Vejle - FC Midtjylland spilforslag

29. november 2021

Vejle - FC Midtjylland optakt: Bund mod top i årets sidste Superliga-kamp

Bundproppen Vejle skal op mod topholdet FC Midtjylland i årets sidste Superliga-kamp. Se Vejle vs FCM optakt med spilforslag her!

Det er top mod bund, når FC Midtjylland gæster Vejle i Nørreskoven i årets sidste Superliga-kamp. Ingen af de to klubber kan dog gå på vinterpause efter kampen af den grund, for begge skal i aktion i to kvartfinaler i pokalen, og for FCM venter der også en Europa League-afgørende udekamp mod Ludogorets i Bulgarien.

Vejle er stadig isoleret i bunden med kun otte point, men de kan dog sende titlen som bundprop videre til SønderjyskE henover vinteren, hvis de mod alle odds besejrer FC Midtjylland. Dermed vil Vejle nemlig være på 11 point, mens SønderjyskE har 10. Det bliver selvfølgelig ingen nem sag at slå Ulvene, som nu kan mærke FC København ånde dem i nakken, efter Løverne i går sejrede i Aalborg.

Spil hos bet365*

Vejle vs FC Midtjylland optakt

Se også:

 

Odds på Vejle vs FC Midtjylland

Vejle vs FCM
Superliga: 17. runde
Kampstart:
Mandag d. 29. november kl 19:00
TV:
TV3 Sport
Karantæne:
Allan Sousa (VB)
Junior Brumado (FCM)
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
8.50 4.50 1.40
Over/Under 2,5 mål
1.65 - 2.20
Spil hos bet365*

 

Vejle vs FCM spilforslag

Spilforslag:

Vejle kommer formentlig i menneskehænder igen i denne runde, når topholdet fra FC Midtjylland kommer på besøg. Efter to Superliga-nederlag i træk, har FCM brug for at få en sejr, specielt efter FCK i går også vandt i Aalborg. 

Vi forventer et toptændt FCM-mandskab, som også fik en succesoplevelse i torsdags, hvor de slog Braga i Europa League. Vejle er samtidig uden Allan Sousa, hvilket bestemt ikke forbedrer deres chancer for at levere en overraskelse.

Vi tror Vejle indkasserer et stensikkert nederlag, og at FCM vinder kampen komfortabelt. Derfor spiller vi FCM -1,5 mål Asian Handicap og gætter på 3-0 til Ulvene som kampens resultat.

Spil hos bet365*

 

Vejle optakt

Vejle tabte i sidste runde med 4-1 i Randers, hvor et af de eneste lyspunkter i nederlaget velnok var, at Hallur Hansson kom på måltavlen for klubben. Ellers var det reelt spil til ét mål i hele kampen, og Vejle fortsatte med nederlaget deres negative stime på udebane. De har ganske enkelt tabt samtlige otte udekampe i sæsonen med 5-25 i målscore.

Lidt bedre er det gået på eget græs, hvor de har hentet alle deres otte point. De har også for nyligt slået både FC Nordsjælland og SønderjyskE her i Nørreskoven, men der er selvfølgelig en verden til forskel på opgørene mod de to andre kriseramte mandskaber på 11.- og 10. pladsen, og så et møde med topholdet FC Midtjylland. 

Mod Randers var Vejle hårdt ramt i forsvaret af karantæner til både Kolinger og James. Dem har Peter Sørensen heldigvis rådighed over igen, og dermed er det centrale forsvar på plads. Til gengæld er Allan Sousa så i karantæne denne gang, og det er uden tvivl en kraftig svækkelse af offensiven.

I sidste uge kunne Vejle også give debut til den irakiske landsholdsspiller Ali Adnan, men i denne uge er han desværre blevet alvorligt knæskadet på en, iflg. Peter Sørensen, "meget, meget dårlig træningsbane".

 

FC Midtjylland optakt

FC Midtjylland kommer ind til opgøret mod bundproppen med to nederlag i træk til AGF og Brøndby. Men de fik oprejsning med en forrygende flot sejr over Braga i Europa League i torsdag, en sejr der har givet dem håbet om avancement i Europa League i sidste spillerunde.

Der er ikke utænkeligt, at Ludogorets-kampen og de to kommende kvartfinaler mod Brøndby i pokalen fylder noget mentalt i optakten til dette opgør. Men det forventes dog, at Bo Henriksen stiller i stærkeste opstilling, for den næste kamp (ude mod Brøndby) er først på søndag. Der skulle altså være rigeligt med tid til at restituere, og FCM har da heller ikke råd til at snuble her mod Vejle. En sejr vil sende dem fire point foran FCK vinteren over i topstriden.

Eneste fravær i FCM lejren synes at være karantæneramte Junior Brumado og langtidsskadede Daniel Høegh. Det ligner Marrony kan få lov at starte inde i angrebet sammen med Isaksen og Sisto.

 

Startopstillinger: Vejle - FC Midtjylland

Her ses vores forventede startopstillinger i VB - FCM mandag d. 29. november 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

Vejles og FCMs startopstillinger bliver officielt bekræftet ca. en time før kampstart.

Vejle
(Forventet)
FC Midtjylland
(Forventet)
Sten Grytebust Jonas Lössl
Jerome Opoku Henrik Dalsgaard
Manjekar James Erik Sviatchenko
Denis Kolinger Juninho
Tobias Mølgaard Joel Andersson
Lukas Engel Raphael Onyedika
Jacob Schoop Evander
Saeid Ezatolahi Paulinho
Hallur Hansson Gustav Isaksen
Arbnor Mucolli Marrony
Andres Ponce Pione Sisto

Spil hos bet365*