Oddset-spiller vandt stor gevinst på mobil

11. juni 2015

Oddset-spiller vandt stor gevinst på mobil

I sidste weekend vandt en dygtig Oddset-spiller 464.029 kroner på fem rigtige i FA Cuppen.

Det var de helt rigtige krydser, der blev tastet ind på en mobiltelefon i sidste weekend, da en Oddset-kupon fuld af handicap-kampe blev sendt afsted sammen med et indskud på 500 kroner.

Gevinsten kom dog ikke i hus helt uden spænding. I opgøret mellem Manchester City og Championship-klubben fra Watford lykkedes det gæsterne at sende chokbølger gennem Manchester. Ved hjælp af særdeles flotte og effektive kontraangreb bankede Watford to kasser ind på måltavlen. Det behagede ikke just Oddset-spilleren, som med blot en halv time tilbage af opgøret stadig skulle bruge fire City-scoringer.

Se også: Danske Spil fik stryg af spillerne

Men så tog Agüero sagen i egen hånd og sendte to mål i kassen til 2-2. Og i det 87. minut lavede den unge Watford-målmand, Jonathan Bond, et grusomt drop, der bragte City i spidsen med 3-2. Den endelige jubel kunne derefter udbryde i overtiden, da Agüero fuldendte sit hattrick og sendte Oddset-spilleren i himlen med den nødvendige sejr på 4-2.

Tidligere var nervøsiteten nok steget, da Sunderland bragte sig foran mod Kidderminster efter kun fem minutters spil. Værterne måtte nemlig kun vinde med et enkelt mål over gæsterne, som til dagligt kan findes helt nede i den femte bedste engelske række, Conference League. Alligevel formåede Kidderminster at drage hjem med et smalt nederlag på 1-0 og æren i absolut behold.

Hermed var samtlige krydser blevet indfriet for den dygtige, og en lille smule heldige, Oddset-spiller. Herfra skal der lyde et stort tillykke med den fornemme gevinst.  

Se også: Spillerne vinder over Oddset der tabte 8 millioner

Vinderkuponen:

Væddemål Resultat/Odds

X Chelsea – Stoke City (0-1)
X Birmingham City – Swansea City (1-0)
X Sunderland – Kidderminster Harriers (0-1) 
X Manchester City – Watford (0-2)
X Bournemouth – Liverpool (2-0)

1-0 - odds 3,90
1-2 - odds 3,55
1-0 - odds 3,80
4-2 - odds 4,20
0-2 - odds 4,20

Samlet odds: 928,00
Indskud: 500 kroner
Gevinst: 464.029 kroner