Crystal Palace vs Liverpool

21. januar 2022

Crystal Palace - Liverpool spilforslag: The Eagles har statistikken imod sig på Selhurst Park

Liverpool skal i 23. runde af Premier League på besøg hos Crystal Palace på Selhurst Park. Se optakt med odds og spilforslag til opgøret, der har kick off søndag d. 23/1 kl. 15.00. 

Der venter Crystal Palace svær modstand i weekendens Premier League runde, når de får besøg af The Reds på Selhurst Park. Hjemmeholdet står kun noteret for en enkelt sejr i deres seneste fem kampe, men Liverpool har også kæmpet med tingene, da gæsterne kun har vundet en af deres seneste fire kampe. Hvem trækker sig ud med en sejr her?

Et kig på odds hos bookmakerne beretter om, at Liverpool går ind til opgøret som store favoritter. Der er i skrivende stund odds 6.00 på Crystal Palace, 4.20 på uafgjort og odds 1.52 på en Liverpool sejr. Sidst Liverpool gæstede Selhurst Park kunne de rejse hjem med en 7-0 sejr; venter der på ny en lang eftermiddag for Patrick Vieras mandskab?

 

Crystal Palace vs Liverpool optakt

Crystal Palace har lidt af en mareridt statistik mod Liverpool. Således er de seneste fire indbyrdes møder endt med fire sejre til The Reds med en samlet målscore på 16-0. Dykker vi længere tilbage i tiden, har Liverpool vundet de seneste 10 møder, så det er næppe nogen yndlingsmodstander for The Eagles. 

Gæsterne kommer tilmed ind til opgøret med selvtilliden i orden, efter de i midtugen sikrede sig en finaleplads i Carabao Cuppen ved at besejre Arsenal med 2-0 på to scoringer af Diogo Jota. Med sejren bringer Liverpool sig op på fem kampe i træk uden nederlag og er dermed fortsat ubesejret i 2022 (V3-U2-T0). Mod Crystal Palace sidder Mohamed Salah, Sadio Mane og Naby Keita fortsat ude pga. deres deltagelse ved African Cup of Nations, mens Alex Oxlade-Chamberlain er på skadeslisten. De har dog alle siddet ude i flere kampe for The Reds, der har bevist at de kan godt kan holde kursen, trods flere fravær.  

Anderledes står det til for hjemmeholdet, der godt nok leverede en fin indsats senest mod Brighton, hvor de hentede 1-1 med hjem på en svær udebane. Det ændrer dog ikke ved, at Crystal Palace kun har noteret sig for en enkelt sejr i de seneste fem kampe i ligaen, og det er efterhånden svært at se dem kæmpe med om om de europæiske placeringer med deres nuværende 11. plads. 

Med til historien hører, at Crystal Palace har været hårdt ramt af de afrikanske mesterskaber, hvor både Wilfried Zaha, Jordan Ayew og Cheikhou Kouyate har deltaget. De forventes fortsat at være ukampdygtige for hjemmeholdet, ligesom James McArthur er på skadeslisten. 

 

Spilforslag: Målrig affære på Selhurst Park

Spilforslag:

Liverpool er 11 point efter Manchester City i tabellen og der er derfor ikke råd til flere pointtab, hvis drømmene om et mesterskab skal holdes intakt. På papiret har Crystal Palace været lidt af en drømmemodstander for gæsterne og de bør ligeledes få gode arbejdsbetingelser på Selhurst Park. Godt nok har The Eagles været fint kørende på eget græs i sæsonen, hvor de kun har tabt to kampe (V4-U5-T2), men man mangler foruden Liverpool fortsat at møde både Manchester City og Chelsea af Top 3-holdene.

Vi forventer ikke en ny 7-0 nedsabling til hjemmeholdet, men chancerne for at hente alle tre point ser lovende ud for Liverpool, i hvad der sagtens kan blive en målrig affære. Vi anbefaler et spilforslag på Liverpool + over 2,5 mål til odds 2.30 hos bet365.dk. 

Crystal Palace vs Liverpool har kampstart søndag d. 23. januar kl. 15:00, og kampen kan ses på See eller Viaplay.

Spil hos bet365*