Porto vs Juventus spilforslag: - Champions League målfesten fortsætter

21. februar 2017

Porto vs Juventus spilforslag: - Champions League målfesten fortsætter

Porto tager hjemme imod Juventus i det første opgør i 1/8 finalerne i Champions League, og på papiret ligner det et seværdigt opgør mellem to formstærke hold. Vi er klar med seneste nyt, optakt og spilforslag til kampen.

 

Porto - Juventus Odds

Vi er fremme ved knock-out fasen i Champions League, hvor det hele skal afgøres. I det ene opgør står den på sydeuropæisk opgør, når det portugisiske storhold fra Porto skal op imod en stor mundfuld, når de italienske mestre fra Juventus kommer besøg.

På papiret er Juventus store favoritter over to opgør, men Porto har tidligere vist store resultater i Europa, hvor de i mange år har haft en af de bedste hjemmebaner i Europa. Derfor bør vi også kunne forvente en rigtig spændende kamp her, hvor ingenting på forhånd er afgjort.

Porto var i efteråret i pulje G, hvor de var i pulje med Leicester, Club Brügge og danske FCK. Her blev det til en 2. plads efter Leicester, og her kom det også til syne, at Porto har en stærk hjemmebane, hvor det lykkedes holdet at skrabe 7 ud af 9 mulige point sammen.

Faktisk er Porto forsat ubesejret på hjemmebane i denne sæson hvis man kigger på alle turneriger, hvor der er spillet 18 kampe, så Juventus får bestemt sit at se til.

Juventus var i efteråret i pulje H med Sevilla, Lyon og kroatiske Zagreb. Her blev det til en sikker førsteplads og ikke nok med det, så lukkede holdet kun 2 mål ind i alle 6 kampe.

Netop defensiven med Chiellini og Bonucci i midterforsvaret har været en afgørende faktor for, at Juventus i denne sæson ligner en af favoritterne til titlen. I den hjemlige liga har holdet kun lukket 17 mål ind i 25 kampe, så forvent ikke at Porto får mange chancer for at passere Buffon i onsdagens opgør.

At det er to formstærke hold som mødes på Estádio do Dragäo behøves man ikke at kigge på de to holds formkurve længe for at se. Hjemmeholdet fra Porto kommer således med 6 sejre i træk inden opgøret her, mens Juventus topper den med 7 sejre i træk.

Begge hold har kun tabt 1 ud af deres seneste 10 kampe, så det er altså ikke to hold der er vant til at tabe mange kampe, der mødes her.

Kigger man på skadessituationen hos begge hold, så ser det yderst fornuftigt ud. For hjemmeholdet er Joas Costa eneste mand på listen, mens der for Juventus står to spillere på listen med Barzagli og Chiellini. Begge spillere er dog tilbage i træning, og skulle være med fra start.

Den sidste del af Juventus fantastiske trekløver i forsvaret, Leo Bonucci, er dog senest blevet sat af holdet efter en batalje med træner Allegri, så han er ikke i truppen.

 

Porto - Juventus spilforslag

Som vi allerede har været inde på, så er det to hold, der normalt godt kan finde vej til netmaskerne der mødes her. Samtidig har begge hold en stor vindermentalitet og er ikke vant til at tabe mange kampe. Det bliver derfor spændende og se, om der findes en vinder i opgøret på her, hvor opgøret ligner et meget lige kamp som sagtens kan ende uden vinder.

Juventus er dog hos bookmakerne favoritter, og har på papiret også en stærkere trup end Porto.

Porto har dog en rigtig stærk hjemmebane, og de kommer ikke til at lægge sig ned uden kamp her. På hjemmebane har man som sagt ikke gået fra banen som tabere i denne sæson, og i holdets hidtil 18 kampe hjemme, er man kun gået fra banen uden at score 1 gang.

Modsat har Juventus spillet 35 kampe indtil videre i denne sæson, hvor de kun er gået fra banen uden at score 1 gang, så det sker altså også yderst sjældent, at Juventus ikke finder vej til netmaskerne.

Modsat bookmakerne, så ser vi gode chancer for at begge hold kan komme på tavlen her. Noget der belønnes med flotte todds 2.15 hos Betfair, og det er vi ikke længe om at sende en anbefaling afsted efter.

Spilforslag: Begge hold scorer til odds 2.15 hos Betfair

Kick off: Onsdag d. 22/2 kl. 20:45 - Kampen kan ses på TV3 Sport 1