OB - Hvidovre IF

11. november 2023

OB - Hvidovre IF optakt: Kommer OB i gang mod bundproppen?

OB og Hvidovre mødes i 15. spillerunde af Superligaen søndag d. 12. november kl. 18.00. Se OB vs Hvidovre spilforslag i optakten her.

Søen Krogh jagter sin første sejr som OB-cheftræner, når fynboerne byder Superligaens absolutte bundprop velkommen i den fynske hovedstad. Gæsterne fra Hvidovre jagter dog også deres første sejr i sæsonen, så medmindre de to klubber spiller uafgjort, kan enten Søren Krogh eller Per Frandsen glæde sig over at få sæsonens første sejr her.

Det er selvfølgelig OB som er storfavoritter, og man må også konstatere, at gassen synes at være gået af ballonen ude i Hvidovre. 

Spil hos LeoVegas*

OB - Hvidovre

Kampstart:
Søndag d. 12. november kl. 18:00
TV
TV3 Sport
Dommer:
Jakob Kehlet
Karantæner:
Sven Köhler (OB)
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
1.55 4.50 6.00
Spil hos LeoVegas*

 

OB

OB fik en sejr for nogle runder siden mod FC Nordsjælland, men det er så også den eneste sejr i de sidste otte Superliga-kampe. Her har OB fået sølle fem point ud af 24 mulige, og så var der selvfølgelig også det mildest talt pinlige pokalexit i Fredericia. Så det er ikke svært at få øje på, hvorfor tålmodigheden med Andreas Alm omsider slap op.

Den nye cheftræner, Søren Krogh, kom i gang med 2-2 i sin første kamp i Lyngby, men det kunne også snildt være endt med nul point. Det var i hvert fald Lyngby som havde fortjent de tre point, men OB's Don Deedson fik udlignet i det 87. minut. 

Var der så tegninger til noget bedre spil fra OB'erne? Det er svært at sige, men umiddelbart er svaret nej. OB var ikke prangende mod et Lyngby-hold, som ellers har kæmpet gevaldigt med sagerne på det sidste. 

Til OB's og Søren Kroghs forsvar skal det også siges, at Krogh selvfølgelig kun havde haft få dage på træningsbanen med sit mandskab, og derfor havde man nok heller ikke ændret på det helt store rent taktisk. Der var nok tale mere om mindre justeringer. Men man skal helst kunne se OB dominere her mod Hvidovre og hente tre sikre point.

For OB venter der kampe mod Randers og FC Nordsjælland, inden man går på vinterferie.

OB må undvære Sven Köhler som sidder over med karantæne.

 

Hvidovre IF

Hvidovre kommer ind til dette opgør med fem nederlag i træk i Superligaen, og kun ét point ud af de sidste 30 mulige har klubbet formået at hente. Senest er det blevet til snittere på 0-4 og 1-4 ude mod FCK og hjemme mod FCM. 

16 mål har Hvidovre lukket ind i deres fem sidste Superliga-kampe, hvilket giver et snit på 3,2 mål imod pr. kamp. Ser man over hele sæsonen indtil nu har Hvidovre lukket 30 mål ind i 14 kampe, hvilket et snit på 2,14 mål pr. kamp. Det er kun i fem af 14 kampe, at Hvidovre ikke har lukket mindst to mål ind. Så det siger sig selv, at det ikke kun er offensivt, at Hvidovre har problemer.

Men offensivt halter det bestemt også. Med sølle seks scorede mål i 14 kampe, og et forsvar som har svært ved at holde tæt, er det ikke underligt at Hvidovre kun har fået tre point i 14 kampe.

Hvidovre ligner på mange måder en stensikker nedrykker, og mon ikke man efterhånden bare glæder sig til at komme på vinterferie? Det ville selvfølgelig give lidt mere blod på tanden, og nok også være en sjovere juleferie, hvis man kunne få bare én sejr inden året rinder ud.

Foruden dette besøg i Odense mangler Hvidovre en kamp hjemme mod Vejle og så et Vestegnsderby i Brøndby inden Superligaen går på vinterpause.

 

Odds: OB - HIF spilforslag

Selv om OB har været dårlige i mange kampe, så er det svært at finde argumenter for at Hvidovre skal have noget med hjem. Det er et hold som scorer 0,42 mål og lukker 2,14 mål ind pr. kamp i sæsonen indtil nu.

Og når Hvidovre så samtidig kommer på besøg hos et OB-mandskab, som man må forvente kommer ud og slås som vilde hunde for at få en hamrende vigtig første sejr under Søren Kroghs ledelse, må man også forvente at det bliver ekstra svært for gæsterne.

OB har kun fire point ned til Vejle under stregen, så en hjemmekamp mod Hvidovre - ja, den skal ganske enkelt vindes. Det tror vi også kommer til at ske - ovenikøbet på overbevisende maner. OB vandt med hele 5-1 på Hvidovre Stadion i den omvendte kamp, og vi tror det bliver en sikker sejr igen her.

OB -1 mål handicap giver odds 2.38, og det bliver vores spilforslag på OB vs HIF. Den ender 3-0 til fynboerne.

Spil hos LeoVegas*