Italiensk fodbold

30. november 2021

Salernitana - Juventus spilforslag: "Den Gamle Dame" storfavorit mod bundprop

Salernitana og Juventus mødes tirsdag d. 30. november kl. 21:00 på Stadio Arechi i 15. runde af Serie A 2021/22. Se Salernitana vs Juventus optakt med bud på spilforslag til odds på Serie A kampen her.

Der er vigtige point på spil for begge mandskaber i Serie A, når oprykkerne fra Salernitana og Juventus tørner sammen i 15. spillerunde af Serie A. Hjemmeholdet ligger sidst i tabellen og er uden sejr i deres seneste fire kampe, mens Juventus efter weekendens nederlag mod Atalanta er dumpet ned på en skuffende 7. plads. Dermed glider mandskabet længere og længere væk fra top 4, der giver adgang til næste års Champions League og som vil være en katastrofe, set med Juve briller, hvis ikke bliver opfyldt. 

Tirsdag aften står man overfor Salernitana, der er tilbage i Serie A for første gang siden 1999. Tilværelsen har dog været svært for det syditalienske mandskab, der i de første 14 runder kun har noteret sig for otte point. Et kig hos bookmakerne viser også, at det kan blive svært at få noget med fra tirsdagens opgør. I hvert fald er der odds 9.50 på en hjemmesejr til I Granata, mens der er odds 5.50 på uafgjort og odds 1.30 på en Juventus sejr hos bet365.dk. Læs med herunder, hvor vi bringer optakt, odds og spilforslag til mødet mellem Salernitana og Juventus. 

Spil hos bet365*

 

Odds på Salernitana - Juventus 

Salernitana - Juventus
Serie A 2021/22
15. runde
Kampstart:
Tirsdag d. 30. november kl 20:45
TV:
TV2 Sport X
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
9.50 5.50 1.30
Over/Under 2,5 mål
1.72 - 2.10
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til Salernitana - Juventus odds

Spilforslag:

Ikke meget er gået hjemmeholdets vej i den første halvdel af sæsonen, hvor de er tilbage i Serie A for første gang i 21 år. Otte point i 14 kampe er et snit på 0,57 point og det er med garanti ikke et pointsnit, der giver adgang til en sæson mere i den bedste italienske række, hvis den ikke forbedres. Til Salernitanas held er bundstriden tæt indtil videre og det betyder, at der på nuværende tidspunkt ikke skal mere end tre point til at kravle over stregen. 

I weekenden fik hjemmeholdet en fornøden succesoplevelse, da de fik 1-1 ude mod Cagliari på en sen scoring af Bonazzoli. Ellers har der ikke været meget at juble for hos den traditionsrige klub, der har haft ligaens dårligste offensiv med 11 scoringer, mens det ikke har set meget bedre ud i den anden ende, hvor 29 indkasserede scoringer kun er overgået af Spezia. 

Med så ringe stats kan det virke skræmmende at skulle stå overfor et hold, der har vundet Serie A i 9 af de seneste 10 sæsoner. Juventus har dog også været en skygge af dem selv indtil videre i år, hvilket en 7. plads vidner meget godt om. Den seneste uge har budt på to nederlag, først med 4-0 til Chelsea i Champions League, inden man i weekenden tabte hjemme på Allianz Stadium med 1-0 til Atalanta. Dermed er afstanden op til top fire øget til syv point og Allegris tropper til snart at sætte en sejrstime i gang, hvis ikke der skal vindes farvel til medaljer og Champions League fodbold i næste sæson. 

Sølle 18 mål i 14 kampe har Juventus offensiv formået at score i Serie A, hvilket hele 12 hold har gjort bedre. Mod Salernitana bør arbejdsbetingelserne være bedre end i flere af de forudgående kampe, men hjemmeholdet stiller sig formentlig kompakt, og spørgsmålet bliver, om Juve angrebet har de fornødne redskaber til at åbne op og få hul på bylden. Med to hold der har det svært i offensiven er vi fristet af et under-spil i kampen, hvor bet365.dk. i skrivende stund har odds 2.10 på under 2,5 mål, hvilket bliver vores anbefaling til opgøret. 

Hjemmeholdet må undvære Stefan Strandberg, Matteo Ruggeri, Mamadou Coulibaly, Franck Ribery, Cedric Gondo og Grigoris Kastanos. Hos Juventus er man uden Aaron Ramsey, Federico Chiesa, Weston McKennie og Danilo. 

Spil hos bet365*