Arsenal vs Burnley logo

21. januar 2022

Arsenal - Burnley spilforslag: Rækkens bundprop gæster Emirates Stadium

Arsenal er store favoritter, når de får besøg af Burnley hjemme på Emirates Stadium i 23. spillerunde af Premier League. Se optakt med odds og spilforslag til opgøret, der har kick off søndag d. 23/1 kl. 15.00. 

Det er top mod bund i weekendens Premier League møde mellem Arsenal og Burnley på Emirates Stadium. The Gunners er med fire sejre i deres seneste fem kampe i ligaen kravlet op som nummer seks i tabellen, mens gæsterne må tage til takke med en sidsteplads efter kun en enkelt sejr i sæsonens første 17 kampe. 

Et kig på odds hos bookmakerne beretter om, at Arsenal går ind til opgøret som store favoritter. Der er i skrivende stund odds 1.36 på Arsenal, 4.75 på uafgjort og odds 9.00 på en Burnley sejr. The Gunners har kun sejret i en af de seneste fire indbyrdes møder, så kan der ligge en ny overraskelse og vente i London?

Læs med herunder, hvor vi klæder dig på med optakt og spilforslag til mødet mellem Arsenal og Burnley. 

 

Arsenal vs Burnley optakt

Arsenal skal forsøge at vaske midtugens skuffelse i Carabao Cuppen af sig, når Burnley kommer på besøg i det nordlige London. Mødet mod Liverpool bød på et skuffende 2-0 nederlag, efter The Gunners ellers stod med gode kort på hånden for at spille sig i finalen efter 0-0 i det første opgør på Anfield. To scoringer af Diogo Jota og et rødt kort til Thomas Partey betyder dog, at det heller ikke bliver i sæsonen 2021/22 at Arsenals fans kommer til at juble over et trofæ. 

I Premier League har det længe set godt ud for Mikel Artetas tropper, men et 2-1 nederlag til Manchester City har sendt klubben ned på en 6. plads efter sejre til både Tottenham og West Ham i den seneste periode. I sig selv ingen katastrofe, men med fire kampe i træk på tværs af alle turneringer bør der alligevel være bekymringer at spore hos den spanske manager. Til gengæld kan alle sejl nu sættes ind på Premier League hos hjemmeholdet. 

Hos gæsterne er situationen også kritisk. Efter en stribe af kampe er blevet aflyst hos The Clarets i den seneste periode pga. Covid-19 i truppen, er klubben nu faldet ned på en knap så sjov sidsteplads i rækken. Det hører dog med til at historien, at Burnley er det hold i Premier League, der har spillet færrest kampe med kun 17 gennemførte kampe, hvilket er 3-4 kampe færre end de andre bundhold. Derfor er det også for tidligt at spå Burnley ude af ligaen med kun fire point op til Watford på den rigtige side af stregen. 

Situationen er dog stadig kritisk hos Sean Dyche, efter de seneste fem kampe i ligaen kun har kastet to point af sig og man kun står noteret for en sejr i hele sæsonen. Tilmed har man mistet frontangriberen Chris Wood til en af klubbens direkte rivaler i bundstriden, nemlig Newcastle. Til søndagens møde er Connor Roberts og Ashley Barnes ude med skader, mens Maxwel Cornet er til de afrikanske mesterskaber. Derudover har stort set hele truppen været ramt af Covid-19, og det kan ikke udelukkes nogle af spillerne stadig hænger lidt efter den omgang. 

Bedre ser det ud for Arsenal, der dog må undvære Granit Xhaka med karantæne, mens Mohamed Elneny og Nicolas Pepe deltager ved de afrikanske mesterskaber. 

 

Spilforslag: The Gunners snupper pligtsejr 

Spilforslag:

Der er mange spørgsmålstegn hos både Arsenal og Burnley i disse dage. Hvordan tackler Artetas tropper det skuffende nederlag til Liverpool, og hvordan er fysikken hos gæsterne, efter deres mange udsatte kampe? De mange usikre momenter kan gøre det svært at spå om, hvordan kampens forløb bliver, men vi har svært ved at se andet end at Arsenal sandsynligvis kommer til at hente en sikker sejr.

Det bør være et sultent hjemmehold der træder ind på plænen for at vaske midtugens nederlag af sig og give fansene en sejr på Emirates. Vi satser på Arsenal -1,5 til odds 2.10 hos bet365.dk. 

Arsenal vs Burnley har kampstart søndag d. 23. januar kl. 15:00, og kampen kan ses på TV3 MaX eller Viaplay.

Spil hos bet365*