Sæt dit drømmehold og vind kontante præmier på Lynholdet

2. maj 2016

Sæt dit drømmehold og vind kontante præmier på Lynholdet

Er du pjattet med at sætte drømmehold? Så gør det hver weekend de største ligaer med Lynholdet.dk, hvor du kan dyste med dine venner og andre om præmier op til 5000 kr!

Holdet.dk har i flere år været et vildt populært managerspil for danske fodboldnørder, der har dystet om at sætte de bedste drømmehold til forskellige fodboldturneringer og ligaer.

Nu er der kommet ekstra perspektiver i det for fans af drømmehold, for med Lynholdet.dk har du nu muligheder for at vinde kontante præmier i kampen mod andre deltagere.

Der er lige nu fire forskellige turneringer, du kan deltage i, hvilket er henholdsvis Champions League, La Liga, Superligaen og Premier League. Deltagelse i Lynholdet foregår således, at du får 50 millioner kroner at rutte med, som du så skal bruge til at sætte 11 mand plus en manager til dit hold.

Spillerne er prissat efter deres form, hvem de skal møde, samt forventninger til deres performance, som det formuleres på deres hjemmeside.

Formationen er fastsat som 4-4-2, så den kan du altså ikke ændre på.

Du vælger herefter, hvor meget du vil satse på dit hold fra 50 kroner og helt op til 500 kroner. Antallet af deltagere i puljen afgør så, hvor stor den samlede præmiesum for puljen er.

Der er dog også mulighed for at deltage i gratis turneringer, hvor man kun kan vinde en 100-las for at ende på 1 pladsen, men til gengæld ikke behøver satse nogen penge for at deltage.

Lynholdet er i samarbejde med Danske Spil, så du kan altså være sikker på, at alting foregår efter bogen. 

Hvis du vil prøve at oprette en konto hos Lynholdet, så kan du gøre det her!

Du kan se et eksempel på, hvordan point gives til dit hold her: