30. november 2021

Aston Villa - Manchester City spilforslag: Kan The Villans tage tre på stribe?

Aston Villa og Manchester City tørner sammen onsdag d. 1. december kl. 21:15 på Villa Park i 14. runde af Premier League 2021/22. Se Aston Villa - Manchester City optakt med bud på spilforslag til odds på Premier League kampen her.

Aston Villa står overfor en svær opgave onsdag aften, når de får besøg af de forsvarende mestre fra Manchester City. Pep Guardiolas mandskab kommer med tre sejre i træk og har vist en opadgående formkurve henover november måned. Det samme kan dog siges om Aston Villa, der efter to sejre i træk har fået lagt afstand til bunden og kan begynde at kigge opad i tabellen. 

Aston Villa har tabt de seneste syv indbyrdes kampe til Manchester City og skal man tro bookmakernes odds til opgøret, så ligner det på ny en svær kamp for The Villans. Der er odds 9.00 på en hjemmesejr, mens uafgjort står til odds 5.25 og en Manchester City sejr i odds 1.33. Kan hjemmeholdet snuppe deres tredje sejr i træk, eller bliver de lyseblå for stor en mundfuld? Vi bringer dig herunder optakt, med odds og spilforslag til onsdagens møde mellem Aston Villa og Manchester City.   

Spil hos bet365*

 

Odds på Aston Villa - Manchester City 

Aston Villa - Manchester City
Premier League 2021/22
14. runde
Kampstart:
Onsdag d. 1. december kl 21:15
TV:
TV3 Sport
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
9.00 5.25 1.33
Over/Under 2,5 mål
1.61 - 2.30
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til Aston Villa - Manchester City odds

Spilforslag:

Aston Villa valgte for et par uger siden at skille sig af med Dean Smith og ansætte Steven Gerrard som ny cheftræner. Den tidligere Rangers træner har kvitteret med to sejre i hans første to kampe, og dermed kunne han næppe have håbet på en meget bedre start på hans tilværelse i Premier League. Gerrard og Aston Villa har hentet sejre over Brighton og Crystal Palace, der begge er placeret over dem i tabellen, og det må alt andet lige give spillerne en stor portion selvtillid, inden mødet mod Manchester City. 

Her får hjemmeholdet formentlig brug for mere end bare selvtillid, hvis det skal række til point. Pep Guardiolas tropper har hentet fem sejre i træk på tværs af alle turneringer. Senest besejrede man West Ham med 2-1 uden på nogen måde at ramme topniveauet, hvilket har været kendetegnet for de lyseblå indtil videre i sæsonen, at sejrene er kommet på trods af spillet ikke altid har fulgt med. 

Spillestilen har været klar hos Steven Gerrard, der ikke er bange for at lade modstanderen have bolden og forsvare. Det bliver med garanti også det kampbillede vi kommer til at se på VIlla Park, hvor gæsterne forventes at have bolden det meste af tiden. Her skal det så blive spændende at se, om hjemmeholdets hurtige folk i offensiven kan gøre det onde mod et Manchester City forsvar, der indtil videre kun har lukket syv mål ind i 13 kampe. 

Mens det har set godt ud defensivt for Manchester City, så har de haft svært ved at score ligeså mange mål som i sidste sæson. Isoleret set er 27 mål i 13 kampe ikke skidt, men i forhold til konkurrenterne fra Liverpool, så har The Citizens scoret 12 mål færre. Mod et kompakt Aston Villa mandskab forventer vi heller ikke nogen målfest fra gæsternes side, hvorfor vi forsøger os med et spilforslag, hvor vi satser på en målfattig og duelrig kamp, der dog tipper til gæsternes fordel i sidste ende. 

Aston Villa må undvære Traore og Trezeguet, der dog begge har siddet ude i længere tid. Hos gæsterne mangler Kevin De Bruyne, Mendy, Torres, Foden og den tidligere Aston Villa spiller Jack Grealish. 

Vores spilforslag til kampen er fundet med Byg Væddemål-funktionen hos bet365.dk. Her vælger vi:

  • Manchester City vinder kampen
  • Under 5 mål i kampen
  • Begge hold får kort i kampen
  • Samlet odds 2.30

Spil hos bet365*