NordicBet: Hver tredje krone er spillet på Frankrig

7. juni 2016

NordicBet: Hver tredje krone er spillet på Frankrig

Hos NordicBet har man en klar vinder, hvis man laver afstemning blandt kunderne. Hver tredje krone er smidt på at Frankrig bliver europamestre!

Verdens øjne rettes mod Paris, når Frankrig og Rumænien fredag spiller åbningskamp ved Europamesterskaberne i fodbold.

Og at dømme efter indsatserne hos NordicBet vil der blive heppet indædt på Frankrig rundt omkring i de danske stuer. Ikke mindre end 29 procent af alle indskud på vinderen af mesterskabet er lagt på Didier Dechamps tropper.

"Der er en enorm tro på franskmændene blandt vores kunder, og vi mener sådan set også, at denne tro er berettiget. De har hjemmebanefordelen, og med profiler som Pogba og Griezmann har de et fantastisk hold. Men det er vigtigt at huske, at de europæiske lande er mere jævnbyrdige end nogensinde. Vi forventer mange tætte kampe. Europamesterskabet vil blive afgjort på marginaler", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Kigger man på outsiderne er det særligt Sverige til odds 80 og Island til odds 150, som tiltrækker sig spillernes interesse.

"Der er ingen tvivl om, at svensk eller islandsk sejr ville være en rigtig dyr fornøjelse for os. Vi formoder, at mange af vores svenske kunder spiller med hjertet her, men man skal aldrig afskrive Zlatan. Når det gælder islændingene tyder meget på, at danskerne og nordmændene har valgt at adoptere dem som vikarer for deres egne landshold ved slutrunden", siger oddssætteren.

Hvilket land vinder Euro 2016?

Frankrig: odds 4.00 hos NordicBet

Tyskland odds 5.00 hos NordicBet

Spanien: odds 6.00 hos NordicBet

England: odds 9.50 hos NordicBet

Belgien: odds 12.00 hos NordicBet

Italien: odds 18.00 hos NordicBet

Portugal: odds 20.00 hos NordicBet

Kroatien: odds 28.00 hos NordicBet

Østrig: odds 35.00 hos NordicBet

Polen odds 50.00 hos NordicBet

Schweiz: odds 60.00 hos NordicBet

Rusland: odds 65.00 hos NordicBet

Wales: odds 65.00 hos NordicBet

Tyrkiet: odds 80.00 hos NordicBet