Odds & spilforslag på Juventus – Real Madrid

11. juni 2015

Odds & spilforslag på Juventus – Real Madrid

Der venter et brag en fodboldkamp, når de nykårede italienske mestre, Juventus, tager imod de forsvarende Champions League vindere Real Madrid.

 

Spilforslag til Juventus - Real Madrid

Det er to meget velspillende hold, der tirsdag tørner sammen, og selvom det muligvis bliver målfattigt, så tror jeg på et interessant opgør.

Spanierne er gjort til smalle favoritter, hvilket er forståeligt med deres nuværende form in mente, men man skal ikke undervurdere Den Gamle Dame.

Juventus har i Serie A vundet 15 ud af 17 hjemmekampe, mens de to sidste er endt uafgjort. I Champions League har man vundet fire ud af fem hjemmekampe, mens den sidste er endt uafgjort.

Det er altså noget af en fæstning Real Madrid skal nedkæmpe, og jeg tvivler på at de tager første stik hjem. Holdet kan dog sagtens leve med et uafgjort resultat, og jeg ser gode chancer for en 1-1’er.

Jeg anbefaler derfor: X til odds 3.25

 

Optakt: Kan blive taktisk affære

Champions League er gået ind i den altafgørende fase, og der er nu blot fire hold tilbage.

To af disse krydser tirsdag klinger, når italienske Juventus tager imod spanske Real Madrid, der vandt turneringen sidste år.

Hjemmeholdet kommer ind til kampen med masser af gejst efter de i weekenden definitivt sikrede sig det italienske mesterskab. Fokus har dog længe været på Champions League, hvor man hungrer efter succes.

Succes i Champions League var netop hvad Real Madrid havde i sidste sæson, hvor man vandt turneringen. I denne sæson har man også imponeret i turneringen, og CHL kan være holdets bedste mulighed for et trofæ, da Barcelona virker ustoppelige i ligaen.

Carlo Ancelottis mandskab er i fantastisk form med fem sejre i træk, og bookmakerne holder da også på udeholdet som favorit til odds 2.60 hos NordicBet.

Juventus taber dog sjældent på hjemmebane, og i Champions League er det blevet til sejr mod både Monaco og Dortmund på Juventus Stadium.
Hvis du tror at Den Gamle Dame tager endnu en sejr får du odds 3.00, mens X’et belønnes med odds 3.25.

Den første kamp i knockout fasen er ofte meget taktisk, og ingen af holdene vil satse for meget. Med et italiensk hold på den ene banehalvdel virker det meget sandsynligt, at det også bliver tilfældet på tirsdag.

Bookmakerne forudser da også en målfattig kamp, og du får odds 1.57 for under 2,5 mål, mens over 2,5 mål belønnes med odds 2.35 hos NordicBet.

Real Madrid må samtidig se bort fra Luka Modric og Karim Benzema, der begge kan skabe en masse i offensiven.

De to hold tørnede også sammen i sidste sæsons gruppespil, hvor begge kampe endte over 2,5 mål.

Seneste 5 indbyrdes opgør:

Juventus – Real Madrid 2-2
Real Madrid – Juventus 2-1
Juventus – Real Madrid 2-1
Real Madrid – Juventus 0-2
Juventus – Real Madrid 2-1