Web
Analytics

X Factor Live Show Odds: Hvem stemmes ud fredag i denne uge?

0

Se odds på live shows i årets X Factor, nu hvor bootcamp er overstået, og spil på hvem der stemmes ud fredag i denne uge. Læs om odds på deltagerne i X Factor forneden.

Hvem bliver den næste der stemmes ud i fredagens X Factor-show? Dét kan du oddse på hos Danske Spils Oddset, hvor der hver uge er odds før og under programmet (live odds) på, hvem der stemmes ud i denne uge.

I årets første X Factor live show, måtte Anja Nynne vinke farvel til chancen for at vinde X Factor i år, og når programmet er tilbage fredag d. 2. marts, er det gruppen Anne Mette & Tomas til odds 2.50, samt den purunge aarhusianer Oliver til odds 2.50, som er favoritter til at ryge ud fredag aften.

Spil på X Factor hos Oddset >>

* X Factor odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Odds på X Factor Live Shows: Hvem stemmes ud?

Et af de mest populære markeder, når det kommer til X Factor odds, er naturligvis at spille på, hvem der stemmes ud i denne uge. Forneden kan du se odds på deltagerne i denne uges X Factor live show.

X Factor Live Show odds til d. 9/3-18:

Hvem stemmes ud på fredag i denne uge?
Spil på X Factor hos Oddset >>
Anne Mette & Tomas: Odds 2.50
 Sol & Christian: Odds 6.00 Sigmund: Odds 12.00
 Jamie Talbot: 12.00 Vita: 25.00
 Rasmus: 28.00 Place On Earth: 28.00

 

Spil på X Factor hos Oddset >>

* X Factor odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Årets X Factor starter for alvor på fredag d. 23. februar, når det går løs i sæsonens første live shows. Nu er det på tide at få sorteret nogle af de tilbageværende, dygtige sangere fra, så vi til sidst står tilbage med årets X Factor-finalister.

Hvem der stemmes ud i første show, er stort set et åbent gæt, men der er selvfølgelig favoritter, som du kan se i oddslisten foroven.

Én person der dog allerede har forladt X Factor, er den normale X Factor vært Sofie Linde. Med ordene: “Nu går jeg ud og føder en baby, og så ses vi på fredag!” afsluttede Sofie Linde fredagens program på DR, og i denne weekend fødte hun så datteren Trine.

Sofie Linde er nu på barsel, og i stedet tager Sofie Lindes mand,  Ultra Factor-værten Joakim Ingversen, over for sin hustru.

 

Odds på X Factor deltagerne i år

I alt ni forskellige solister og grupper er med fra starten af årets X Factor live shows, og forneden kan du læse en kort biografi om hver af X Factor deltagerne i år.

For mere information om alle deltagerne i årets X Factor, kan du besøge dr.dk her.

Anne Mette & Tomas

Dommer: Blachman

Anne Mette & Tomas ville have deltaget allerede sidste år, men dukkede ikke op til auditions alligevel. Måske havde de for travlt i deres fælles e-læringsfirma, hvor Anne Mette er programmør og Tomas er konsulent.

De både arbejder, synger og opfostrer børn sammen i hjemmet udenfor Aarhus, og nu skal de i samarbejde med Thomas Blachman forsøge at overbevise hele Danmark om, at Anne Mette & Tomas har årets største X Factor.

Oddsene er ikke med Anne Mette & Tomas, som giver pengene 30.00 gange igen.

Jamie Talbot

Dommer: Remee

Ligesom Anja Nynne, har vi med en eksil-jyde fra Københavns Nordvest-kvarter at gøre, når vi taler om Jamie Talbot. Han er flyttet fra hjembyen Aalborg til hovedstaden, hvor han til dagligt arbejder som receptionist i Fitness World.

Som stor X Factor fan har Jamie ofte set programmet og tænkt, at det ligeså godt kunne være ham selv, som stod på scenen og sang for nationen, og det får han altså chancen for at gøre i årets X Factor live shows.

Til odds 8.00 er Jamie Talbot en af favoritterne i årets X Factor før starten på live showsene.

Rasmus

Dommer: Remee

27-årige Rasmus kan bygge et hus, men han kan også synge en flot sang, og den syngende tømrer er ikke kun den største favorit blandt de voksne i årets X Factor – han er også den fjerdestørste favorit overall før live shows starter.

Musik har altid fyldt meget i Rasmus’ liv, og han tilmeldte sig X Factor på gentagende opfordringer fra bl.a. tømerkollegaerne, som tilsyneladende har nydt et par af Rasmus’ sange på byggepladsen gennem årene.

Kan Rasmus bygge sig selv op til at vinde årets X Factor, udløser det odds 9.00 hos Danske Spil.

Place on Earth

Dommer: Blachman

Place On Earth er Blachmans bedste bud på en vindergruppe i år, iflg. bookmakeren Oddset. Her er der før live shows starter odds 4.50 på Place On Earth, som oprindeligt startede med at kalde sig “Sweets”, fordi de var Blachmans yndlings bland-selv-slik, siger gruppen.

Place On Earth består af 17-årige Mille fra Ølstykke, 19-årige Kathrine fra Horsens og den 21-årige Andreas fra Herlev. Hver for sig er de tre gruppemedlemmer meget forskellige, men tilsammen udgør de et “fantastisk instrument” iflg. Thomas Blachman.

Tror du Place On Earth vinder X Factor 2018, kan du få odds 4.50 netop nu.

Sigmund

Vinder Odds: 5.00

Dommer: Sanne Salomonsen

Sigmund er en farverig karakter og en vaskeægte “showdreng” iflg. dommeren Sanne Salomonsen. Den 22-årige danseinstruktør fra Aarhus er en af favoritterne i år, og han har da også både udstrålingen og karismaen til at gå hele vejen i et program som X Factor.

Her på redaktionen er Sigmund vores favorit til at vinde X Factor i år, for han er skarp på koreografi, hvilket nok skal komme til gode i X Factors live shows. Derudover kører han en succesfuld platform for nyheder om sig selv på de sociale medier, hvor han oplever stor opbakning fra sine fans.

Sigmund kan tage Danmark med storm og blive den næste X Factor vinder, men han skal selvfølgelig op mod hård konkurrence i forhåndsfavoritten Vita. Lige nu er der odds 5.00 på Sigmund i X Factor 2018.

Vita

Dommer: Sanne Salomonsen

Vita var hæmmet af en form for sceneskræk inden hun meldte sig til årets X Factor, men har iflg. eget udsagn rystet det af sig, og føler sig i dag godt tilpas på “de skrå brædder”.

Den 17-årige sangerinde fra Aalborg er halvt tuneser, og arbejder til dagligt på Burger King. Hendes helt store lidenskab er selvfølgelig musikken, hvor hun inspireres af kunstnere som f.eks. afdøde Amy Whinehouse.

Vita er den helt store oddsfavorit før starten på live shows i år, og hun kan spilles til kun tre gange pengene netop nu.

Sol & Christian

Dommer: Blachman

15-årige Sol og 17-årige Christian er en af de største outsidere i X Factor i år, og de har da heller ikke kendt hinanden længe, da de er et Blachman-produkt som er skabt ved sammensætning af to solister.

Sol & Christian har allerede udviklet et godt venskab, og har iflg. eget udsagn til tider et “drilsk søskendeforhold”, og det skal blive spændende at se om gruppen kan overraske seerne og bookmakerne i år.

Begge har en smule erfaring med at performe foran mange publikummer, men duoen skal helt sikkert diske op med noget overraskende i live shows, hvis de skal gå hele vejen til finalen i X Factor i år. Lige nu er der odds 18.00 på Sol & Christian som vindere af X Factor 2018.

Læs om odds på X Factor vinderen her >

Spil på X Factor hos Oddset >>

* X Factor odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Anja Nynne

Odds: Ude som 1. deltager i år

Dommer: Remee

27-årige Anja er født i Aarhus, men bor i dag i Københavns Nordvest-kvarter, og arbejder som stewardesse i Kastrup Lufthavn. Som en del af de voksne deltagere, har Anja Nynne fået fornøjelsen af Remee som dommer, og hun ser meget frem til samarbejdet med den erfarne musiker.

Anja tordnede frem på skærmen, allerede i auditions, som lidt af en primadonna med stjernenykker, og det kan måske have skabt et mindre antipati mod hende hos nogle seere. Remee har dog udtalt, at Anja er en vældig sød person, og at han håber at kunne vende nogle af de mange fordomme der findes om hende.

Anja giver odds 25.00 til at vinde X Factor i år.

Oliver

Odds: Ude som deltager nr. 2 i år.

Dommer: Sanne Salomonsen

Årets yngste deltager er 15-årige Oliver, som kommer fra Sabro uden for Aarhus, og han har fulgt X Factor siden han var fire år gammel, hvor showet første gang rullede over TV-skærmen hos Danmarks Radio.

Til dagligt går han i 9. klasse på Tilst Skole, og som mange andre unge drenge, bruger han dele af sin fritid på computerspillet World of Warcraft.

Han har dog også en fantastisk sangstemme, og til odds 12.00 er Oliver en af outsiderne netop nu.

 

Youbet tilbyder 100 kr freebet til alle nye spillere. Læs mere om tilbuddet her!

Læs om tilbud her >