Web
Analytics

1. marts 2019

Superliga karantæner: Se karantænelisten i denne spillerunde

Se oversigt over karantænelisten i Superligaen, og hvem der er ude med karantæne i næste spillerunde. Hvem afsoner karantæne i 24. spillerunde af Superligaen 2018/19?

Klub Spiller(e) i karantæne
AaB Ingen
ACH Hallur Hansson (2/3 & 10/3)
AGF Casper H. Nielsen (3/3 & 11/3), Jesper Juelsgård (3/3)
BIF Hany Mukhtar (3/3)
EfB Ingen
FCK Ingen
FCM Paul Onuachu (4/3), Marc Dal Hende (4/3)
FCN Ingen
HIK Ingen
OB Ingen
RFC Erik Marxen (3/3), Emil R. Jakobsen (3/3)
SJE Jeppe Simonsen (3/3)
VB Mads Greve (3/3)
VFF Santos Da Silva Junior (3/3)

 

Superliga karantæner i 24. spillerunde

Mens AaB, Esbjerg, FCK, FCN, Hobro og OB kan se sig fri for at have spillere i skammekrogen i 24. Superliga runde i 18/19-sæsonen, er andre klubber hårdere ramt.

AGF, FCM og Randers har alle to mand ude med karantæne, og her ser det ud til at gå hårdest udover aarhusianerne. Juelsgård og Casper Højer Nielsen er reelt de eneste venstre backs i Superliga truppen hos De Hviiie, og med Niklas Backman i skadesproblemer i det centrale forsvar, ser AGF ud til at må rejse til Hjørring og Vendsyssel med et kraftigt svækket forsvar.

FC Midtjylland må undvære fyrtårnet Onuachu at sparke efter, ligesom den benhårde arbejdsmand Marc Dal Hende sidder ude i deres kamp hjemme mod FC Nordsjælland mandag aften. Det vil selvfølgelig også være et tab for FCM, men de får dog begge kun én spilledags karantæne trods røde kort i sidste runde mod AGF. Dem kan de altså afsone med ét smæk i 24. spillerunde hjemme mod FCN.

Kampe i 24. spillerunde
Fredag d. 1/3 – 19:00 AaB – Hobro
Lørdag d. 2/3 – 16:00 Esbjerg – Horsens
Søndag d. 3/3 – 12:00 SønderjyskE – Randers FC
Søndag d. 3/3 – 14:00 Vendsyssel – AGF
Søndag d. 3/3 – 16:00 FC København – Vejle
Søndag d. 3/3 – 18:00 OB – Brøndby
Mandag d. 4/3 – 19:00 FC Midtjylland – FC Nordsjælland

+18 | Spil Ansvarligt | Reklame

Sådan afsones karantænerne i Superligaen

Superliga karantæner og strafpoint holdes adskilt fra karantæner og strafpoint optjent i den danske pokalturnering. Det betyder, at karantæne optjent i Superligaen skal afsones i Superligaen og vice versa.

Hvis en spiller får et rødt kort i DBU Pokalen overføres karantæne-dagen(e) til afsoning i Superligaen, såfremt holdet bliver slået ud af pokalturneringen. Ellers afsones karantænedagene der, så længe holdet er med i pokalen. Hvis en karantæne udløses af et gult kort i en pokalkamp, annulleres den optjente karantæne, hvis holdet bliver slået ud af pokalen.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne