Web
Analytics

Indian Wells: Caroline Wozniacki vs Lara Arruebarrena odds og livestream

0

Caroline Wozniacki vandt Indian Wells i 2011, og i år møder hun Lara Arruabarrena i sin første kamp i WTA turneringen. Se odds på Wozniacki vs Arruabarrena her og læs om livestream fra kampen.

BNP Paribas Open Indian Wells 2018 er undervejs i den lille californiske by, hvor Caroline Wozniacki skal forsøge at genskabe triumfen fra 2011, hvor hun sejrede i Indian Wells. Der er planlagt kampstart mellem Wozniacki og Arruebarrena lørdag d. 10/3 kl. 20.00 dansk tid.

Første runde-kampen mod Lara Arruabarrena ligner en walkover for Caro, og ser vi på odds på Wozniacki vs Arruabarrena hos bet365*, er der netop nu odds 1.083 på Wozniacki, mens Arruabarrena giver odds 8.00. Ønsker man et lidt højere odds på Wozzy, er der odds 1.28 på 2-0 i sæt i dansk favør.

Se odds hos bet365 >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

bet365 viser Wozniacki – Arruabarrena på livestream til de aktive kunder, og her gælder regler og vilkår og IP restriktioner. Læs mere om mulighederne for at se Arruabarrena og Wozniacki i Indian Wells på nettet forneden.

 

Live stream Wozniacki – Arruabarrena på nettet

Hos bet365 er det, som aktiv kunde, muligt at se bookmaker livestream fra Indian Wells, og dermed også Caroline Wozniackis kampe i turneringen. Det koster ikke penge at live streame Wozniacki vs Arruabarrena hos bet365, men visse IP restriktioner og regler og vilkår gælder.

Et uomtvisteligt krav for at kunne se livestream fra Indian Wells hos bet365 er, at du skal  have penge stående på din bettingkonto, eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Se livestream hos bet365.dk >>

R/v og geografiske IP restriktioner gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Indian Wells 2018: Odds 10.00 på Wozniacki

Indian Wells 2018 finder sted fra d. 5. – 18. marts, og danske Caroline Wozniacki med igen i år. Hos bet365 er der ikke kun livestream tilgængelig på Indian Wells, men selvfølgelig også odds og liveodds på kampene hele vejen til finalen.

Wozniacki vandt Indian Wells turneringen i 2011, og spillede sig i finalen igen i 2013, og i år er den nykårede Grand Slam-vinder igen blandt favoritterne. bet365 har lige nu odds 10.00 på Wozniacki*, som er udråbt som én af en lang række favoritter.

Turneringen giver nemlig også comeback til Serena Williams, som har været været på barsel og dermed fraværende fra WTA-turneringerne, men den nybagte mor er nu klar til at vinde flere trofæer og vise verden, at hun stadig er en topspiller. Serena Williams giver netop  nu odds 12.00.

Elina Svitolina er den største favorit til odds 9.00, mens også Simona Halep, Angelique Kerber, Petra Kvitova og Garbine Muguruza vurderes at være seriøse udfordrere til WTA-titlen i Indian Wells 2018. Turneringen blev i fjor vundet af Jelena Vesnina, som besejrede Kuznetsova i finalen.

Der spilles selvfølgelig også ATP-turnering i Indian Wells sideløbende med kvindernes turnering, og her er Roger Federer storfavorit til odds 2.20, mens Djokovic giver odds 7.50.

Se Indian Wells odds hos bet365 >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Stadium 1 i Indian Wells Tennis Garden kan huske 16.100 tilskuere (foto: shutterstock.com)

Youbet tilbyder 100 kr freebet til alle nye spillere. Læs mere om tilbuddet her!

Læs om tilbud her >