AGF - Brøndby: Spilforslag og tilbud om odds 10.00 på BIF-sejr

14. april 2024

AGF - Brøndby optakt: Pokaltømmermænd i Aarhus?

AGF og Brøndby mødes i et arvefjendeopgør i Aarhus søndag d. 14. april, hvor gæsterne nok har markant mere på spil end værterne.

AGF spillede sig torsdag i pokalfinalen, og det er nok dét som fylder mest hos både spillere og fans og måske er der lidt pokaltømmermænd at spore hos hjemmeholdet? I hvert fald ser det svært ud at nå noget i ligaen, så det er nok Brøndby, som har klart mest at spille for her.

Spil hos LeoVegas*

AGF - Brøndby
Kampstart:
Søndag d. 14. april kl. 16:00
TV / Stream
6'eren
Dommer:
Mads Kristoffersen
Karantæner:
Tobias Anker (AGF)
Jacob Andersen (AGF)
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
3.90 3.55 2.00

 

AGF

Det var en gigantisk succesoplevelse for AGF at spille sig i pokalfinalen torsdag aften, og De Hvide er nu stadig på sporet mod den første titel i 28 år. Kristi Himmelfartsdag går det løs i Parken, og det er uden tvivl det vigtigste for AGF nu. Selvfølgelig vil man også gerne gå efter bronzemedaljerne, men der er 8 point op til FCK før denne runde, så det ser svært ud.

Hvor meget vil Uwe Rösler investere i dette opgør? AGF har mange skader til folk som Biejmo, Mølgaard, Nicolai Poulsen og Kevin Yakob, så truppen er i forvejen strakt tynd. Der må efterhånden også være nogle spillere som har brug for en pause, og derudover er Tobias Anker og Jacob Andersen ude med karantæne, så der er altså tyndet ud i bredden.

Men Rösler er nødt til at finde et eller andet frem, for kampene mod Brøndby betyder meget i Aarhus, hvor dette anses som et vaskeægte arvefjendeopgør, og et opgør fansene for alt i verden ikke vil tabe.

Tabe har AGF bestemt heller ikke gjort meget i. Kun to af de sidste 14 Superliga-kampe er tabt (V6-U6-T2), så AGF har vist sig som et meget, meget vanskeligt hold at besejre. Det lykkedes senest for FC Midtjylland her på Ceres Park, men Ulvene fik måske også årets gave i form af det måske tyndeste straffespark set i Superligaen i år.

 

Brøndby

Brøndby tabte et vigtigt skridt i mandags, da det kun blev til 1-1 hjemme mod Silkeborg. Det var et opgør, som de fleste havde forventet Brøndby ville vinde, tom Sydsiden eller ej, og Ohi bragte også de blågule på sejrskurs 10 minutter inde i anden halvleg. Men et saksesparksmål fra Oliver Sonne 10 minutter før tid spolerede festen på Vestegnen. 

Det var også en streg i regningen for Brøndby, at Daniel Wass måtte forlade banen skadet. Efter alt at dømme er han klar igen her, men hvis han ikke er, står Radosevic sandsynligvis klar til at erstatte ham.

Brøndby kommer ind til kampen med 15 Superliga-kampe i træk uden nederlag, og af disse er ni vundet. Men til gengæld tabte Brøndby sidst de var på besøg her i Aarhus med 2-0 i pokalkvartfinalerne, hvilket blev afgørende da Brøndby kun formåede at vinde returopgøret med 2-1 på Vestegnen. Det kostede altså Brøndby chancen for at vinde The Double, men i det mindste er de blågule stadig på guldkurs i Superligaen, hvor de topper rækken på en bedre målscore end FCM.

 

Odds: AGF vs BIF spilforslag

AGF har mange skader og fravær og de var også ude i en opslidende kamp mod FCN torsdag aften. Her sluttede kampen først kort før midnat, fordi starttidspunktet blev rykket til kl. 21.30 grundet manglende lys på stadion. Det er altså ikke længe AGF har haft til at restituere før denne kamp, og det må komme Brøndby til fordel at de har friskere ben end De Hvide, som også har mange skader og to karantæner.

Brøndby spiller samtidig med om guldet, mens AGF måske har lidt pokaltømmermænd. Det er i hvert fald sandsynligvis det eneste AGF har at spille for, udover nogle meget usandsynlige bronzemedaljer.

Vi skyder på en 2-1 sejr til gæsterne og spiller Brøndby til odds 2.00 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas*