FCK, FCM, BIF og SJE på vild millionjagt

21. marts 2017

Rumænien - Danmark Oddset Specials

Rumænien tager søndag den 26. marts imod Danmark i Cluj, og det betyder selvsagt en masse opmærksomhed fra både roligans og bookmakere. Her kigger vi lidt nærmere på Danske Spils special odds på kampen!

[readmore id="2184">

Rumænien - Danmark Oddset Specials

Rumænien – Danmark kan forhåbentlig blive vendepunktet for Danmark i VM-kvalifikationen, hvor de to nederlag til Polen og Montenegro har gjort ondt på drømmene om at komme med til VM i Rusland i 2018.

For at bevare ambitionen om det, så skal Rumænien have klø, og hos Oddset har de sat ekstra tryk under kedlerne ved at have oprettet bogstaveligt talt hundredvis af special odds på kampen.

Du kan f.eks. spille på at Lasse Schøne scorer på frispark til odds 25,00, at Simon Kjær laver mål på hovedstød til samme odds, eller at den brandvarme Eriksen sætter et frispark ind til odds 20,00. Det er måske ikke så ringe i en kamp, som man på forhånd kan mistænke for at blive afgjort især på dødbolde.

Hvis vores unge stjerneskud og netop kårede Årets Talent, Kasper Dolberg, f.eks. laver to mål, så giver dette odds 12.

Men der er også masser af andre muligheder. Hvis du har fidus til, at der bliver dømt et straffe i kampen, så giver det odds 3,50. Hvis der SCORES på straffe, kan det spilles til odds 4,50.

Hvis Simon Kjær får gult kort i en kamp, der utvivlsomt vil byde på mange hårde dueller på en ujævn grønsvær, så giver det odds 5,00 hos Oddset.

Eller hvad med at se på spillet på, at Danmark vinder, men at begge hold scorer? Det danske landshold har jo som bekendt ikke været alt for gode til at holde målet rent, men kampens vigtighed taget i betragtning, må man kunne imødese et rød-hvidt mandskab, der kommer til at være særdeles målsøgende, især hvis kampen trækker ud uden der går mål ind – Det kan du spille på til odds 6,50 hos Oddset.

[bbutton type="large" bookmaker="unibet" link="http://bit.ly/RumDan-Specials">Se resten af deres specials her![/bbutton]