Optakt og spilmuligheder: FC Vestsjælland - OB

11. juni 2015

Optakt og spilmuligheder: FC Vestsjælland - OB

Match facts: 
FC Vestsjælland - OB
Kick off: 18:30
TV: TV3 Sport 1
Stadion: Harboe Arena, Slagelse
Vejrforhold: Sol, 26-27 grader
Dommer: Peter Kjærsgaard-Andersen

 

Optakt til kampen

FC Vestsjælland og OB indleder anden runde af Superligaen, på Harboe Arena i Slagelse, i hvad der bliver en neglebider i kampen om point.

Begge hold tabte premiere-kampen, hvor Vestsjælland tabte 3-2 i Farum Park efter fint spil, mens OB gik hen og lavede en offentlig ydmygelse, da de tabte til nyoprykkerne, og den allerstørste kandidat til at rykke ned, Hobro IK.

 

FC Vestsjælland

FC Vestsjælland blev sæsonens store overraskelse, da de udover at have sikret sig overlevelse i Superligaen, også fik sat frustationerne i gang i de rutinerede Superliga klubber - især OB. Fynboerne slog nemlig ikke FC Vestsjælland en eneste gang i sidste sæson, og samme opgør, sidste år på Harboe Arena, blev da også en 1-0 sejr til Vestsjællands fordel, hvilket fik Martin Spelmann til at udtale:"  Det er kraftedeme så ringe et hold, vi møder".

Vestsjælland så i flere perioder ud til at hive point hjem fra Farum Park i premieren mod FC Nordsjælland, men måtte til sidst se sig slået med et nederlag på 3-2. FC Vestsjælland hentede en ny mand på træner posten, i form af Michael Hansen, der fik sin første Superliga kamp på CV'et mod Nordsjælland som træner.

Det åbnede op for nye spillere, hvor Anders Østli, Anders Due og Anders Randrup fik debut kamp. Holdets store profil, Michael Lumb, ser stadig ud til at døje med sin skade, og er meldt ukampdygtig til dagens kamp mod OB.

 

Odense Boldklub

OB havde en skidt sæson, hvor man tilbragte det meste af tiden på den kedelige halvdel af tabellen, og man blev som passiv tilskuer også kort i tvivl om OB var på vej til at gøre sig selv som en kandidat til en potentiel nedrykker, eftersom flere nederlag på stribe resulterede i en lavere placering (5 nederlag i sæsonens sidste 7 kampe).

Det blev dog til overlevelse for fynboerne, men selvom sæsonen for længst er spillet, og OB har haft massere af timer på plænen til at gøre sig klar til den nye sæson, så ser det ikke helt godt ud for klubben, der lagde ud med et 1-2 nederlag til nyoprykkerne Hobro IK. Ovenpå den forgangne sæsons resultater, samt nederlaget til nedrykningsfavoritten, bliver der nu talt om en krise situation hos OB.

Udover dårlige resultater, så har klubben også sagt farvel til en af truppens største offensive profiler, Bashkim Kadrii, der blev solgt til FCK i sidste uge. OB's trup er tynd, og Darko Bodul ser ud til at skulle danne en one-man-army oppe i angrebet, da han nu er den eneste deciderede angriber i truppen, hvilket er bekymrende, da han bestemt ikke er en mand, som man burde sætte sin tillid til med hensyn på mål. OB kan stadig nå at gøre sig et par indkøb, hvilket burde være højt prioriteret hos ledelsen, da det lige nu ser sort ud for OB.

 

Odds på kampen (Nordicbet)

1X2: 2.50 | 3.25 | 2.80
O/U 2.5 mål: 2.05 | 1.75
Begge hold scorer: 1.80 | 1.90
Vinder 1.halvleg: 3.20 | 2.10 | 3.40
Vinder 2. halvleg: 2.75 l 2.37 l 3.00
O/U 9.5 hjørnespark: 1.72 | 2.00
Selvmål Ja/Nej: 13.00 | 1.040
Straffespark Ja/Nej: 3.75 | 1.25
Bodul scorer i kampen / første mål: 3.60 | 8.50
Festersen scorer i kampen / første mål: 3.75 | 9.00
Borges scorer i kampen / første mål: 3.75 | 9.00
Thomsen scorer i kampen / første mål: 4.00 | 9.50

Forventet startopstilling