2. december 2021

Manchester United - Arsenal spilforslag: Formstærke Gunners underdogs på Old Trafford

Manchester United og Arsenal tørner sammen torsdag d. 2. december kl. 21:15 på Old Trafford i 14. runde af Premier League 2021/22. Se Manchester United - Arsenal optakt med bud på spilforslag til odds på Premier League kampen her.

Kriseramte Manchester United får torsdag aften besøg af Arsenal hjemme på Old Trafford i 14. spillerunde af Premier League. Mens The Red Devils kun har noteret sig for en sejr i deres seneste otte Premier League kampe, hvilket har sendt dem ned på en 10. plads i tabellen, så har gæsterne fundet vejen til sejre ovenpå en hård sæsonstart. De seneste 10 kampe har således kun budt på et nederlag hos Arsenal, der med 23 point i perioden har været det mest formstærke hold af alle i Premier League.

På trods af to vidt forskellige formkurver, der peger i Arsenals retning, så er det hjemmeholdet med Michael Carrick på trænerbænken, der er favoritter til at løbe med sejren, hvis man ser på odds hos bookmakerne. Bet365.dk har i skrivende stund odds 1.95 på Manchester United, 3.75 på uafgjort og odds 3.60 på en Arsenal sejr. Kan gæsterne sætte et nyt søm i kisten hos kriseramte United? Læs med herunder, hvor vi bringer dig optakt, med odds og spilforslag til torsdagens møde mellem Manchester United og Arsenal.   

Spil hos bet365*

 

Odds på Manchester United - Arsenal 

Manchester United - Arsenal
Premier League 2021/22
14. runde
Kampstart:
Torsdag d. 2. december kl 21:15
TV:
Xee
Dommer: 
Martin Atkinson
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
1.95 3.70 3.60
Over/Under 2,5 mål
1.72 - 2.10
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til Manchester United - Arsenal odds

Spilforslag:

Manchester United har i løbet af ugen præsenteret Ralf Rangnick som ny midlertidig træner frem til sommer i klubben. Den tyske træner kommer dog ikke til at stå i spidsen for The Red Devils mod Arsenal, da hans arbejdsvisum ikke tidsnok er nået at blive godkendt. Dermed er det Michael Carrick, der står i spidsen for tredje gang hos hjemmeholdet, hvor det indtil videre er blevet til en 2-0 sejr over Villarreal og 1-1 mod Chelsea i weekenden.

Selvom resultaterne har været fine, så har det spillemæssigt set tungt ud for hjemmeholdet, der ovenpå en flot sæsonstart er dumpet ned på en 10. plads langt fra de europæiske placeringer. Mod Chelsea sluttede skudstatistikken 24-6 til Chelsea. 15-2 i hjørnespark og en boldbesiddelse på 66% til de blåklædte vidner om, at det var mere held end forstand, at United slap fra London med et point i weekenden, og en lignende præstation mod Arsenal giver formentlig ikke det samme udbytte. 

Gæsterne har nemlig set skarpe ud, hvor det på tværs af alle turneringer kun er blevet til ét nederlag i 12 kampe. I weekenden blev det til en 2-0 sejr over Newcastle på scoringer på Saka og Martinelli, i en kamp, hvor sejren aldrig for alvor var i fare og hvor der stod Arsenal på det hele. De mange point har sendt Arsenal op på en 5. plads, hvor de med en sejr torsdag aften kan kravle forbi West Ham og indtage den vigtige fjerdeplads, der giver adgang til Champions League.

Manchester United må undvære Varane, Pogba og Cavani, mens også Luke Shaw er tvivlsom. Hos gæsterne sidder Xhaka og Kolasinac ude, mens Saka er meldt tvivlsom. Selvom det er et hjemmehold der kommer med en god oplevelse i bagagen med 1-1 på Stamford Bridge, så har det spillemæssigt langt fra været godt hos Manchester United.

Vi har en forventning om at det bliver en tæt affære, hvor gæsterne godt kan slippe fra Old Trafford med mindst et point. Derfor forsøger vi os med en anbefaling på Arsenal +0,5 til odds 1.87 hos bet365.dk. Et spilforslag, der er gået hjem i de seneste fem indbyrdes møder, hvor Arsenal har vundet tre gange, mens det to gange er endt uafgjort. 

Spil hos bet365*