Betfair udbetaler 150.000 kroner for egen fejl

16. februar 2017

Odds 10 på FCK-sejr over Ludogorets

FCK er på en svær opgave i Bulgarien imod Ludogorets, men chancerne for sejr er bestemt til stede. Hos Betfair kan du oven i købet få hele odds 10 på en eventuel sejr til Løverne, hvis du er ny kunde! Læs mere her.

FCK er små favoritter til at tage en sejr med hjem fra deres tur til Bulgarien og Ludogorets, men det bliver selvsagt ikke nogen nem opgave imod et hold, der har en stærk defensiv, og naturligvis ikke er interesseret i at skulle spille returkamp med et nederlag i bagagen.

Hos Betfair giver de nye kunder mulighed for at få lidt ekstra ud af en eventuel FCK-sejr over Ludogorets, for de kan nemlig få lov at spille på en triumf for københavnerne til hele odds 10 (normalt odds 2,70)!

For at få mulighed for at spille til de forhøjede odds, så skal du oprette dig som kunde hos Betfair via et af vores links her på siden, lave dit første indskud og derefter spille dit første indskud på FCK-sejr. Det er dog maksimalt 100 kroner, der vil gælde til de forhøjede odds – Du kan sagtens spille for mere, men det er kun de 100 kroner, der vil give odds 10.

Sådan får du odds 10 på FCK-sejr over Ludogorets

Trin 1: Opret en Betfair-konto via et af vores links her på siden.

Trin 2: Placér et singlespil på en sejr til FC København over Ludogorets til det nuværende odds 2,70.

Trin 3: Dit spil skal placeres på Sportsbook, og inden valgstederne åbner kl. 16:00 d. 08/11/2016.

Trin 4: Den maksimale kvalificerende indsats er 100 kr. Du kan godt spille mere, men kun 100 kr. vil tælle til det forhøjede odds.

Trin 5: Hvis du vinder, får du din gevinst udbetalt til normale odds, mens resten bliver udbetalt som freebets til din konto!