Sveriges VM trup og odds

5. juli 2018

Sveriges VM trup og odds

Læs om Sveriges VM trup og holdets største profiler ved VM 2018 i fodbold. Se også odds på Sverige ved VM, og spil på de blå-gule svenskeres skæbne ved slutrunden.

Sverige VM trup er uden tvivl blevet et stort navn fattigere, eftersom det ser ud til at selveste Zlatan Ibrahimovic ikke kommer med på Sveriges VM hold. Læs om den svenske VM trup forneden, hvor vi ser nærmere på holdet store profiler og landets vej til VM i fodbold.

I denne optakt til VM 2018 ser vi også på odds på Sverige, hvor der lige nu er odds 67.00 på svenskerne som verdensmestre.

Annonce:

Odds på Sveriges næste VM kamp mod England

1 X 2
Sverige - England
Lørdag d. 7/7 kl. 16.00
4.75 3.40 1.90

 

Foroven kan du se odds på Sveriges VM kampe, som de ser ud netop nu hos bookmakeren bet365. Vi gør opmærksom på, at Sveriges VM odds er genstand for ændringer, og vi anbefaler et besøg hos bet365 for, at se de altid opdaterede og dugfriske odds på Sveriges kampe ved VM 2018.

Sveriges VM odds hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | Henvisningslinks | +18 Spil Ansvarligt

 

Odds på Sverige ved VM 2018

Hos bookmakeren LeoVegas er der masser af odds på Sverige ved det kommende VM i fodbold i Rusland. Se odds på de mest populære væddemål på Sverige netop nu forneden.

Vinder Odds & Top 2-8 plads

Sverige vinder VM: 101.00
Sverige bliver Top 2: 51.00
Sverige bliver Top 3: 28.00
Sverige bliver Top 4: 15.00
Sverige bliver Top 8: 7.00

Se alle vinder odds på VM >>

Hvornår ryger Sverige ud af VM?

Vinder: 101.00
Andenpladsen: 91.00
Bliver slået ud i semifinalen: 28.00
Bliver slået ud i kvartfinalen: 9.00
Bliver slået ud i 1/8-finalerne: 3.10
Bliver slået ud i gruppespillet: 1.55

Se odds på Sveriges VM-skæbne >>

Odds på Sverige VM Gruppe F

Sverige vinder gruppen: 9.00
Sverige bliver Top 2 (går videre): 2.25
Sverige bliver sidst i gruppen: 3.35

Se odds på VM gruppen her >>

Hvor mange point får Sverige i VM Gruppen?

0 point: 12.00
1 point: 6.25
2 point: 9.00
3 point: 4.50
4 point: 4.00
5 point: 13.00
6 point: 6.50
7 point: 14.00
9 point: 35.00

Se point-oddsene hos LeoVegas.dk >>

Hvem bliver Sveriges topscorer ved VM?

Emil Forsberg: 4.00
Viktor Claesson: 8.00
Jimmy Durmaz: 8.00
Mikael Lustig: 9.00
Ola Toivonen: 9.00
Marcus Berg: 10.00
Ludwig Augustinsson: 12.00

Se flere odds på Sverige hos LeoVegas.dk >>

 

Oddsforslag: Hvordan klarer Sverige sig til VM?

Sverige er havnet i Pulje F sammen med Sydkoea, Mexico og Tyskland. Der venter derfor vores svenske naboer en særdeles svær opgave, hvis de vil videre fra puljen. Sverige har dog allerede vist, at de godt kan lide rollen som underdogs, da de i kval'en formåede at slå blandt andet Holland ud, ligesom holdet noget overraskende slog Italien ud over to play off kampe.

Derfor må man heller aldrig afskrive svenskerne, men vi tror dog de får det ganske svært her mod både Mexico og Tyskland, der på papiret er stærkere hold.

Et godt oddsforslag er derfor i vores optik, at Sverige ender med 3 point i puljen til odds 4.50.

Et andet oddsforslag på Sverige, som dog ikke giver nær så højt et odds, er Sverige til at ryge ud i gruppespillet til odds 1.60 hos Leovegas. Et spil vi tror nok skal gå hjem, da svenskerne bør få det svært mod Mexico i den formoede direkte kamp om andenpladsen.

Se flere odds på Sverige hos LeoVegas.dk >>

 

Sveriges trup til VM 2018

Den svenske landstræner Janne Andersson har udpeget sine 23 mand til Sveriges VM 2018 trup. Her ses Sveriges endelige trup til VM i fodbold, som altså ikke indeholder Zlatan Ibrahimovic:

Landstræner: Janne Andersson (Sverige)
Anfører: Andreas Granqvist (Krasnodar)

Målmænd Klub 
Robin Olsen FC København
Karl-Johan Johnsson Guingamp
Kristoffer Nordfeldt Swansea
Forsvar Klub 
Victor Lindelöf Manchester United
Mikael Lustig Celtic
Andreas Granqvist Krasnodar
Martin Olsson Swansea City
Ludwig Augustinsson Werder Bremen
Filip Helander Bologna
Emil Krafth Bologna
Pontus Jansson Leeds
Midtbane Klub 
Emil Forsberg RB Leipzig
Sebastian Larsson Hull City
Marcus Rohdén Crotone
Gustav Svensson Seattle Sounders
Viktor Claesson Krasnodar
Jimmy Durmaz Toulouse
Albin Ekdal Hamburger SV
Oscar Hiljemark Genoa
Angreb Klub 
Isaac Kiese Thelin  Waasland-Beveren
Marcus Berg Al-Ain
John Guidetti Alaves
Ola Toivonen Toulouse

Annonce:

 

Profilerne på Sveriges VM hold

Efter superstjernen Zlatan er stoppet på landsholdet, har svenskerne fået en meget mere flad magtstruktur, for ingen var på linje med Ibrahimovic i hierarkiet.

Nu er det Emil Forsberg, der trækker det kreative læs for svenskerne, og det har været en god ide, eftersom at RB Leipzig-spilleren var fremragende i kvalifikationsturneringen, og også var blandt de bedste svenskere i de episke playoff-kampe imod Italien.

Udover den teknisk næsten fuldkomne Forsberg, så er anføreren i midterforsvaret, den jætte-store Andreas Granqvist især manden, der fik Sverige forbi de mægtige italienere med en forsvarspræstation i verdensklasse. Han er i hverdagen en af de mest solide midterforsvarere i den russiske liga, og han har stor betydning på det svenske hold.

Herudover er det svært at finde de helt store spillere på det svenske hold ud over gode, gamle Sebastian Larsson, der slår sine folder i Hull City i det daglige, og har en fremragende sparketeknik, hvis det kommer til dødbolde tæt på modstanderens felt.

Se også: Alle lande ved VM

 

Vejen til Rusland

På samme måde som med Danmark, så skulle svenskerne igennem en gang playoff for at komme med til VM i Rusland, efter de sluttede som nummer to i deres kvalfikationsgruppe efter Frankrig, og på en bedre målscore end Holland.

Hvor vi trak en nogenlunde spiselig modstander i Irland, så fik svenskerne sig dog en noget større opgave, da de over to kampe skulle prøve at slå Italien ud.

Ikke desto mindre, så lykkedes det som bekendt vores blågule naboer, helt uden en Zlatan, at slå Italien ud på Jakob Johanssons enlige mål, der ramte De Rossi i ryggen undervejs imod målet.

Turen til Rusland blev endegyldigt bestilt på baggrund af en efterfølgende hårdt tilkæmpet nullert i Milano, hvilket desværre betød, at Gigi Buffon spillede sin sidste landskamp den aften, og ikke ved et VM, der ellers ville have været rekord for en spiller.

Til gengæld kan vi glæde os til endnu engang at have lidt naborivalisering ved en VM-slutrunde, hvor vi begge er placeret i tredje seedningslag. Og derudover kan man vel aldrig helt afskrive muligheden for, at legenden Zlatan Ibrahimovic beslutter sig for at tage en sidste tur i manegen, alt afhængigt af, hvordan svenskerens sæson i Manchester United forløber.

 

Sveriges VM historie

I forhold til Danmark, så er vores svenske naboer et traditionshold ved VM. De deltog således allerede i 1934, mens vi som bekendt først stillede op i 1986, og de har indtil videre deltaget i 11 slutrunde ud af de 21 afholdte.

Herudover så har de fået ikke mindre end tre medaljer ved VM. I 1958, hvor turneringen blev afholdt på hjemmebane, tabte de i finalen imod Pelé og Brasilien med 2-5, mens de blev nummer tre i både 1950 og senest ved VM i USA i 1994, hvor de røg ud imod Brasilien i semifinalen, hvorefter de smadrede Bulgarien med 4-0 i bronzekampen.

Herudover har de blandt andet deltaget i VM 2002, hvor de højest overraskende endte som nummer et i deres indledende gruppespil. Her var de ellers havnet i den såkaldte ”Dødens Gruppe” sammen med Argentina, England og Nigeria. Ikke desto mindre, så endte Argentina som treer, og dermed skulle Senegal være næste modstander. De endte dog med at vinde 2-1, og Sverige måtte forlade turneringen.

I 2006 gentog historien sig, og Sverige gik igen videre fra gruppen på en andenplads. Desværre rendte de som det første ind i de tyske værter, der uden større problemer vandt med 2-0. I 2010 kvalificerede de sig ikke, efter Danmark vandt en afgørende udekamp i Sverige på mål af Thomas Kahlenberg.

I 2014 røg svenskerne først ud i playoff i kvalifikationen, da de over to kampe tabte med sammenlagt 2-4 til Portugal.

Læs også: VMs historie