SønderjyskE vs FC Nordsjælland

31. juli 2021

SønderjyskE - FC Nordsjælland optakt: Mandagskampen i 3. spillerunde

SønderjyskE møder FC Nordsjælland i mandagskampen i 3. spillerunde i Superligaen d. 2. august kl. 19.00. Læs optakt til SønderjyskE vs FC Nordsjælland med bud på mulige startopstillinger og spilforslag til odds på SønderjyskE - FCN.

Michael Boris har fået en glimrende start på karrieren som SønderjyskE-træner, for efter to kampe er status fire point og en målscore på 1-0. Der er plads til forbedringer, men der er grund til optimisme i grænselandet. FC Nordsjælland har derimod ikke fået den bedste start på den nye Superliga-sæson, for to hjemmekampe i træk har kun kastet ét point af sig.

Kommer FC Nordsjælland i gang med sæsonens første sejr, eller fortsætter Michael Boris' tropper de gode takter? Læs SønderjyskE vs FC Nordsjælland optakt forneden, hvor vi er klar med vores spilforslag til odds på opgøret.

Spil hos bet365*

SønderjyskE - FC Nordsjælland optakt

Se også:

 

Odds på SønderjyskE - FC Nordsjælland

SønderjyskE - FC Nordsjælland
Superliga: 3. runde
Kampstart:
Mandag d. 2. august kl 19:00
TV:
TV3 Sport
Dommer:
Jens G. Maae
Assistenter:
Jesper Dahl / Danny Kolding
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
2.50 3.40 2.70
Over/Under 2,5 mål
1.70 - 2.10
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til SønderjyskE - FCN odds

SønderjyskE har fået en god start på sæsonen med et forholdsvist stærkt defensivt udtryk. Det er blevet til to clean sheets i de første to kampe, og de ser ud til at være godt organiseret med deres nye høje presspil.

Det kan måske blive et problem for FC Nordsjælland at komme frem til mange chancer i mandagens kamp, men mulighederne er der, hvis FCNs normalt boldfaste spillere kan spille rundt om SønderjyskEs pres. Men selv hvis dét lykkedes for FCN, skal de også putte bolden i kassen, når chancen byder sig. De så ikke skarpe ud mod Viborg og AGF på eget kunstgræs, og nu skal de så på udebane, hvor de ofte har haft større besvær med at få point med hjem.

Vi tror det unge, talentfulde FCN mandskab kommer på en hård opgave her mod SønderjyskE, og vi tror kampen tipper ud til hjemmeholdets fordel. De ser mere solide ud i begge ender af banen end FC Nordsjælland har gjort i de første kampe.

Vi spiller SønderjyskE-sejr til odds 2.50 hos bet365.dk.

Spil hos bet365*

 

SønderjyskE optakt

SønderjyskEs nye tyske træner hentede sin første Superliga-sejr i sidste rundes mandagskamp, da Vejle kom på besøg på Sydbank Park. Det var et tæt opgør, som Vejle bestemt også kunne have vundet, men takket været en stærk defensiv indsats af SønderjyskE, og lidt uskarpe Vejle-angribere, formåede Boris' mandskab at holde et clean sheet for anden kamp i træk. En del af æren for den stærke defensiv hos SønderjyskE skal tilfalde Stefan Gartenmann, som også har figureret på Rundens Hold hos Superliga.dk i de første to spillerunder. 

Mens det rent defensivt har set solidt ud, kan man måske godt ønske sig lidt mere fra SønderjysKE fremad banen. I sidste sæson var Haji Wright primus motor i det sønderjyske angreb, og det kan han blive igen. Dog ikke i denne sæson, for selv om han netop har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE til sommeren 2024, er han samtidig blevet udlejet til Antalyaspor i Tyrkiet for resten af sæsonen.

SønderjyskE er nok næppe færdige i transfervinduet, og de præsenterede også Emil Kornvig som ny spiller i klubben før Vejle-kampen. De kunne da også godt bruge lidt flere strenge at spille på i offensiven. I sidste runde fik den 22-årige islænding Kristofer Kristinsson debut mod Vejle og gjorde et godt indhop i offensiven, da han erstattede Jeppe Simonsen med et kvarter igen. Tre minutter efter scorede Victor Mpindi sejrsmålet for sønderjyderne.

Patrick Bangsgaard ser stadig ud til at være skadet, og så er der rygter om at Bård Finne er ved at blive solgt til norske Brann. Finne var heller ikke på banen mod Vejle, så der er måske noget om snakken.

 

FC Nordsjælland optakt

FC Nordsjælland er traditionelt markant stærkere på kunstgræsset hjemme i Farum, end de er på alverdens Superliga-udebaner. I sidste sæson hentede de således 28 point på hjemmebane og kun 15 på udebane. Nu er de startet sæsonen med to hjemmekampe og kun ét point mod oprykkerne Viborg (1-2) og AGF (0-0), så pointhøsten på eget "græs" efterlader indtil nu noget at ønske.

Måske skal FCN også lige finde sig selv efter salget af Kamaldeen Sulemana, som selvfølgelig var en stor drivkraft i FCN-angrebet i sidste sæson. Vanen tro har FCN kørt de nye talenter i stilling til et fremtidigt salg, men de skal selvfølgelig præstere på Superliga-niveau først. Man ved aldrig helt hvad man får fra FCN-mandskabet, men deres topniveau er ekstremt højt, når de rammer dagen.

Spørgsmålet er, om de kan ramme dagen på Sydbank Park mandag aften. De tabte sidste de var på besøg her med 1-2, men til gengæld vandt de de to forrige kampe her med 2-1 og 4-1. Sejrene i 2018 og 2019 kom dog takket været mål fra folk som Mikkel Damsgaard, Mohammed Kudus og Andreas Skov Olsen, som FCN altså forlængst har skibet videre i fodboldpyramiden for klækkelige millionbeløb.

 

Startopstillinger: SønderjyskE vs FC Nordsjælland

Her ses vores forventede startopstillinger i SønderjyskE - FC Nordsjælland mandag d. 2. august 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

De endelige startopstillinger i SønderjyskE vs FC Nordsjælland bliver bekræftet ca. en time før kampstart.

SønderjyskE FC Nordsjælland
Lawrence Thomas Peter Vindahl
Emil Holm Mads Døhr Thychosen
Stefan Gartenmann Kian Hansen
Duplexe Tchamba Adamo Nagalo
Marc Dal Hende Oliver Villadsen
Rasmus Vinderslev Magnus Kofod Andersen
Victor Mpindi Abu Francis
Mads Albæk Martin Frese
Emil Frederiksen Mohammed Diomande
Anders K. Jacobsen Lasso Coulibaly
Jeppe Simonsen Andreas Schjelderup

Spil hos bet365*