Web
Analytics

18. juli 2018

Alle klubber i Superligaen 2018/19

Dan dig et overblik over alle Superliga klubberne anno 2018/19. De forsvarende mestre i denne sæson er FC Midtjylland. Læs mere om klubberne i Superligaen her.

Vi stiller skarpt på alle 14 klubber i Superligaen i denne sæson i vores Superliga guide. Klik dig videre til den ønskede Superlige klub, og læs mere om odds på klubbens kommende kampe, spillertruppen, klubbens Superliga historie og mere til.

 

Alle klubber i Superligaen 2018/19

Herunder kan du se alle deltagende klubber i Danmarksmesterskabet i fodbold i år, angivet i alfabetisk rækkefølge.

AaB AC Horsens
AGF Brøndby IF
Esbjerg fB FC København
FC Midtjylland FC Nordsjælland
Hobro IK OB
Randers FC SønderjyskE
Vejle Boldklub Vendsyssel FF

 

Superligamestre: FC Midtjylland
Pokalmestre: Brøndby IF
Oprykkere: Esbjerg fB, Vejle Boldklub og Vendsyssel

 

14 Superliga klubber i sæsonen 2018/19

Superligaen har i de senere år været genstand for ændringer. Sæsonen 2016/17 blev den første med den nuværende Superliga struktur, som omfatter 14 Superliga klubber, og som igen ændres til at indeholde 12 Superliga klubber fra sæsonen 2020/21.

I år kan vi dog se frem til en Superliga som vi efterhånden er begyndt at kende den. 14 klubber udgør Superligaen 2018/19, og de nye drenge i klassen kommer til fra Esbjerg, Vejle og Vendsyssel. De tre oprykkere fra 1. division skal forsøge at bide sig fast i Superligaen, og blive et etableret Superliga-mandskab inden ligaen altså igen skal skæres helt ind til benet med 12 Superliga hold. Om oprykkerne overlever i år må tiden vise.

I toppen ligner det en mesterskabskamp i Superligaen mellem FC Midtjylland, FC København og Brøndby, mens AGF og FC Nordsjælland er nævnt som de farligste outsidere fra klubberne midt i favoritfeltet. Hvordan sæsonen forløber kan du følge her på Oddsforum.dk i vores Superliga sektion, hvor du løbende finder optakter med odds og spilforslag til kampene i den bedste danske fodboldrække.

Gå til Superliga oversigt >

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne