NFL: New England Patriots - Baltimore Ravens

12. december 2016

NFL: New England Patriots - Baltimore Ravens

Divisions lederne Baltimore Ravens og New England Patriots tørner sammen natten til tirsdag i Foxborough, Massachusetts. 

Ravens kommer ind til denne kamp med en sejrsstime på to kampe, mens Patriots har tre sejre i træk - dog i mod nemmere modstandere. Sidst de to hold mødte hinanden var i januar 2015, hvor Patriots vandt 35-31. 

New England Patriots - Baltimore Ravens

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1,40 15.00 3,25 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0:6.5) X 2 (0:6.5) Bonus

1,90

1,90 2000 kr bonus
Bookmaker O 45.5 Point (inkl. overtid) U 45.5 Bonus
1,94 1,88 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Tom Brady skrev sig endnu en gang i historie bøgerne, da han i sidste uge blev den mest vindende quarterback nogensinde efter en 26-10 sejr over Los Angeles Rams. Det var hans sejr nr. 201 og overgik derfor Packers legenden Brett Favre der havde den tidligere rekord på 200. 

I sejren over Rams spillede Brady igen en fin kamp, hvor han kastede 269 yards for en touchdown. Det var dog uden hans farligste våben Rob Gronkowski, som er ude resten af sæsonen med en rygskade. Det er et stort tab for New Englands angreb, men hvis der er nogen der kan overkomme modgang, så er det Tom Brady. 

Uden Gronkowski måtte Julian Edelman og Malcolm Mitchell deles om hans bolde, og de havde nok at se til og sådan kommer det formentlig til at være resten af sæsonen. Malcolm og Edelman greb 16 bolde til sammen for 183 yards. En undervurderet men vigtig spiller for Patriots er RB LeGarrette Blount, som løb 88 yards for en touchdown i mod Rams. Blount har været en vigtig mand om bord på New England skibet, da han kan tage en del af presset væk fra Brady og kastespillet. Han kommer til at spille en stor rolle i denne kamp. 

Joe Flacco spillede sæsonens bedste kamp i sidste uge i mod Miami Dolphins, da han kastede 381 yards for fire touchdowns. Ravens dominerede kampen tidligt, hvor de allerede i første quarter fik bragt sig foran 14-0. Hvad der var mere imponerende var Ravens' defense, der begrænsede Dolphins til 277 yards samt stjal tre interceptions fra quarterback Ryan Tannehill. 

Ravens håber på at kunne fortsætte den defensive dominans imod Patriots, der er rangeret som det sjette bedste hold i total yards. Den gode nyhed for Ravens er, at de statistisk set har ligaens bedste defense i den kategori, så mandagens opgør bliver især spændende når Patriots har bolden. 

Dennis Pitta var flyvende på tight end positionen hvor Flacco targetede ham 11 gange. Pitta greb ni af dem for 90 yards og to touchdowns, da Baltimore legede med Miami's secondary hele eftermiddagen. Terrance West fik flest carries i Ravens' backfield, hvor han løb 50 yards på 10 carries for et touchdown. Kenneth Dixon havde seks snaps for 56 yards. 

Spilforslag til New England Patriots - Baltimore Ravens

Mandagens opgør mellem to Super Bowl kandidater kommer til at leve op til forventningerne. Baltimore kommer ind med en skidt udebane record, men håber at kunne stoppe Patriots' solide angreb med deres defense der er blandt ligaens bedste. Det burde fjerne lidt af presset fra Joe Flacco, der uden tvivl nok kommer til at sætte point på tavlen. 

New England er dog frygtindgydende på deres hjemmebane, og selvom vi har med en mindre Super Bowl kandidat at gøre i Baltimore Ravens, så er der desværre ikke meget at hente på Gillette Stadium, hvor jeg kun kan se hjemmeholdet som vinder og endda dække handicappet på -6.5. New England lærte en del fra nederlaget mod Seahawks, så forvent ikke at Bill Belichick lader sig narre for anden gang på én sæson. 

SpilforslagNew England Patriots -6.5 odds 2.16 hos Nordicbet

Kampstart: 13/12 kl. 02:30 på TV3 Sport 1