FCK - BIF odds-optakt: Spilforslag til FC København vs Brøndby IF

10. november 2023

FC København - Brøndby optakt: Derby i Parken

FC København og Brøndby tørner sammen i Slaget om København i derbyet i Parken søndag d. 12. november kl. 12:00. Se FCK vs BIF optakt, odds og spilforslag her!

Hovedstadens derby er altid noget særligt i Superligaen, og det bliver det også denne gang. Der er nemlig tale om et vaskeægte topopgør mellem nr. 1 og 2 i Superligaen. Vinder Brøndby med 2-0 eller mere, kan de overtage førstepladsen fra FC København. Vinder FCK derimod, vil der være seks point mellem Løverne og de blågule fra Vestegnen efter denne runde.

Der kommer med sikkerhed tryk på i Parken, når de to klubbers fans skaber den fantastiske, velkendte derbystemning, og spillerne på grønsværen kommer til at krige den ud i slaget om førstepladsen.

Spil hos LeoVegas*

FC København - Brøndby

Kampstart:
Søndag d. 12. november kl. 12:00
TV / Stream
3+ / Viaplay
Dommer:
Mads Kristoffersen
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
1.92 3.80 4.00
Spil hos LeoVegas*

 

FC København

At FCK kunne putte fire mål ind bag både Hvidovre og Randers i Superligaen var selvfølgelig imponerende, men ikke just nogen opsigtsvækkende bedrift. Men at FCK kunne putte fire ind bag selveste Manchester United, og vinde Champions League-braget i Parken mod De Røde Djævle med 4-3, var det måske kun Kasper Hjulmand som havde forudset.

Sejren over Manchester United var selvfølgelig en gigantisk præstation og triumf for Løverne, som nu har vundet deres fire seneste kampe. Foruden sejre i Superligaen over Hvidovre og Randers, har man altså nu også slået FC Midtjylland ud af pokalen og sat sig på andenpladsen i Champions League-gruppen ved at besejre Manchester United.

Alt synes at gå op i en højere enhed for Jacob Neestrup og Co. i øjeblikket. Nu gælder det så det hamrende vigtige derby mod Brøndby i Parken, hvor Løverne kan sætte kronen på værket med en sejr. En sejr der i øvrigt vil bringe dem komfortabelt i front i toppen af Superligaen.

 

Brøndby IF

Det er ikke fordi Brøndby ikke har gjort det godt på det seneste, men det er klart at de ellers gode præstationer på Vestegnen står i skyggen af FC Københavns imponerende resultater i de seneste uger.

Men nu har Jesper Sørensen og Brøndby-mandskabet alle tiders chance for at hælde malurt i bægeret hos ærkefjenderne, ved at besejre Løverne i Parken og måske samtidigt overtage førstepladsen i Superligaen. Vinder Brøndby med to mål, vil de nemlig have en bedre målscore end FCK og dermed sætte sig på tronen i dansk fodbold - i hvert fald indtil videre.

Spørgsmålet er selvfølgelig bare om Brøndby kan besejre FCK'erne. De blågule tabte trods alt derbyet på Vestegnen, men det var også det eneste nederlag Brøndby har fået i de sidste 13 kampe på tværs af Superliga og pokalen. Så der er ingen tvivl om at Brøndby er stærke i øjeblikket, hvor der er kommet bedre styr på defensiven og måltruslen oppe foran lever i bedste velgående, ført an af folk som Kvistgaarden og Vallys.

Senest blev det dog kun 1-1 mod AGF på Brøndby Stadion i mandags i en kamp, hvor holdene hver havde 45 minutter. Brøndby var klart bedst før pausen, men i anden halvleg stod der AGF på det meste. Uafgjort var derfor et "fortjent" resultat.

 

Odds: FCK - BIF spilforslag

Hvordan skal man næsten kunne argumentere for, at FC København sætter point til her? Løverne har været vanvittigt stærke på det seneste med 13 mål og fire sejre i deres fire sidste kampe. Svagheden synes at være i defensiven, hvor man trods alt også lukker en del ind. Randers scorede to gange i sidste spillerunde, hvor de nemt kunne have lavet flere. Og United kom selvfølgelig også på tavlen tre gange i onsdags. 

Brøndby er derfor langtfra chanceløse. Det er værd at huske på, at Brøndby var meget uheldige med ikke at få point sidst de mødte FCK, og Løverne brugte trods alt en del krudt på Champions League-opgøret onsdag aften. Måske den kamp sidder lidt i benene hos Neestrups tropper. Hvis Brøndby'erne ellers kan levere en solid defensiv indsats, som de har gjort i mange kampe i efteråret, og kender deres besøgelsestid oppe foran når chancerne byder sig, er det langtfra utænkeligt at de kommer fra Parken med point. 

Vi tror kampen ender 1-1 og spiller uafgjort til odds 3.80 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas*