OB - Viborg

12. april 2024

OB - Viborg optakt: Får Striberne sæsonens første hjemmesejr?

OB tager mod Viborg FF hjemme i "den fynske fodboldkatedral" fredag aften. Se OB vs Viborg optakt med spilforslag her.

OB har ikke vundet på hjemmebane hele sæsonen, og Viborg har kun én sejr på udebane. Så det er Superligaens dårligste udehold som kommer på besøg på Fyn, hvor hjemmeholdet bestemt heller ikke har imponeret. Hvem viser sig bedst frem og sikrer de vigtige point til kampen mod nedrykning?

OB

Med 25 point er OB kun to point over stregen. En sejr her mod Viborg vil betyde underværker ift. at distancere sig fra nedrykningsstregen. Men problemet er selvfølgelig for OB, at man stadig er uden sejre på hjemmebane, og at det begynder at ligne et stort problem for holdet.

Foråret 2024 startede rigtig fint for OB, men i de seneste kampe er gassen gået lidt af ballonen med nederlag hjemme til Vejle og senest 0-0 i Lyngby i "badelandskampen". Nu skal OB'erne stramme sig an og få den vigtige sejr i hus.

Til dét formål får OB Tom Trybull tilbage fra karantæne, men Striberne må så til gengæld undvære Sven Köhler med karantæne. Bjørn Paulsen er også tvivlsom.

Viborg

Viborg har fået én sejr på udebane i denne sæson, men de var tæt på at få en mere sidst i Vejle. Her sendte Malik Abubakari Viborg i front med små 20 minutter igen på uret, men i de sidste minutter fik Vejle alligevel udlignet.

Det ene point betyder dog, at Viborg med 27 point holder sig på fire points afstand til Vejle under stregen, og dermed var resultatet senest vel reelt godkendt, men det er klart at en sejr havde lunet i kampen mod nedrykning. Den må Viborg så hente her i Odense i stedet, hvor hjemmeholdet har været gavmilde med pointene hele sæsonen.

Viborg får offensivprofilen Ibrahim Said tilbage fra karantæne.

OB vs Viborg spilforslag

OB kan ikke vinde hjemme, Viborg har svært ved det ude. Det dufter måske en lille smule af uafgjort, og vi spår også en meget tæt og jævnbyrdig kamp. Vi skyder på 1-1 og spiller krydset til odds 3.50 hos LeoVegas.