Jonas Wind odds: Scorer han flere mål end Dame N'Doye og bliver topscorer?

19. juli 2016

Optakt: FCK - Crusaders (Med start-11'er)

Optakt og spilforslag: FCK - Crusaders

FCK står med næsten begge ben i næste runde af champions League kvalifikationen, efter at holdet vandt med 3-0 i det første opgør i Nordirland. Nu er man på hjemmebane, og store favoritter til at vinde.

Spilforslag: Crusaders -2 mål til odds 1,72 hos Danske Spil

FCK Startopstilling (4-4-2):

Stephan Andersen – Christoffer Remmer, Mathias Zanka Jørgensen, Mikael Antonsson, Ludwig Augustinsson – Kasper Kusk, Jan Gregus, Youssef Toutouh, Rasmus Falk – Andreas Cornelius, Andrija Pavlovic

FCK - Crusaders : Optakt

Hos diverse bookmakers er FCK allerede klar til næste runde af Champions League kvalifiaktionen. På papiret skal de dog først spille sig videre fra returopgøret mod Crusaders, som finder sted på FCKs hjemmebane i Telia Parken på tirsdag.

Oddsene er dog rigtig gode efter at man på udebane vandt med hele 3-0, i en kamp der beviste, at der er stor klasseforskel på de to hold.

I det første opgør blev det blandt andet til debutmål for Rasmus Falk, og den tidligere OB’er kan sagtens komme til at spille en nøglerolle i dette opgør.

Ståle Solbakken valgte i hvert fald at spare ham i weekendens kamp frem mod dette opgør, og det bliver spændende at se, om Rasmus Falk kan finde netmaskerne igen.

FCK vandt i weekenden med 3-0 over Lyngby, og kommer derfor ind til opgøret på den bedst tænkelige måde. Spillerne virker tændte og klar på en ny sæson, og spillet har set rigtig godt ud for Ståle Solbakkens mandskab i de første par kampe.

Ind er kommet et par kompetente navne i Pavlovic, Rasmus Falk og Gregus, mens det kun er Nicolai Jørgensen, som fck’erne har skulle vinke farvel til af de store profiler i denne sæson indtil videre.

Kommer FCK videre til næste runde, er det allerede fastlagt, at rumænske Astra venter. Et hold som på papiret er noget stærkere end Crusaders, og som også voldte FCK store problemer i deres seneste træningskamp, hvor Astra vandt med 1-0.

Selvom man ikke skal sælge skindet, før bjørnen er skudt, så ligner det et opgør mellem Astra og FCK i 3 runde af kvalifikationen.

Danske Spil er ude med odds til opgøret. Ikke overraskende, er FCK store favoritter på hjemmebane. En sejr til de danske mestre giver pengene 1.16 igen, mens en sejr til Crusaders giver pengene 14 gange igen.. Med tanke på, at Crusaders skal vinde med mindst 3 mål, ligner det altså noget nær en umulig opgave for det nordirske hold.

FCK - Crusaders: Spilforslag

På papiret er hjemmeholdet selvfølgelige store favoritter her. De kommer fra en 3-0 sejr fra første møde, hvor man hurtig fik sat tingene på plads. På hjemmebane vil tilskuerne helt sikkert forvente en sejr, men vi er ikke så sikker på, at de henter en kæmpesejr her.

Med tanke på den første kamp, så kan de københavnske spillere tage det lidt mere roligt her, især hvis de kommer foran hurtigt i kampen. Danske Spil er ude med odds 1.72 på, at Crusaders højest taber med 2 mål i opgøret her. Det synes vi er et ganske fint spil. FCK har et stramt program, og vil givetvis begynde og se frem mod weekendens kamp, hvis man har et komfortabelt forspring.

Kick Off: 19:15 i Parken - Kampen kan ses på TV3 +