Web
Analytics

9. september 2018

Vendsyssel FF: Superliga odds, spillertrup og transfers

Se Vendyssel FFs trup og odds til Superliga sæsonen her. Vi ser nærmere på klubbens profiler, historie og selvfølgelig odds på Vendsyssel i Superligaen 2018/19.

Få overblik over oprykkerne fra Vendsyssels Superliga hold, spillertrup og odds til sæsonen 2018/19. Undervejs i sæsonen finder du odds på Vendsyssels FFs næste kampe her, hvor du også kan se, hvor mange penge der er at hente på at Vendyssel ender i top 6, eller går hele vejen til tops.

Alle vores odds på Vendsyssel FF i artiklen er fundet hos bookmakeren bet365, og er genstand for ændringer. Vi anbefaler altid et besøg hos bookmakeren, for de nyeste odds og markeder på Vendsyssel FF i Superligaen.

Se Vendsyssel odds her >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

 

Odds på Vendsyssel i Superligaen

Se aktuelle odds på Vendsyssel FFs næste kamp og vinder odds i de turneringer klubben deltager i, herunder Vendsyssel Superliga odds, forneden.

1 X 2
Superliga
Vendsyssel FF – Hobro

Søndag d. 16/9 kl. 12:00
2.50 3.30 2.80
Vendsyssels Superliga Odds*
Vinder Superligaen: Odds 2001.00
Slutter Top 3: Odds 201.00
Slutter Top 6: Odds 9.00
Rykker Ned: Odds 1.66

* Alle odds på Vendsyssel i tabellen er fundet hos bookmakeren bet365*

Hos bet365 er det muligt at spille på, hvordan Vendsyssel FF klarer sig i den kommende Superliga-sæson. Foroven finder du en række udvalgte odds på Vendsyssel mandskabdet. Heriblandt odds på at Vendsyssel vinder Superligaen eller rykker ned igen. Besøg bookmakeren for de nyeste odds på alle Superliga-markeder.

Se Vendsyssel odds her >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

 

Vendsyssel FFs spillertrup i Superligaen 2018/19

Få overblik over Vendsyssels spillertrup til Superliga-sæsonen 2018/19, som den ser ud netop nu. Trup-oversigten opdateres løbende frem til transfervinduets lukning.

Spiller Nationalitet
Målmænd
Nikolaj Flo Danmark
Frederik Ibsen Sverige
Forsvar
Alexander Juel Andersen Danmark
Sander Fischer Holland
Søren Henriksen  Danmark
Jakob Hjorth  Danmark
Andreas Kaltoft Danmark
Benjamin Lund Danmark
Jeppe Svenningsen Danmark
Midtbane
Daniel Christensen Danmark
Mikkel Frankoch Danmark
Allan Hovenhoff  Danmark
Emmanuel Ifeanyi Nigeria
Morten Knudsen Danmark
Moses Opondo Danmark
Angreb
Seyi Adekoya USA
Brandao Brasilien
Sebastian Czajkowski  Danmark
Ninos Gourlye Holland
Jeppe Ilum Danmark
Lucan Jensen Danmark
Mads Mikkelsen Danmark
Marcus Solberg Danmark
Træner
Jens Berthel Askou Danmark

 

Se alle Superliga klubber her >

 

Vendsyssel FFs transfers i denne sæson

Vi giver dig her et overblik over de spillere, der er blevet hentet ind og solgt i løbet af sommerens transfervindue i denne sæson i Vendsyssel

Ankomster
Spiller Skiftet fra
Jeppe Svenningsen Thisted FC
Alexander Juel Andersen AGF
Mads Mikkelsen AGF
Daniel Christensen KVC Westerloo
Allan Hövenhoff Thisted
Sander Fischer Sparta Rotterdam
Sebastian Czajkowski B93
Seyi Adekoya
Søren Henriksen Helsingør
Afgange
Spiller Skiftet til
Christian Overby HB Køge
Mohammed Diarra
Mikael Anderson FC Midtjylland (endt leje)
Vincent Schmidt FC Twente (endt leje)
Kristian Riis FC Midtjylland (endt leje)
Yao Dieudonne OB (endt leje)
Andreas Albech

De største profiler på Vendsyssel holdet

Vendsyssel spiller i denne sæson i Superligaen for første gang. Derfor er flere af spillerne på det nuværende Vendsyssel hold uerfarne spillere, der ikke har været oppe og spille superliga bold før.
Her kan du læse om nogle af de mest profilerede spillere i Vendsyssel FFs spillertrup netop nu:

Daniel Christensen

Daniel Christensen er hentet i belgiske KVC Westerloo op til denne sæson for Vendyssel. En spiller som ligner lidt af et scoop for oprykkerne, hvis man kigger på hans CV. Her har han både Superliga kampe fra AaB, Sønderjyske og senest AGF i benene. De seneste to år har Daniel Christensen spillet i belgiske Westerloo med en del spilletid i den bedste belgiske række. Med sine 29 år og store erfaring, kan Daniel Christensen blive en vigtig profil hos Vendsyssel i jagten om at blive oppe.

Brandao

Brandao kom til Vendsyssel tilbage i 2016. Siden har han været en vigtig skikkelse hos det Vendsyssel hold, der rykkede op i sidste sæson. Brandao spiller kant og bliver en spiller de andre Superliga klubber skal holde godt øje med. Med sine 27 år er Brandao også en af de spillere som har mest rutine og en af de første spillere på holdkoret hos Jens Berthel Askou.

Alexander Juel Andersen

Alexander Juel Andersen blev hentet til Vendsyssel i AGF før sæsonstarten. Lidt en scoop vil mange nok mene, når man ser den erfaring som den 27 årige forsvarsspiller render rundt med. Alexander Juel havde sin opvækst i Horsens, inden han skiftede til AGF, hvor han spillede i 5 sæsoner. En slem lyskeskade holdte ham dog ude det meste af sidste sæson, men i denne sæson ligner han en af nøgleprofilerne på dette Vendsyssel hold.

 

Vendsyssel FFs Superliga Historie

 

Superliga sæson  Placering
2017/18 Rykker op i Superligaen

 

Vendsyssel FF er den yngste klub i Superligaen med sine bare 4 år i bagagen. Klubben blev stiftet som en overbygning til det tidligere Hjørring IF hold tilbage i 2013. Siden har klubben spillet i første division, men op til denne sæson lykkes det klubben at rykke op. I sæsonen 2018/2019 skal klubben altså for første gang spille i landets bedste række, Superligaen.

Vendsyssel FF holder til i Hjørring og spiller til dagligt deres kampe på Nord Energi Arena, hvor der er plads til 7500 tilskuere. Klubben sikrede sig oprykning i sidste sæson, ved at slå Lyngby IF ud i to afgørende Play off kampe.

I sæsonen 2016/2017 nåede klubben semifinalen i pokalturneringen, hvor kun et nederlag til FC København hindrede en finalekamp i Parken. Tidligere har klubben under Hjørring IF nået kvartfinalerne i sæsonen 1957/1958 og 1972/1973.

 Gå til Superliga oversigt >

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne