Web
Analytics

14. marts 2019

13. etape i Tour de France 2019

Enkeltstarten på 13. etape i Tour de France 2019 køres i Pau fredag d. 19. juli. Se odds og spilforslag til 13. etape i Touren i optakten til enkeltstarten i 2019.

Årets enkeltstart og individuelle tidskørsel i Tour de France køres fredag d. 19. juli på en forholdsvis kort distance dagen efter en hård bjergetape i Pyrenæerne. Hvem har de bedste ben på 13. etape, og kan nogen udnytte dagens enkeltstart til at overtage den gule trøje fra føreren af klassementet?

Enkeltstarter er altid noget helt særligt i Le Grand Boucle, og 13. etape af Touren i år kan blive noget ekstra særligt i anledningen af 100-års jubilæet for den gule trøje i Tour de France.

13. etape i Tour de France: Enkeltstart Pau – Pau

Kilde: Letour.fr

Tour de France og byen Pau hører sammen som pot og pande, for Pau er det mest besøgte sted i Tour de France historien. I de sidste ni udgaver af verdens hårdeste cykelløb, er vejen også gået forbi Pau, som ligger placeret ca. 100 km fra Atlanterhavet og ca. 50 km fra grænsen til Spanien.

I 2019 køres Tourens eneste individuelle tidskørsel i Pau, og det er blot 2. gang i historien, at Pau er hjemsted for en enkeltstart. Første gang var i 1981, hvor Barnard Hinault kørte sig i gult og holdt klassement-føringen hele vejen til Paris. Apropos den gule trøje kan vinderen af 13. etape i Tour de France 2019 se frem til at modtage en helt særlig special edition trøje i anledning af fejringen af 100 års jubilæet for maillot jaune – Den Gule Trøje.

Det er dagen efter en hård bjergetape, og nu får vi svaret på, hvor stærke rytterne er i den individuelle tidskørsel. På 13. etape er det nemlig hver mand for sig selv i en kamp mod uret for at tilbagelægge de 27 kilometer hurtigst muligt.

27 kilometer er en forholdsvis kort enkeltstart-distance, men stigningerne ved landsbyen Mazeres-Lezons og Coté d’Esquillot stikker ud som der, hvor rytterne kan tabe eller vinde sekunder ift. konkurrenterne i klassementet i Touren.

Se etapeoversigten i Tour de France 2019

Spilforslag og odds på 13. etape i Tour de France 2019

Her på Oddsforum.dk dækker vi alle 21 etaper i Tour de France 2019 med spilforslag til odds på kommende etaper i Tour-programmet. I skrivende stund er der endnu måneder til 13. etape i Tour de France køres, og bookmakerne er endnu ikke klar med odds på 13. etape.

Vores spilforslag til 13. etape følger her på siden, når odds på Tour de France-etapen foreligger hos bookmakerne. Indtil da anbefaler vi bet365 som en god Tour de France bookmaker, hvor du under hele etapeløbet finder odds på vinderne af næste etape.

Se Tour odds hos bet365.dk >>

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne