Web
Analytics

Winter is coming i sæson 8, den sidste og afgørende sæson, i hitserien Game of Thrones. (foto: shutterstock.com)

20. marts 2019

Nu kommer Game of Thrones Sæson 8: Her er oddsene på den sidste sæson

Game of Thrones’ sidste sæson – sæson 8 – løber af stablen på HBO med start i april 2019. Danske Spils Oddset har masser af dugfriske odds på 8. sæson af Game of Thrones.

Game of Thrones’ 8. sæson er en af de mest ventede TV-produktioner i moderne tid, og fans af kult-serien er snart blå i hovederne af at holde vejret. Men Game of Thrones’ 8. sæson skulle løbe af stablen på HBO med start i april 2019, og det er derfor ved at være sidste udkald, hvis man vil oddse på den sidste sæson i Game of Thrones hos bookmakerne.

Vi har set på odds på Game of Thrones hos Danske Spil Oddset, hvor man finder følgende markeder med spilstop søndag d. 14. april 2019:

  • Hvem dør først? Head-to-head
  • Hvem sidder på Jerntronen i slutningen i sæson 8?
  • Hvem siger den første replik i sæson 8?
  • Hvem slår The Knight King ihjel?
  • Hvem dør først i sæson 8?
  • Hvilke personer dør i sæson 8?
  • Masser af GoT odds specials

Se GoT odds hos Oddset >>

* Odds-markeder kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

 

Odds på Game of Thrones sæson 8 hos Oddset

Hos Danske Spils Oddset er der nu masser af odds på Game of Thrones sæson 8, som bliver den sidste i serien. Derfor er der lagt op til et veritabelt blodbad, i hvad der meget vel kan blive den mest dødelige sæson i Game of Thrones serien.

Fans af Game of Thrones som ønsker at oddse på den sidste sæson af serien, bør derfor kigge mod markeder som “Hvem dør først?” og “Hvilke personer dør?”, hvis man mener at have luret, hvem der dør først eller senere i sæson 8. Her kan det nævnes, at Yara og Theon Greyjoy samt Gregor “The Mountain” Clegane er favoritter til at dø først i sæson 8 til odds 7.00 netop nu.

Hvis man vil oddse på Game of Thrones sæson 8, er det bestemt også værd at kigge på Specials-markedet, hvor man finder odds på alverdens tænkelige scenarier, som kan udspille sig i sæson 8. F.eks. er der odds 3.25 på at Jon Snow og Daenerys Targaryen indgår i ægteskab i sæson 8, eller odds 20.00 på at The Knight King slår Cersei Lannister ihjel i den sidste sæson af Game of Thrones. Med over 70 Specials er der masser af sjove odds at spille på her, og muligheden for at ramme nogle høje odds.

Hvem sidder på Jerntronen i slutningen af sæsonen?

Det ultimative vinderspil på Game of Thrones er selvfølgelig, hvem der sidder på Jerntronen i slutningen af sæson 8. Her er Bran Stark favorit til odds 3.00, mens Jon Snow giver odds 4.50. Også Daenerys Targaryen, Sansa Stark, Tyrion Lannister og The Knight King er blandt favoritterne her, hvor sidstnævnte f.eks. kan spilles til odds 10.00.

Dør The Knight King i sæson 8?

Mens man altså kan spille på The Knight King til at sidde på Jerntronen, når sæson 8 slutter, er det bestemt også tænkeligt, at en af seriens helte slår The Knight King ihjel inden sæsonen er slut. Faktisk tilbyder Oddset også odds 10.00 på at The Knight King overlever sæson 8, så her er der altså de samme penge at hente på sit væddemål, som hvis The Knight King sidder på Jerntronen. Det giver derfor bedst mening, at snuppe oddset på The Knight Kings overlevelse, da der her er gevinst, skulle han overleve, men ikke sidde på Jerntronen.

Ser vi på favoritterne til at dræbe The Knight King i sæson 8, er det ikke overraskende Jon Snow som er favorit til odds 2.40. Men også Daenerys Targaryen, Bran og Arya Stark er med i opløbet om titlen som “The Knight King slayer”.

Se flere odds på Game of Thrones hos Oddset nu, hvor der altså er spilstop søndag d. 14. april 2019.

Se GoT odds hos Oddset >>

* Odds-markeder kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen