Web
Analytics

9. september 2018

Vejle Boldklub: Odds, spillertrup og transfers

Se Vejles trup og odds til Superliga 2018/19-sæsonen her. Find de bedste Vejle odds her, og læs om Vejles Superliga hold i denne sæson.

Vejle Boldklub er for første gang i 9 år tilbage i Superligaen. Her har klubben nogle stolte traditioner med blandt andet 5 mesterskaber i ryggen. Vi kigger her nærmere på odds til den kommende sæson for Vejle Boldbklub.

Se de senest opdaterede odds på Vejle forneden, hvor vi bl.a. ser nærmere på Vejles næste kamp i Superligaen. Samtidigt kan du se hele Vejles spillertrup, tranfers i denne sæson, læse om holdets profiler, klubbens Superliga historie og se vores seneste nyheder om Vejle BK.

Se Vejle odds hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklame

 

Odds på Vejle BK i Superligaen

Se aktuelle odds på Vejles næste kamp og vinder odds i de turneringer klubben deltager i, herunder Vejles Superliga odds, forneden.

1 X 2
Superliga
AaB – Vejle BK

Fredag d. 31/8 kl. 19:00
1.75 3.60 4.75
Vejles Superliga Odds
Vinder Superligaen: Odds 2001.00
Slutter Top 3: Odds 151.00
Slutter Top 6: Odds 7.50
Rykker Ned: Odds 2.40

* Alle odds på Vejle i tabellen er fundet hos bookmakeren bet365*

Vi anbefaler bookmakeren bet365 for et stort udvalg af Vejle odds og Superliga odds, og vi følger løbende Vejless odds hos bookmakeren, så vi kan bringe dem til dig her.

Ovenstående odds på Vejle BK er fundet hos bookmakeren, og er selvfølgelig genstand for ændringer. Vi anbefaler derfor et besøg hos bet365 for opdaterede Vejle odds, både før og under kampene, men også på bookmakerens øvrige Superliga-markeder.

Se odds på Vejle hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

 

Vejles spillertrup 2018/19

Forneden finder du en oversigt over Vejles trup. Transfervinduet er fortsat åbent, og meget kan derfor nå at ændre sig. Vi opdaterer dog løbende med nye spillere og afgange i løbet af sommeren:

Spiller Nationalitet
Målmænd
Pavol Bajza Slovakiet
Thomas Hagelskjær Danmark
Gianluca Zanette Brasilien
Dino Hodzic Kroatien
Forsvar
Viljornur Davidsen Færøerne
Emmerson Congo
Mads Greve Danmark
Thomas Gundelund Danmark
Mads Lauritsen Danmark
Rasmus Lauritsen Danmark
Kerim Memija Bosnien & Herzegovina
Emil Nielsen Danmark
Kasper Grube Poulsgaard Danmark
Midtbane
Mohammed Al-Hardan Danmark
Lucas From Danmark
Allan Sousa  Brasilien
Tobias Henriksen Danmark
Tobias Mølgaard Danmark
Nicolaj Madsen Danmark
Arbner Mucolli  Danmark
Yiber Ramadani  Albanien
Jacob Schoop  Danmark
Angreb
Adam Jakobsen Danmark
Thais Damgaard Danmark
Imed Louati Tunesien
Gustan Nilsson Sverige
Wang Zhenao Kina
Yu Wei Kina
Træner
Adolfo Sormani Italien

 

Se alle Superliga klubber her >

 

Vejle transfers i denne sæson

Vi giver dig her et overblik over de spillere, der er blevet hentet ind og solgt i løbet af sommerens transfervindue i Vejle BK.

Ankomster
Spiller Skiftet fra
Emerson Olimpik Donetsk
Tobias Mølgaard Thisted
Gustaf Nilsson Brøndby
Dino Hodzic Fredericia
Afgange
Spiller Skiftet til
Kim Elgaard United Victory
Simone Branca Cittadella
Nicolaj Ritter Fredericia
Peter Utaka Tokushima
David Arshakyan
Christian Kudsk Thisted
Alexandru Boiciuc Sheriff

 

De største profiler på Vejles Superliga hold

Vejle BK er oprykkere, og har derfor mange spillere som ingen Superliga kampe har på CV’et. Du kan læse om Vejle BKs største profiler til den kommende sæson herunder:

Emmerson

Vejle BKs største indkøb denne sommer hedder Emmerson og kommer fra ukrainske Olimpik Donetsk. Her spillede den stærke forsvarsspiller fra Gabon mod hold som Shakhtar Donetsk og Dynamo Kiev. Vi spår den 22 årige forvarsspiller gode chancer for at slå igennem hos Vejle og i Superligaen, og han bliver helt sikkert en spændende spiller at følge hos Vejle BK.

Gustav Nilsson

En anden spiller, som også er kommet til i sommertransfervinduet og udtænkt en stor rolle er svenske Gustav Nilsson, der er hentet i Brøndby. Gustav Nilsson er købt ind til angrebet, hvor han skal kæmpe med blandt andet Sousa og Louati om spilletiden. I sidste sæson spillede Gustav Nilsson i Silkeborg, hvor han med 8 scoringer havde godt med succes. Vi spår også Gustav Nilsson gode chancer for at slå igennem hos Vejle.

Jacob Schoop

Jacob Schoop er en af de få spillere i Vejle truppen, der har superliga kampe på CV’et. Tilbage fra 2011 til 2015 spillede Jacob Schoop for OB med stor succes. Siden har den 29 årige midtbane spiller været et smut på Island, siden han kom til Vejle i 2016. Jacob Schoop er udtænkt en plads på den centrale midt, og kan blive en nøglefigur, hvis Vejle skal lykkes med at skrabe nok point sammen til at blive i Superligaen.

 

Vejle BKs Superliga Historie

Vejle Boldklub er en af de ældste klubber i Superligaen, og har en lang og stolt tradition i landets bedste række. Efter 8 års fravær er Vejle BK igen at finde i landets bedste række.

  • Mesterskaber: 1958, 1971, 1972, 1978, 1984
Superliga sæson  Placering
1990/91 8
1991/92 9
1995/96 9
1996/97 2
1997/98 4
1998/99 6
1999/00 11 – Rykker ud
2000/01 Rykker op
2001/02 11- Rykked ned
2005/06 Rykker op
2006/07 11 – Rykker ned
2007/08 Rykker op
2008/09 11 – Rykker ned
2017/18 1- Rykker op
2018/19 Tilbage i Superligaen efter 9 sæsoner

 

Superliga fodbold i Vejle for første gang siden 2009

Vejle Boldklub er en stolt traditionsklub, der i 1970’erne havde deres storhedstid. Her vandt klubben mesterskaber på stribe og havde spillere som Allan Simonsen, John Sivebæk og Steen Thycosen på holdkortet.

Vejle Boldklub har blandt andet vunder det danske mesterskab 5 gange, ligesom pokalturneringen er vundet 6 gange. Seneste triumf faldt dog helt tilbage i 1984, hvor Allan Simonsen og Vejle mandskabet vandt det danske mesterskab.

Siden er det dog gået ned af bakke for Vejle, som har haft det svært. I starten af 00’erne var klubben på randen til konkurs, men blev reddet i 12. time. I 2016 blev klubben opkøbt af udenlandske rigmænd, som sikrede klubben en økonomisk stabilitet. Det gav pote i sidste sæson, hvor klubben sikrede sig oprykning til landets bedste række for første gang i 9 sæsoner. Dertil skal det blive spændende at se, og Vejle kan formå at holde sig oppe.

Gå til Superliga Oversigt >

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne