Randers rider fra Parken med point

15. september 2015

Randers rider fra Parken med point

Se optakt og spilforslag på topbraget imellem FCK og Randers i Parken her!

FCK - Randers odds

Under 2,5 mål i kampen til odds 1,77 hos Unibet
Uafgjort i kampen til 3,85 hos Unibet

 

FCK vs RFC: - Hestene rider hjem med point

FCK har en tidlig topkamp foran sig onsdag aften, mens Europas storhold ruster sig til Champions League.

Den udsatte kamp mod Randers skal nemlig afvikles, og den kan vise sig at være vital for københavnernes chancer for at få mesterskabet vredet ud af hænderne på ny-rivalerne fra FC Midtjylland.

Den er det dog det samme for Randers, om man så tror på kronjydernes chancer eller ej. Hvis Randers vinder kampen i Parken, er de nemlig kun to pint efter FCM, mens FCK i tilfælde af en sejr fortsat er tre point bag midtjyderne.

Især for Randers er det vigtigt at få point i Parken, da de om to runder møder netop FCM i Randers, og hvis alt flasker sig, vil det være en kamp om førstepladsen.

 

Randers er klare underdogs

Colin Todd har dog kløgtigt nok kørt sig selv og sit hold i stilling som underdogs i kampen, så de kan se frem til at møde et FCK, der er under kæmpe forventningspres, mens de selv kan afvente kampens udvikling.

Statistisk set står det meget lige imellem de to hold i de sidsste ti indbyrdes kampe, men det afspejler sig ikke rigtig i odds, der gør FCK til ret store favoritter, selvom de ikke formåede at slå Randers i sidste sæson.

Den ene gang fik Løverne endda en mindre afklapsning i Randers med 3-0, så jeg forstår ikke den store overvægt af tillid til FCK, der har været gode til at smide point i Parken, hvilket blandt andet AGF og FC Nordsjælland har nydt godt af.

Randers er nemlig også et bedre hold og bedre sammenspillet end de to, så derfor ser jeg en seriøs chance for et opgør, hvor FCK skal passe meget på Randers-kontraerne. Mikael Ishak, der scorede to gange i 3-0 blamagen, er ved at være oppe i omdrejninger, og FCKs flotte anden halvleg mod AaB var også baseret på nordjydernes sløje forsvar.

Randers har masser af attitude, en snu træner og et fysisk stærkt hold, og jeg ser dem tage et point i Parken. Det giver op til 3,85 at spille krydset lige på, men der er stadig værdi i at spille under 2,5 mål i kampen til 1,77. Hvis det falder yderligere, skal man dog til at kigge sig om efter et godt handicap-spil. Begge dele er set hos Unibet.

Skader/Karantæner

FCK har William Kvist i karantæne, men ellers er alle mand klar, forudsat at Federico Santander er blevet helt klar efter sit gok i nødden mod AaB.

Randers kan stille med stærkeste opstilling.