2. december 2021

Tottenham - Brentford spilforslag: Kan Thomas Frank og Co. snuppe ny sejr?

Tottenham og Brentford tørner sammen torsdag d. 2. december kl. 20:30 på Tottenham Hotspur Stadium i 14. runde af Premier League 2021/22. Se Tottenham - Brentford optakt med bud på spilforslag til odds på Premier League kampen her.

Tottenham med Antonio Conte på trænerbænken tager torsdag aften imod danskerklubben Brentford hjemme på Totteham Hotspur Stadium. Et opgør hvor hjemmeholdet ligner store favoritter, men Brentford har overrasket stort og vist sig svære at slå i denne sæson med Thomas Frank på sidelinjen. Kun en ud af seks udekampe i Premier League er indtil videre tabt på udebane på for oprykkerne, mens Tottenham har vist en særdeles svingende formkurve med bl.a. nederlag til slovenske Mura i Conference League i sidste uge. 

Et kig på odds hos bookmakerne vidner dog om at Tottenham er relative store favoritter. Hos bet365.dk er der i skrivende stund odds 1.60 på en hjemmesejr, odds 4.00 på uafgjort og odds 5.25 på Brentford. Kan gæsterne bide skeer med Harry Kane og Co. eller henter Contes mandskab en pligtsejr?

Læs med herunder, hvor vi bringer dig optakt, med odds og spilforslag til torsdagens møde mellem Tottenham og Brentford. 

Spil hos bet365*

 

Odds på Tottenham - Brentford  

Tottenham - Brentford
Premier League 2021/22
14. runde
Kampstart:
Torsdag d. 2. december kl 20:30
TV:
TV3 Max
Dommer: 
Jon Moss
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
1.60 4.00 5.25
Over/Under 2,5 mål
1.92 - 1.98
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til Tottenham - Brentford odds

Spilforslag:

Kun tre point adskiller Tottenham og Brentford efter de første 13 runder, hvilket er med til at fortælle noget om den flotte sæsonstart som Thomas Franks mandskab har præsteret. På forhånd var der ikke mange der havde spået The Bees mange chancer for overlevelse, men med en øjeblikkelig 11. plads og seks point ned til stregen, så ser det godt ud for danskerklubben, der kommer med en sejr i bagagen. 

Søndag eftermiddag blev Everton besejret med 1-0 hjemme på Brentford Community Stadium på mål af topscorer Ivan Toney. Den høje angriber er kommet på tavlen i de seneste to kampe og står indtil videre noteret for fire scoringer i Premier League. Det er derfor en mand, som Tottenham forsvaret bør holde et ekstra vågent øje med. Til gengæld slipper hjemmeholdet for at stå overfor David Raya, Mathias Zanka og norske Ajer, der alle sidder ude med skader. 

Mens Brentford givetvis vil være meget tilfredse med deres placering som nummer 11 i tabellen, så forholder det sig formentlig anderledes for Tottenham, trods en placering to pladser længere fremme i tabellen. Med 19 point har Tottenham allerede så godt som udspillet deres chancer for medaljer i indeværende sæson, hvor det store problem har været de manglende scoringer. 11 mål i 12 kampe gør Tottenham til det hold i Premier League, der har scoret næstfærrest mål, kun overgået af Norwich. 

Antonio Conte har derfor en stor opgave foran sig. Indtil videre har italieneren stået i spidsen for fire kampe, hvor det er blevet til to sejre, et uafgjort resultat og et nederlag. Resultaterne har dog været ganske fine hjemme på Tottenham Hotspur Stadium, hvor Tottenham står noteret for syv sejre i ni kampe henover sæsonen. Torsdag må man undvære Romero og reservespillerne Lo Celso og Dane Scarlett. Det giver Conte en god mulighed for at stille i noget der minder om stærkest mulige opstilling og vise, om nogle af hans ideer er blevet implementeret i truppen. 

Tottenham har haft deres udsving i løbet af sæsonen, men alligevel bevist, at de er ganske stærke på eget græs, når de står overfor hold, hvor de på forhånd er favoritter. Brentford har leveret flere store resultater i løbet af sæsonen, men med tre vigtige spillere ude i de bagerste led, så bør de få svært ved at holde Totenham fra fadet. Omvendt har de scoret i fem ud af seks kampe på udebane, så de bør have gode chancer for at finde vej til netmaskerne mindst en gang. Vi forsøger os med et spilforslag på en Tottenham sejr + Begge hold scorer til odds 

 

Spil hos bet365*