Zlatan Ibrahimovic for LA Galaxy

22. august 2019

FIFA Puskas Award Odds: Zlatan og Messi favoritter i 2019

Det er igen blevet tid til at kåre årets smukkeste mål i fodboldens verden - den såkaldte FIFA Puskas Award - og Danske Spils Oddset er vanen tro klar med odds på vinderen af Puskas Award i 2019.

FIFA nominerer hvert år 10 smukke mål til Puskas Award, hvorefter alverdens fodboldfans kan stemme på deres personlige favorit på FIFAs hjemmeside her. Afstemningen lukker d. 1. september ved midnat (CEST), hvorefter de tre mål med flest stemmer går videre til afstemning blandt FIFAs dommerpanel (FIFA Legends), som bestemmer hvem vinderen af 2019 FIFA Puskas Award bliver.

Hos Danske Spil Oddset er der nu odds på vinderen af FIFA Puskas Award 2019, og her er Zlatan til odds 3.00 og Messi til odds 4.00 favoritter sammen med Andros Townsend til odds 5.00, Daniel Zsori til odds 6.00 og Fabio Quagliarella ligeledes til odds 6.00.

Se de 10 nominerede spillere og målene forneden, eller spring videre til Danske Spil Oddset og spil på din personlige favorit med det samme. Der er spilstop for Puskas Award odds-markedet kl. 12.00 søndag d. 1. september.

Spil på Puskas Award her

 

Odds på FIFA Puskas Award 2019

 

Odds på FIFA Puskas Award 2019

Zlatan Ibrahimovic er kendt for at score nogle fuldstændig vanvittige mål for både klub og landshold, og den langlemmede svensker har da også allerede vundet én Puskas Award i karrieren. Den kom i hus i 2013, hvor Zlatan vandt for et fabelagtigt saksesparksmål for Sverige i en venskabskamp mod England - en kamp hvor Zlatan i øvrigt scorede alle fire mål for Sverige. I år er Zlatan nomineret for endnu et atletisk mål for sin amerikanske klub LA Galaxy i et 1-3 nederlag mod Toronto FC. Se videoen med målet forneden, og nyd hvordan Zlatan nærmest cirkelsparker bolden i mål via den ene opstander.

Kun Neymar og Lionel Messi har været nomineret til Puskas Award flere gange end Zlatan. Mens Neymar ikke er nomineret i år, er Lionel Messi nomineret for syvende gang i karrieren. Messi har dog aldrig vundet Puskas Award endnu, men han byder i år ind i konkurrencen med et fortræffeligt mål for FC Barcelona på udebane mod Real Betis.

Andros Townsend scorede sit nominerede mål for Crystal Palace ude mod Man City i sidste sæson, hvor The Eagles vandt med 2-3 på Etihad. Målet blev senere kåret til sæsonens flotteste Crystal Palace-mål i Premier League i en afstemning blandt 4000 af klubbens fans. Det er bestemt også en værdig kandidat til Puskas Award i år.

Det samme kan dog også siges om Daniel Zsoris vidunderlige saksespark fra kanten af feltet for Debrecen mod Ferencvaros, for Fabio Quarliarellas frække scoring med hælen for Sampdoria mod Napoli, for Matheus Cunhas glimrende forarbejde og chip over Leverkusens målmand for RB Leipzig og Juan Quinteros fortræffelige frisparksmål for River Plate mod Racing i Argentina.

I år er også hele tre kvinder nomineret til Puskas Award; Amy Rodriguez fra USA, Billie Simpson fra Nordirland og Ajara Nchout fra Cameroun. De tre kvinder er, trods nogle flotte mål, dog store underdogs i årets Puskas Award.

Spil på Puskas Award her

 

Zlatan Ibrahimovic: Toronto FC - LA Galaxy

 

Lionel Messi: Real Betis vs FC Barcelona

 

Andros Townsend: Man City vs Crystal Palace

 

Daniel Zsori: Debrecen vs Ferencvaros

 

Fabio Quagliarella: Sampdoria vs Napoli

 

Matheus Cunha: Leverkusen vs RB Leipzig

 

Juan F. Quintero: River Plata vs Racing

 

Amy Rodriguez: Utah Royals FC vs Sky Blue FC

 

Billie Simpson: Sion Swifts vs Cliftonville

 

Ajara Nchout: Cameroun vs New Zealand