Trængte Stoke får point mod afbudsramte Liverpool

7. april 2017

Trængte Stoke får point mod afbudsramte Liverpool

Jürgen Klopp må se bort fra flere profiler mod Stoke, men holdet har ikke råd til flere fejltagelser efter midtugens skuffende remis. Hjemmeholdet er inde i en skidt periode, men vi satser alligevel på point til Mark Hughes’ mandskab mod afbudsramte Liverpool.

 

Stoke – Liverpool Optakt

Liverpool skuffede endnu engang i midtugen, da man hjemme på Anfield smed sejren væk i overtiden mod Bournemouth. Med det uafgjorte resultat fortsatte holdet den kedelige tendens med at smide point mod de lavere rangerede hold, og med blot syv kampe tilbage har holdet ikke råd til flere dumme pointtab.

Desværre for Liverpool må man undvære den lynhurtige offensivspiller Sadio Mané, der ikke kommer i aktion mere i denne sæson. Sidste gang Liverpool måtte undvære Mané, var under African Nations Cup, hvor holdet havde store offensive problemer.

Den målfarlige senegaleser har været blandt Liverpools bedste spillere i indeværende sæson, og hans fravær vil helt sikkert kunne ses på banen. Uden Mané er det op til andre spillere at tage over, og her skal i særdeleshed brasilianske Coutinho spille en hovedrolle.

Brasilianeren er dog yderst tvivlsom til lørdagens opgør, men her slutter det ikke for Liverpool. Også på den centrale midtbane må man fortsat undvære anfører Jordan Henderson og den løbegale Adam Lallana.

Det er dermed svære betingelser for Jürgen Klopp, der dog kan glæde sig over, at lørdagens modstandere fra Stoke ikke just er i topform.

Blot to sejre i de seneste 10 ligakampe kan Mark Hughes’ mandskab prale af, mens man samtidig er rendt ind i nederlag i de seneste tre kampe. Trods de dårlige resultater er holdet ikke i nedrykningsfare, men der skal snart rettes op på skuden, hvis ikke det skal blive et tema.

I midtugen tabte man på udebane mod Burnley, der da også har været ekstremt stabile hjemme på Turf Moor, og skal man tro bookmakerne, så bliver det heller ikke til point mod Liverpool.

Udeholdet er ikke overraskende favoritter til odds 2.00 hos Betfair, og Klopps drenge vandt da også det omvendte opgør i december med hele 4-1. Holdet har dog ofte skuffet mod lavere rangerede mandskaber, og der kan derfor måske være værdi i 2-tallet til odds 3.75 NordicBet eller et remis til odds 4.33 hos Betfair.

 

Spilforslag til kampen

Stokes formkurve er ikke just imponerende, men holdet har alligevel formået at hente uafgjort mod både Manchester City og Manchester United i 2017, mens man også var tæt på det ene point mod Chelsea for nyligt. Det er også blevet til nogle ordentlige lussinger indimellem, men vi ser alligevel fine muligheder for point til hjemmeholdet.

Liverpool står nemlig over for en hård opgave uden Mané, Lallana, Henderson og formentlig Coutinho. Alle fire spillere er bærerende kræfter på Jürgen Klopps mandskab, der igen skuffer som favoritter.

Der er ikke mange X’er blandt de seneste indbyrdes opgør, men denne kamp kan nemt ende uden vinder til et fremragende odds.

Spilforslag: Uafgjort til odds 3.75 hos NordicBet
Kampstart: 8/4 kl. 16.00 – Se den på 6’eren