Web
Analytics

Danmarks VM trup og odds

0

Se Danmarks VM trup og de danske spillere som skal repræsentere Danmark ved VM 2018. Læs også om odds på Danmark ved VM i fodbold i Rusland.

Danmark har en super spændende trup klar til VM i fodbold, hvor det helt store navn lige nu er Christian Eriksen. Se Danmarks VM trup og de danske spillere som skal med til VM i Rusland til sommer forneden.

Ser vi på odds på Danmark ved VM, er der lige nu odds 81.00 på et dansk verdensmesterskab hos bet365*, og forneden kan du også læse meget mere om Danmarks odds ved VM i fodbold.

Annonce:

Odds på Danmarks VM kampe

1 X 2
Kroatien – Danmark
Søndag d. 1/7 kl. 20.00
1.80 3.40 5.60

 

Foroven kan du se odds på Danmarks VM kampe, som de ser ud netop nu hos bookmakeren bet365. Vi gør opmærksom på, at Danmarks VM odds er genstand for ændringer, og vi anbefaler et besøg hos bet365 for, at se de altid opdaterede og dugfriske odds på Danmarks kampe ved VM 2018.

Danmarks VM odds hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | Henvisningslinks | +18 Spil Ansvarligt

 

VM Fodbold 2018: Odds på Danmark

Der er masser af VM odds på Danmark hos bookmakeren LeoVegas, som lige nu giver odds 81.00 på Danmark som verdensmestre. Dét kan man selvfølgelig spille på, hvis et verdensmesterskab ikke er gevinst nok i sig selv som dansker.

Man kan dog også spille en lang række andre VM i fodbold odds på Danmark, såsom hvordan Danmark klarer sig i gruppen, hvor mange point danskerne skraber sammen i puljen og hvem der bliver topscorer for Danmark.

Vinder Odds & Top 2-8 plads

Danmark vinder VM: 81.00
Danmark bliver Top 2: 35.00
Danmark bliver Top 3: 35.00
Danmark bliver Top 4: 17.00
Danmark bliver Top 8: 5.50

Se alle vinder odds på VM >>

Hvornår ryger Danmark ud af VM?

Vinder: 81.00
Andenpladsen: 71.00
Bliver slået ud i semifinalen: 18.00
Bliver slået ud i kvartfinalen: 6.00
Bliver slået ud i 1/8-finalerne: 2.20
Bliver slået ud i gruppespillet: 2.30

Se odds på Danmarks VM-skæbne >>

Odds på Danmarks VM Gruppe C

Danmark vinder gruppen: 5.50
Danmark bliver Top 2 (går videre): 1.60
Danmark bliver sidst i gruppen: 5.00

Se odds på VM gruppen her >>

Hvor mange point får Danmark i VM Gruppen?

0 point: 20.00
1 point: 9.25
2 point: 11.25
3 point: 5.50
4 point: 4.25
5 point: 11.50
6 point: 6.50
7 point: 9.50
9 point: 20.00

Se point-oddsene hos LeoVegas.dk >>

Danmarks Topscorer ved VM

Nikolai Jørgensen: 3.75
Christian Eriksen: 4.00
Niklas Bendtner: 6.00
Martin Braithwaite: 12.00
Andreas Cornelius: 12.00
Yussuf Poulsen: 14.00
Pione Sisto: 14.00
Thomas Delaney: 18.00
Viktor Fischer: 18.00
Kasper Dolberg: 21.00

Se alle odds på Danmarks VM topscorer >>

 

Oddsforslag: Hvordan klarer Danmark sig til VM?

Få spilforslag og tips til gode odds på VM 2018 i fodbold.

At Danmark går hen og bliver verdensmestre i fodbold i Rusland, er så godt som et utænkeligt scenarie, men danske fodboldromantikere vil måske tænke tilbage på de glade dage i sommeren 1992, og alligevel smide en skilling efter de danske drenge i Rusland.

Her på redaktionen tror vi først og fremmest på, at Danmark spiller sig videre fra Gruppe C sammen med Frankrig. At Danmark kommer i Top 2 i puljen giver odds 1.60 hos LeoVegas, hvor der er odds 5.50 på at Danmark vinder gruppen.

Odds 7.00 på Danmark og Frankrig i toppen

Tror man, som os, på at Danmark vinder gruppen, er det dog værd at spille på holdenes præcise placering i gruppen, hvilket kan gøres på det individuelle oddsmarked for Gruppe C, som er Danmarks gruppe.

Her får man nemlig odds 7.00 på Danmark som nr. 1, og Frankrig som nr. 2 i gruppen, og hvis Danmark vinder gruppen, bliver det med stor sandsynlighed med franskmændene på andenpladsen. Vi kan ikke forestille os, at Peru eller Australien har hvad der skal til, så det bliver med stor sikkerhed afgjort i Danmarks tredje gruppekamp mod netop Frankrig.

Tror man derimod på Frankrig som gruppevinder, og Danmark som 2’er, giver det odds 3.00 hos bookien.

Sekundært tror vi Danmark har en god chance for at få en fornuftig modstander i en evt. 1/8-finale, og dermed er vejen til kvartfinalen ikke lang for det danske landshold. LeoVegas giver odds 5.50 på Danmark til at nå Top 8, altså kvartfinalen.

Til gengæld giver bookmakeren odds 6.00 på Danmark til at blive slået ud i kvartfinalen, så der er et lidt højere odds at hente, men til gengæld vinder man så ikke på oddset, hvis Danmark går videre til semifinalen ved VM.

Se VM odds på Danmark hos LeoVegas.dk >>

* VM oddsene er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Danmarks trup til VM 2018

Den danske landstræner, Åge Hareide, udtog søndag d. 3. juni den endelige 23-mands store trup til VM 2018. Det bliver desværre et dansk VM-hold uden Nicklas Bendtner og Andreas Bjelland, som grundet skader blev sorteret fra i sidste øjeblik. Se Danmarks VM-trup her:

Landstræner: Åge Hareide
Anfører: Simon Kjær

Målmænd Klub 
Kasper Schmeichel Leicester
Frederik Rønnow Brøndby
Jonas Lössl Huddersfield
Forsvar Klub 
Simon Kjær Sevilla
Andreas Christensen Chelsea
Jens Stryger Larsen Udinese
Jannik Vestergaard Borussia Mönchengladbach
Jonas Knudsen Ipswich Town
Mathias Zanka Jørgensen Huddersfield
Henrik Dalsgaard Brentford
Midtbane Klub 
Lukas Lerager Bordeaux
Christian Eriksen Tottenham
Thomas Delaney Werder Bremen
William Kvist FC København
Lasse Schöne Ajax
Michael Krohn-Dehli Deportivo
Angreb Klub 
Pione Sisto Celta Vigo
Nicolaj Jørgensen Feyenoord
Viktor Fischer FC København
Kasper Dolberg Ajax
Andreas Cornelius Atalanta
Yussuf Yurary Poulsen RB Leipzig
Martin Braithwaite Toulouse

Annonce:

 

Christian Eriksen – VM truppens største profil

Billede af Christian Eriksen i aktion for Tottenham.

Christian Eriksen, Tottenham. (foto: shutterstock)

Der er ikke nogen vej uden om at Danmark har en profil, der langt overskygger de andre på holdet, og det er Tottenhams Christian Eriksen. Den danske 10er var med 8 mål i 10 kampe i kvalifikationen den helt store bagmand for at vi skal til VM.

Især i play-off kamp nummer to imod Irland var den fynske kreatør med de to, suveræne sparkefødder, helt uovertruffen med tre mål, og der er næppe nogen tvivl om, at modstanderne kommer til at være godt forberedte på, hvad de skal op imod.

Eriksens blik for spillet er i absolut verdensklasse, og kombineret med det skud fra distancen, der har ført til de mange mål, samt en udsøgt boldkontrol er han efterhånden blevet til en af verdens bedste midtbanespillere.

 

Stærkt dansk VM-hold

Eriksen er dog afhængig af at have et par “skraldemænd” bag sig, som under kvalifikationen primært har været Thomas Delaney og William Kvist.

Herudover har vi en af Premier Leagues bedste målmænd i Kasper Schmeichel, der er både reaktionsstærk på stregen og en dygtig igangsætter, såvel som at han selvfølgelig er holdets viceanfører.

Her står han bag det østjyske bolværk i midterforsvaret, Simon Kjær, der i Sevilla langt om længe er kommet ind i varmen hos et af Europas storhold. Det samme kan sides om sidemanden Andreas Christensen, som kæmper med om fast spilletid i det centrale forsvar hos Chelsea. Bjelland er selvfølgelig også inde i billedet, sammen med Mathias “Zanka” Jørgensen.

Endelig må Nicklas Bendtner siges at være en stor profil, alene i kraft af sit navn. Men med et norsk mesterskab, en titel som topscorer og et succesrigt comeback på landsholdet i bæltet på bare et år, så kan VM vise sig at være den turnering, hvor B52 vender tilbage til verdenstoppen.

Bendtner skal dog kæmpe med Kasper Dolberg og Nicolai Jørgensen om spilletid i front, og begge har været brandvarme for hhv. Ajax og Feyenoord på det seneste, og generelt er der masser af målpotentiale på holdet, hvilket også var synligt i VM-kvalifikationen.

Se alle lande ved VM her >

 

Vejen til Rusland

Som det nok er klart for de fleste, så er det et lille mirakel, at vi alligevel fik listet os med til VM i Rusland efter to playoffkampe imod Irland.  For da vi i 2016 gjorde facit op efter de to kampe imod Polen og Montenegro, så bød de to kampe sammenlagt på et stort, fedt 0.

Det gjorde resten af kvalifikationsturneringen meget svær, samt gjorde det åbenlyst, at vi med 90% sandsynlighed ikke kunne nå Polen på førstepladsen, og derfor skulle budgettere med at skulle spille playoff-kampe imod en af de andre toere, måske endda en af de seedede.

Men som bekendt, så vendte først 4-0 imod Polen i Parken samt en utroligt vigtig udesejr i Montenegro tingene på hovedet.

Og selvom 1-1 i Parken imod Rumænien kunne have kostet en meget vigtig seedning, så endte det som bekendt lykkeligt efter sammenlagt 5-1 over Irland efter de to kampe.

Undervejs i turneringen kunne vi blandt andet byde velkommen tilbage til Lord Bendtner, se Thomas Delaney blomstre op som en stor landsholdsprofil i de to kampe imod Polen og Montenegro især, og endelig være vidne til, at Pione Sisto udfoldede sit talent med sine mange driblinger.

Åge Hareides mere fleksible spillesystem har efter en lidt hård fødsel vist sig at være godt for landsholdet, der også trives under nordmanden, der alt andet lige har en lidt mere varm facon, end det var tilfældet under Morten Olsen.

Det bliver op til VM meget spændende at følge med i, om Hareide kan udvikle systemet yderligere, og frem for alt, om profilerne kan holde sig skadesfri.

 

Danmarks VM historie

Danmark debuterede ved VM i 1986, og har sidenhen deltaget i en række slutrunder, hvor vi har for vane at smutte videre fra gruppespillet. Ovenikøbet et par gange som vindere af vores pulje.

For et lille land som Danmark, har vi forholdsvis stolte VM-traditioner, men den bedste placering er dog stadig “kun” en kvartfinale fra 1998, hvor Danmark tabte 3-2 til Brasilien i et brag af en kamp. De fleste husker måske Martin Jørgensens og Brian Laudrups mål fra det opgør, og sidstnævntes legendariske jubelscene efter udligningen til 2-2.

Læs mere om Danmarks VM historie her, hvor fodboldjournalist Søren Jakobsen tager dig med på en fortælling om Danmarks præstationer ved VM-slutrunderne gennem tiderne.