstrand det igen. Scorede et vanvittigt flot mål på saksespark imod FC København. Nordstrand er dermed favorit som årets bedste mål.

AGF-angriberen steg i slutminutterne af kampen mellem FCK-AGF akrobatisk op, og udlignede til slutresultatet 2-2 i Parken bag en chanceløs Stephan Andersen i FCK-målet. En bedrift der til forveksling lignede den Nordstrand udførte, da han spillede for FC Nordsjælland og scorede på saksespark imod FCK i august 2013.

Selvom kalenderåret langt fra er slut, mener Danske Spil allerede nu, at Morten Nordstrands saksesparksscoring bliver årets mål i Superligaen 2015.

- For os er der ingen tvivl om, at Nordstrands vanvittigt flotte saksesparksscoring for AGF bliver årets mål i Superligaen 2015, når DBU afholder deres kåring over året, der gik, siger Peter Emmike oddsansvarlig hos Danske Spil.

- Målet er så tilpas spektakulært og unikt, at vi ser Nordstrands scoring som storfavorit til at blive årets mål i Superligaen 2015 selvom, der endnu mangler 12 spillerunder i Superligaen. Vi tror ganske enkelt ikke, at der de kommende måneder bliver scoret et endnu flottere mål i Superligaen, fortæller Peter Emmike.

Er du enig med oddssætteren i, at Nordstrands scoring bliver den bedste i Superligaen 2015, så kan du hente odds 1,15. Er du omvendt uenig er der odds 4,75 på alle andre scoringer.

Spil med på Superligaen hos Danske Spil her!

Årets mål i Superligaen 2015:

Morten Nordstrands scoring imod FCK 23. august kårer DBU som ”Årets mål”          odds 1,15

Morten Nordstrands scoring imod FCK 23. august kårer DBU ikke som ”Årets mål”   odds 4,75