Horsens vs FC København odds: - FCK på hård opgave i det jyske

18. juli 2016

Optakt: FC Midtjylland - Randers

Kan FC Midtjylland udfordre om mesterskabet igen i denne sæson? De åbner med en hjemmekamp imod Randers, der har både ny træner og mange nye spillere.

Spilforslag: FCM vinder til odds 1,86 hos NordicBet

Efter den såkaldte Keller-gate endelig er drevet over i Randers, bliver det spændende at se, hvad holdet kan præstere i den ny sæson. Afskeden med træner Colin Todd har været en stor omvæltning for kronjyderne, og det er en svær åbningskamp de har, når de skal på besøg i Herning.

FCM så gode ud i 3-0 sejren over Vaduz, og her var især Pione Sisto en oplevelse og klar MoM. Sisto kan være fortid i FCM når transfervinduet lukker, så det er klart, at den unge midtjyde vil vise sig frem på bedst mulig maner. Og han får gode muligheder for det mod Randers, der som nævnt er i en opbygningsfase, og nok skal bruge nogle kampe til at få hele systemet på plads.

Randers har haft nogle træningskampe på det jævne, og primært er det netop FCMs fordel, at de allerede har spillet et par kampe med reel betydning i denne sæson med deres EL-kvalifikation.

Det er svært at forestille sig, at det ikke bliver udslagsgivende, og selvom Randers var et svært hold at tumle i sidste sæson, så er dds 1,86 hos NordicBet  på en sejr til de normalt så hjemmestærke ulve for højt, på trods af at det er tidligt på sæsonen. Pione Sisto ligner en spiller, der er tæt på topformen, og med den aktuelle ballade om Randers' midtbanemand Masango, der ikke kan få gennemført et skifte til AaB, så er Randers ikke helt ude af krisen endnu. 

Det ligner meget en kamp, som FCM får alle tre point med fra, og man kan roligt regne med, at de vil forsøge at rette op på den lidt blandede sidste sæson med en solid præstation i egen ulvehule. Og nåja - Så har FCM vundet 9 ud af de sidste 10 kampe imod netop Randers, mens den sidste endte uafgjort.

FC Midtjylland - Randers : Skader og karantæner

For Randers er deres svenske goalgetter Mikael Ishak lettere tvivlsom, men ellers er de - ligesom dagens hjemmebanehold - fri af både skader og karantæner. For FCM er Tim Sparv dog stadig langtidsskadet, og han er ikke aktuel lige foreløbig.

Randers har sikret sig en vaskeægte EM-helt i Islands keeper Hannes Haldorsson, men han når næppe at blive en del af kamptruppen til første kamp. 

FC Midtjylland - Randers : Startopstillinger

FCM: Dahlin, Nissen - Hansen - Banggaard - Novak, Halsti - Hassan - Poulsen - Sisto - Olsson, Pusic

Randers: Johnsson, Thomsen - Agensen - Fenger - Maxsø, Masango - Fisker - Poulsen - Allansson, Ishak - Lundberg

Kampstart: Kl. 19.00 på MCH Arena - Kampen kan ses på TV3 Sport 1