Web
Analytics

Manchester City – Basel: Ingen mirakler på Etihad

0

Basel har brug for mere end et mirakel, når de onsdag aften løber ind på Etihad Stadium . Læs om Manchester City – Basel odds, spilforslag og livestream muligheder i vores optakt. 

Pep Guardiola og Manchester City gjorde rent bord i Schweiz, da de i februar besøgte FC Basel på St. Jakob-Park. Hjemmeholdet havde intet modsvar til Citys aggressive spillestil, og forlod banen med et 4-0 nederlag. Der venter dem derfor en nærmest umulig opgave I England.

Et kig på Manchester City – Basel odds hos bookmakerne vækker ikke de store overraskelser. En sejr til Citizens står i odds 1.13, mens en remis giver odds 9.50. Skulle schweizerne overraske og sejre, er der odds 21.00 at hente.

Spil på LeoVegas >>

Læs mere om odds på Manchester City – Basel  i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag til kampen samt livestream muligheder.

 

Man. City – Basel Spilforslag: Ingen mirakler på Etihad

Det bliver ikke Manchester City – Basel opgøret der trækker seerrekorder. Det ligner derimod et opgør, hvor begge hold sparer profiler. City har allerede færdiggjort arbejdet i Basel, mens schweizerne lider på alle fronter og bliver nødt til at fokusere på den hjemlige liga.

De ligger på nuværende tidspunkt nr. 2 i ligaen, der giver adgang til Champions League, men med fire nederlag i de sidste fem kampe er placeringen truet. Selvom der ikke er lagt op til et mirakel på Etihad, så får  det fremmødte publikum formentlig god underholdning for pengene. Basel har ikke styr på bagkæden, og selvom Pep skulle vælge at stille med reserver hist og her, burde de have det nemt ved at score et par mål.

Vi tror derfor på et målrigt opgør. Citys reserver ønsker alle at være en del af Pep’s planer fremadrettet, og det kræver man præsterer når man får chancen. Forvent derfor et motiveret hjemmehold, der får banket et par kasser ind. Vi anbefaler derfor:

  • Over 3.5 mål – odds 2.30
  • Over 3.5 antal mål af hjemmeholdet – odds 3.00
  • Gabriel Jesus scorer i kampen – odds 1.75.

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Manchester City favoritter til Champions League triumf

Det kører derudaf for Manchester City. Efter man ydmygede Basel 4-0 i Schweiz ventede der dem fire kampe før returopgøret på Etihad. En overkommelig kamp mod Wigan i FA Cup’en samt tre svære kampe mod hhv. Arsenal og Chelsea.

Ironisk nok skulle det vise sig, at den nemmeste kamp på papiret blev den sværeste. Wigan var ikke nemme at knække, og de lyseblå kunne ikke placere bolden bag Wigans målmand, Walton. Det problem havde den nordirske landsholdsangiber, Will Grigg, ikke. Efter 79. minutter skød han bolden forbi Claudio Bravo, i hvad der endte i en sensationssejr. Wigan besejrede City som blot det andet hold i denne sæson udover Liverpool.

City kom dog hurtigt på benene igen, da de besejrede Arsenal 3-0 hele to gange på under en uge. I søndags gæstede de forsvarende mestre Etihad Stadium og leverede en af fodboldhistoriens mest udskældte præstationer, da de tabte 1-0. Chelsea spillerne gik bogstavelig talt rundt på banen, og forærede City alle tre point fra kampens startfløjt. Selvom City spillerne formentlig ikke er trætte ovenpå Chelsea kamp, må man alligevel forvente Pep stiller med reserver mod Basel.

 

Basel bukker sig i støvet til Premier League gigant

Der var ikke meget at hente for Basel i det første opgør i Schweiz. Der var ellers lagt op til de helt store scener, og hjemmeholdet kæmpede også alle 90 minutter. City var dog ikke gavmilde, og straffede dem når de prøvede at presse på.

Det efterlader dem med et 4-0 nederlag, som de skal forsøge at rette op på i England. Ja, det lyder helt skævt og selvom det i teorien kan lade sig gøre, så må Basel også være realistiske. Basel-træner, Raphael Wicky, har også kun rosende ord at sige om modstanderen:

“Jeg synes ikke holdet har nogle svagheder. Det viser de hver tredje dag i alle de turneringer, de spiller med i. Vi behøver ikke tale om kvaliteten af deres spillere eller manageren. Man kan tydeligt se hans fodboldfilosofi. Vi så det i Barcelona og Bayern München og nu ser vi det i Manchester City. Basel-træner, Raphael Wicky.

Det tyder derfor på, at Raphael ved hvilken modstander han er oppe i mod. City er dog langt fra Basels eneste problemer for tiden. Holdet har ikke kun ramt muren i Europa, men også indenfor landets egne grænser. Efter 4-0 nederlaget til City tabte man overraskende til St. Gallen på hjemmebane, mens man ti dage senere blev smidt ud af Swiss Cup til Young Boys.

Holdet er oppe på tre nederlag i træk, og fire nederlag i de sidste fem kampe. I perioden er det kun blevet til to mål, hvilket giver dem et snit på 0,4 mål pr. kamp. Det er en ufattelig ringe statistik, og man kan derfor spørge sig selv om Raphael Wickys dage er talte i Basel.

Kick off: Tirsdag d. 13/2 kl. 20:45 – Kampen kan ses på TV3 Sport 

 

Live stream Manchester City – Basel hos Viaplay

Viasat ejer rettighederne til at vise Champions League i TV, og derfor er det ikke muligt at se Champions League-fodbold på bookmaker livestream i Danmark.

Leder du efter muligheden for at live streame Champions League-kampene og Manchester City – Basel d. 7. marts, kan du søge mod streamingtjenesten Viaplay, som tilbyder livestream fra stort set alle Champions League-kampe i sæsonen 2017/18.

Det kræver et betalingsabonnement hos Viaplay for at kunne se den store sportspakke med bl.a.Manchester City – Basel, og det kan du læse mere om direkte hos udbyderen. Men så får du også adgang til alt fodbold på Viaplay.

Se Champions League livestream her >>

Youbet tilbyder 100 kr freebet til alle nye spillere. Læs mere om tilbuddet her!

Læs om tilbud her >