AC Horsens vs Lyngby logo

3. juni 2023

AC Horsens - Lyngby optakt: Oprykkerne mødes i nedrykningsgyser

Se AC Horsens vs Lyngby optakt med odds og spilforslag her!

AC Horsens og Lyngby rykkede begge op i Superligaen før denne sæson, og i dag, lørdag d. 3. juni, kan de begge ende med at rykke ud igen. Sikkert er det, at mindst én af de to klubber må forlade Superligaen. Begge hold skal gå efter en sejr her, og håbe at AaB sætter point til hjemme mod Silkeborg, hvis de vil klare frisag.

Spiller Horsens og Lyngby uafgjort, mens AaB taber til Silkeborg, bliver det Lyngby som overlever, mens AaB og Horsens rykker ned.

Spil hos Oddset*

AC Horsens - Lyngby
Kampstart:
Lørdag d. 3. juni kl 14:00
TV/Stream:
TV3 Max / Viaplay
Dommer:
Morten Krogh
Karantæne:
Mikkel Lassen (ACH)
Alfred Finnbogason (LBK)
Odds
Betting Partner: Oddset.dk
1 X 2
2.80 3.75 2.35
Spil hos Oddset*

 

AC Horsens

AC Horsens har kun vundet én og spillet to uafgjorte i de sidste 14 kampe, som er afviklet her i 2023 (V1-U2-T11). Set med neutrale briller, er det derfor nok også fuldt fortjent, hvis det ender med at blive farvel og tak til AC Horsens i denne omgang.

De startede ellers sæsonen flot i Horsens og ved juletid var Den Gule Fare med i debatten omkring Top 6. Men de er altså gået helt i opløsning i 2023, og står nu i en situation hvor det ligner en nedrykning til 1. division. De kan dog stadig klare frisag. Alt det kræver er en sejr her over Lyngby, og at AaB ikke vinder over Silkeborg. Det er et tænkeligt scenarie, men først og fremmest skal AC Horsens altså selv lige hente alle tre point, hvilket de har haft ekstremt svært ved de sidste fire måneder.

Horsens har ikke vundet i syv kampe i streg, og paradoksalt nok kan de altså alligevel ende med at rykke ud, selv hvis de vinder her på sidste spilledag. 

Horsens får Moses Opondo tilbage fra karantæne, mens Mikkel Lassen er ny mand i skammekrogen.

Lyngby

Vi letter på hatten over Lyngbys forrygende comeback i denne sæson. De var dømt nede og ude af stort set alt og alle allerede i efteråret, men De Kongeblå har kæmpet sig flot tilbage og vandt også i sidste uge en knald-eller-fald kamp mod AaB på eget græs. Tre ekstremt vigtige point, som holder dem i live her på sidste spilledag.

For Lyngby gælder det selvfølgelig også om at slutte af med en sejr. Uafgjort kan måske være nok, hvis AaB får nul point i deres hjemmekamp. Men Lyngby bør gå efter alle tre point, så de kan overleve hvis AaB max. får uafgjort mod Silkeborg.

Mulighederne for en sejr til Lyngby synes at være gode. De har vundet tre af de sidste syv kampe, og kommer med masser af selvtillid ovenpå 2-1 sejren over AaB sidst.

De må undvære Alfred Finnbogason, som sidder ude med karantæne. Han var også ude sidst mod AaB.

Spilforslag til AC Horsens vs Lyngby odds

Der er lagt op til noget af et brag i Horsens i dag. Vi tror det ender med en sejr til gæsterne fra Lyngby til odds 2.35 hos Oddset. Spørgsmålet er så om det er nok. Svaret får vi i Aalborg.

Spil hos Oddset*