Web
Analytics

13. april 2019

Brøndby – FCK: Odds, livestream og spilforslag til New Firm opgøret

Årets første New Firm opgør mellem Brøndby IF og FC København spilles søndag d. 14. april kl. 16:00 på Brøndby Stadion. Læs optakt med statistik, odds og spilforslag til BIF vs FCK her.

BIF – FCK odds
BIF Uafgjort FCK
2.90 3.40 2.37

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 16:00 – Søndag d. 14/4 2019
TV & Stream TV3+ / ViaPlay

 

Optakt & Spilforslag: BIF vs FCK odds

Brøndby skal søndag eftermiddag forsøge og spolere rivalerne fra FC Københavns gulddrømme, når Ståle Solbakkens mandskab lægger vejen forbi Brøndby Stadion i 29. spillerunde af Superligaen. Resultaterne har  flasket sig for københavnerne i de første to runder af slutspillet, og det betyder at FC København inden denne runde har 5 point ned til FCM på 2. pladsen. Det er dog ikke kun på banen af FC København i den seneste uge, hvor sagen med Viktor Fischer og homofobi har fyldt meget. Noget som blandt andet har udløst en bøde på 25.000 kroner til Brøndby. Det bliver derfor spændende og se, hvordan hjemmeholdets tilskuere kommer til at agere, hvis Viktor Fischer starter på banen.

For Brøndbys vedkommende, kan en sejr spille holdet tættere på 3. pladsen og bronzemedaljerne. OB ligger inden weekendens kampe med 43 point, mens Brøndby har hentet 40 point. Derfor er der meget på spil for begge mandskaber. Noget vi også forventer kan ses på banen, hvor vi i vores spilforslag til BIF – FCK forsøger os med et spil på under 2,5 mål. Et spil der giver odds 1.90 hos Bet365* og som er gået hjem i 7 ud af de seneste 10 indbyrdes kampe. Et tegn på at disse derby kampe oftest bliver nogle taktiske affære, hvor ingen af holdene vil åbne sig for meget op. Et kampbillede der også var tydeligt i holdenes seneste møde på Brøndby Stadion, der endte med en 1-0 sejr til FCK på en scoring af Jonas Wind i overtiden.

Martin Retov og Brøndby må se bort fra Kasper Fisker og Lasse Vigen til opgøret. FC København er fortsat uden Michael Lüftner, ligesom Zeca afsoner karantæne.

 

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Brøndby IF – FC København statistik

  • Brøndby har mødt FC København 41 gange på Brøndby Stadion. Der er faldet 16 sejre til begge hold, mens 9 kampe er endt uafgjort.
  • FCK kan vinde tre på stribe mod Brøndby hvis de vinder søndagens opgør. Det vil i så fald være første gang siden 2010 at det sker.
  • FCK vandt 3-1 i Telia Parken i det første møde mellem holdene i indeværende sæson d. 12 august. Det andet opgør endte med en 1-0 sejr til FCK på Brøndby Stadion d. 4 november.
  • FCKs største nederlag i Superligaen faldt på Brøndby Stadion d. 16 maj 2005. Her vandt Brøndby med 5-0.
  • Brøndby har tabt 41 gange til FCK – 14 gange mere end det hold som Brøndby har tabt næstflest kampe til (AaB – 27 gange).
  • Brøndby har spillet 3 ud af deres seneste 4 kampe i Superligaen.
  • Brøndby har ikke været i stand til at holde clean sheet i deres seneste 10 Superliga kampe. Seneste clean sheet var mod Hobro i en 1-0 sejr d. 2 december.
  • FC København er ubesejret i deres seneste 17 Superliga kampe  (V14-U3-T0). Seneste nederlag var mod Vendsyssel d. 30 september sidste år.
  • FC København har scoret i deres seneste 29 Superliga kampe, hvilket er klubrekord. Den seneste klub der overgik denne statistik var Brøndby, som i 2001-2003 scorede i 44 kampe i træk.

Livestream Brøndby vs FC København på nettet

Du kan naturligvis se braget mellem Brøndby og FC København direkte på TV3+ med kampstart søndag d. 14 april 2019 kl. 16.00. Det er dog også muligt at livestreame opgøret direkte på nettet.

Det foregår hos streamingtjenesten Viaplay, der giver dig mulighed for at livestreame den og mange andre kampe fra verdens største ligaer. Det er desværre ikke gratis, men har du et sportsabonnement til 269 kr. om måneden, kan du nemt og hurtigt livestreame Brøndby vs FC København fra din pc, mobil eller tablet.

 

Spil hos bet365.dk >>

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen