AGF - Brøndby: Spilforslag og tilbud om odds 10.00 på BIF-sejr

17. september 2023

AGF - Brøndby optakt: Nyt kæmpedrama i Aarhus?

AGF og Brøndby mødes i et brag i Aarhus søndag d. 19. september. Ender det i et gigantisk drama ligesom sidst?

Da Brøndby sidst gæstede Ceres Park i Aarhus var det i sidste spillerunde i fjor. AGF jagtede bronze og Europa, men kom alligevel bagud 0-3 og var en mand nede, da en vis herre pludselig tog ved mandskabet fra Aarhus. Det hele sluttede 3-3 efter et veritabelt drama, som - selvfølgelig - også involverede VAR og i alt to røde kort.

Bliver det igen et gigantisk drama i Aarhus? Og hvem trækker det længste strå denne gang?

Spil hos LeoVegas*

AGF - Brøndby
Kampstart:
Søndag d. 19. september kl. 18:00
TV / Stream
3+ / Viaplay
Dommer:
Mikkel Redder
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
2.35 3.35 3.20

 

AGF

Det er fem Superliga-kampe i træk for AGF uden nederlag, og derudover har klubben undervejs i den stime også besejret Club Brügge med 1-0 i Aarhus. Overordnet set, ser det altså godt i for De Hvide i Smilets By, som i den grad banker på for en plads i Top 6 og reelt også i kampen om medaljer.

Det er reelt stadig en god defensiv som holder AGF kørende, og holdet har - efter FCN's 2-2 kamp lørdag mod FCK - nu lukket færrest mål ind af alle i ligaen. Nemlig kun syv styks. Til gengæld kniber det lidt med at score mål i den anden ende, hvor AGF kun har lavet ni i syv kampe.

Kan AGF'erne holde stimen kørende her mod Brøndby? Der er ingen tvivl om, at en sejr over ærkerivalerne fra den københavnske vestegn vil lune i regnskabet. 

 

Brøndby

Brøndby har hentet fire sejre i de fire sidste kampe, og kommer derfor til Aarhus med masser af tro på tingene. 12 point ud af 12 mulige og en målscore på 8-1 må siges at være lige præcist hvad de blågule havde brug for efter en sløj sæsonstart.

Derfor kan man tale om, hvorvidt landskampspausen kom på et dårligt tidspunkt for Brøndby:

- Man vil selvfølgelig altid gerne fortsætte, når man har været inde i en periode, hvor det har været fornuftigt og godt. Men så var der en pause, hvor vi selvfølgelig har kunne notere os at en hel del spillere har været ude at repræsentere deres land og vent hjem i god stand. Det er meget positivt, sagde Jesper Sørensen til Brøndbys hjemmeside og fortsatte:

- Nogle gange har man jo brug for en pause, og jeg tror, at det har været fint nok her efter en første del af sæsonen, hvor der også har været et transfervindue med en del udskiftninger. Det har været udmærket. Nogle gange vil man godt bare fortsætte med den næste kamp, når man lige kommer fra en kamp, man har vundet, men det har været fint nok med denne pause.

Der var tvivl om Nicolai Vallys, som måtte forlade landsholdstruppen med en skade, men Vallys skulle have meldt sig klar til kampen i Aarhus. 

 

Odds: AGF vs BIF spilforslag

Der ventes fuldt hus på Ceres Park i dag med over 19.000 tilskuere, men vi tror det bliver Brøndbys medrejsende fans, som får den største fest. Brøndby har nemlig været i forrygende form i de seneste kampe og udviser en målfarlighed, som AGF'erne ikke kan matche.

Vi byder ind på en sejr til gæsterne på 2-1, og spiller derfor Brøndby til odds 3.20 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas*