NordicBet: Gode chancer for Van der Vaart til Herning

1. august 2016

NordicBet: Gode chancer for Van der Vaart til Herning

109 kampe for det hollandske landshold og en karriere i blandt andet Real Madrid, HSV og Tottenham. Kan Rafael van der Vaart virkelig havne i FCM? Ja, mener NordicBet.

Se de bedste odds på Van der Vaarts Superliga-sæson her!

NordicBet lader sig ikke afskrække af FC Midtjyllands afvisning af van der Vaart-rygterne. Selskabet betaler blot pengene 2,5 gange igen, hvis den største transferbombe i dansk fodbold detonerer.

Der gik et sus gennem den danske fodboldverden søndag, da den hollandske superstjerne Rafael van der Vaart pludselig var at spotte i klubbens VIP-loge under kampen mod Silkeborg. FCM-direktør Claus Steinlein dementerede efterfølgende rygterne om et samarbejde, men ingen røg uden en brand lyder vurderingen flere steder i fodboldverdenen.

Dette er også holdningen hos NordicBet, der er ude med et ganske konservativt odds på, at van der Vaart trækker Ulve-trøjen over hovedet, inden transfervinduet lukker.

Familien Van der Vaart først

Argumentet fra bookmakeren lyder, at den tidligere Real Madrid-spiller har tjent de penge, han skal i karrieren. Nu tæller familien.

"Rafael van der Vaart har kæreste i Esbjerg og børn i Hamburg. I det perspektiv giver det rigtig god mening for ham at vælge en dansk topklub. Han har tidligere i karrieren vist, at han prioriterer familien højere end økonomi. Og når han har taget turen til Herning, så er det et tegn på, at forhandlingerne er seriøse. Derfor mener vi også, at Steinleins afvisning skal tages med et gran salt. Det er klassisk forhandlingsspin", siger NordicBets pressechef Thomas Holm til Oddsforum.dk

Rafael van der Vaart var i flere år en af de bærende kræfter på det hollandske landshold og har gennem en imponerende karriere repræsenteret klubber som Ajax Amsterdam, HSV, Real Madrid og Tottenham.

Er Rafael van der Vaart på kontrakt i FC Midtjylland, når transfervinduet lukker 2. september 2016?

Ja: odds 2,50 ved NordicBet

Nej: 1,40 ved NordicBet

Foto: Wikipedia