Vind på Danmarks bedste hotdog ved NordicBet!

1. september 2016

Vind på Danmarks bedste hotdog ved NordicBet!

Hos NordicBet kan du i år spille på vinderen af DM i Hotdog, der finder sted i forbindelse med Århus Festuge og byder på både en "moderne" og en "klassisk" kategori.

I en tid, hvor de europæiske fodbold-ligaer for alvor er kommet i gang, og NFL oven i købet er lige på trapperne, så er der nok at se til, hvad betting angår. Man skal dog også lige huske at spise brød til, og hvis man har muligheden for at kombinere det med et væddemål eller to, så kan egentlig ikke kræve meget mere.

Det kan være derfor, at NordicBet har vendt blikket imod Århus Festuge, hvor der som en del af deres Food Festival igen i år bliver afholdt DM i Hotdog på søndag den 4. september.

Det handler dog ikke, som man måske kunne tro, om at høvle flest frannere, Karl Stegger i lædervest eller skinkesøm i åben kano ned på tid, men derimod om at lave den bedste hotdog, man kan forestille sig.

Og NordicBet har altså i år gjort det muligt at kunne spille på vinderen af de to konkurrencer, hvor den ene er en dyst om at lave den bedste, klassiske hotdog, som vi alle kender og elsker den.

Herudover er der en noget mere avanceret kategori, hvor nogle af landets bedste kokke dyster om at lave den bedste, moderne variant af en varm hund.

Og i begge kategorier kan tilskuerne selvfølgelig få lov at smage på deltagernes bud - hvis man altså tør.

For især den moderne kategori har tidligere udfordret de hungrende smagsløg med blandt andet at byde på levende myrer i hotdoggen, krabbepølser og ananas.

Sidste års DM i Hotdog vinder er ikke med

De sidste to år har Jeppe Foldager fra den københavnske restaurant Alberto K vundet i den moderne kategori, og han er derfor også topfavorit hos NordicBet til odds 4,00, mens den bedste, klassiske hotdog sidste år blev lavet af Brian Flink Pedersen fra Pølsemageriet i Silkeborg.

Han er dog ikke deltager i år, hvor favoritten i stedet hedder Walter Jürgensen fra Havnegrillen i Aabenraa.

Hvis han leverer den bedste gang indianer i sovepose, så giver det odds 2,20 hos NordicBet, mens en af Københavns mest kendte pølsemagere, John fra Johns Hotdog Deli deler odds 2,75 med Søren Banjo fra Banjos Pølsevogn fra Odense.

Konkurrencen har derudover Timm Vladimir som vært, og kan ses live på Tangkrogen fra søndag klokken 11.

Bon appetit!