NFL: Sultne Chiefs snupper første pladsen i AFC West torsdag nat

17. september 2015

NFL: Sultne Chiefs snupper første pladsen i AFC West torsdag nat


En spændende kamp er i vente, når Peyton Manning og resten af Denver Broncos mandskabet vender snuderne mod Arrowhead Stadium, hvor Kansas City Cheifs står klar med åbne arme.

Kampstart: 02:25
TV: TV3+
Lokation:
Arrowhead Stadium, Kansas City, Missouri



Sæsonen er for alvor i gang, og sikke en start vi har fået! Der har været overraskelser på tværs af hinanden, hvor Marcus Mariota i søndags fik en drømmedebut for Titans med hele 4 TDs, mens Minnesota Vikings overraskende nok så forfærdelige ud sidste mandag mod San Fransisco 49ers.

I dag handler det dog hverken om Tenneesee Titans, Minnesota Vikings eller San Fransisco 49ers, men derimod Denver Broncos og Kansas City Chiefs, der på denne torsdag står for den helt store underholdning, når alle kameraerne bliver vendt mod dem i nat kl. 2:25 (GMT +2).

Dagens kamp i AFC West er uhyre spændende, da både Broncos og Chiefs indledte sæsonen med en sejr, og vinderne af nattens opgør derfor indtager en suveræn førsteplads i AFC West.

I sidste uge haltede Denver Broncos systematisk i deres offense, og overrasende nok, så var det en af de få gange hvor det faktisk var Broncos’ defense der vandt kampen for dem.

På den anden side spillede Kansas City Chiefs en fænonemal kamp, hvor deres offense var fejlfrit. Disse to kontrasterende holdpræstationer afspejler sig dog også i bookmakernes favorisering, hvor Kansas City Chiefs op til dagens opgør er storfavorit til odds 1.50, mens Denver Broncos er sat som aftenens underdog til odds 2.50 hos Danske Spil.

Spilforslag til kampen

Jeg er ofte uenig med bookmakernes udbud af odds, og deres værdier, men i dag kunne jeg ikke være mere enig. De seneste par år har Broncos’ offense og Chiefs’ defense været de absolut største våben hos de to hold, men i år er der sket noget.

Kansas City Chiefs har fået deres offense til at fungere, og det ser ud til at rollerne i AFC West er byttet om. Chiefs virker til at være det bedste hold i denne division, og det er især QB Alex Smith der kan påtage sig en stor del af æren.

Alex Smith er aldrig blevet bedt om det helt store, udover at tage de logiske valg og kaste de fornuftige bolde, samt holde hovedet koldt og ikke tage dumme beslutninger der kan resultere i unødvendige turnovers.

I kampen mod Texans så Smith ud til at være en elite QB, og hans arbejde er kun blevet gjort nemmere ved at have Jamaal Charles som RB og en tight end i form af Travis Kelce, der kan sammenlignes med New England Patriots’ TE, Rob Gronkowski.

Peyton Manning er hjertet af Denver Broncos, og hvis han ikke fungerer, så fungerer holdet heller ikke, hvilket vi fik et stærkt indblik af i kampen mod Baltimore Ravens. Broncos’ defense vandt kampen for dem mod Ravens, men det er ikke noget de kan gøre i mod et hold som Chiefs.

Hvis Broncos skal have nogen forhåbninger om at nå til Super Bowl i år, skal de have gang i Manning igen. Lige siden pre-season har deres elite QB set svag ud, og han ligner slet ikke en mand der har været i rutinen de seneste mange år.

Jeg tror ikke Peyton Manning får steppet sit game op i denne kamp, og jeg kan kun forestille mig, at Chiefs’ fantastiske defense får lukket ham fuldkommen ned i denne kamp. Vi spiller derfor Chiefs -5,5 til odds 2.40 hos Danske Spil.

Spilforslag: 

Kansas City Chiefs (-5,5) - odds 2.40 hos DanskeSpil

Der er en helt masse andre spilmuligheder at vælge imellem til torsdags kampen i nat, så hop da endelig ind og tag et kig på udvalget.