Holland - Ecuador ved fodbold VM 2022

24. november 2022

Holland - Ecuador optakt: Tidlig gruppefinale i VM Gruppe A

Holland og Ecuador tørner sammen i anden spillerunde i Gruppe A fredag d. 25. november kl. 17.00 ved VM 2022 i fodbold. Se Holland vs Ecuador optakt med spilforslag her!

Både Holland og Ecuador åbnede VM i fodbold med en 2-0 sejr i første spillerunde, hvor Oranje vandt over Senegal, mens Ecuador slog værtsnationen Qatar. 

Det bringer de to nationer i spidsen af Gruppe A, hvor vinderen af denne kamp vil være 99% sikker på at snuppe førstepladsen og formentlig få et et godt match up i ottendedelsfinalerne, mens taberen må vente indtil sidste spillerunde med at få afgjort om det er exit efter tre kampe. 

Umiddelbart var det et hollandsk mandskab, der så stærkest ud i første runde. De har da også allerede inden slutrunden startede været store favoritter til at vinde Gruppe A ved VM 2022 i Qatar. Bookmakeren ComeOn er ude med odds 1.76 på en hollandsk sejr, mens Ecuador giver pengene 5.00 igen. 

Kan Ecuador overraske forhåndsfavoritterne på Khalifa International Stadium? Læs optakt og spilforslag til Holland vs Ecuador til anden spillerunde ved VM 2022 herunder. 

Spil hos ComeOn*

Holland - Ecuador
Kampstart:
Fredag d. 25. november kl. 17:00
TV / Stream
DR1
Odds
1 X 2
1.76 3.75 5.00
Spil hos ComeOn*

 

Holland vs Ecuador spilforslag

Holland havde store problemer med at få nedbrudt Senegal i første runde, hvor de orangeklædte skulle hen til 84. minut, før Cody Gakpo kunne pande føringsmålet ind. Sejren blev definitivt sikret i overtiden, da Davy Klassen satte en returbold fra Mendy i mål, og dermed endte sejren ciffermæssigt med at blive ganske komfortabelt. 

Anderledes let havde Ecuador ved at snuppe ved VMs åbningskamp mod Qatar. Der var inden kampen store forventninger til hjemmeholdet, men Ecuador med den rutinerede Enner Valencia i front fik hurtigt dræbt spændingen med to scoringer i første halvleg. 

Selvom sejren mod Qatar var på en billig baggrund, så spillede Ecuador i perioder godt. Der er dog ingen tvivl om, at niveauet skal løftes yderligere, hvis det skal blive til tre point mod Holland. 

Vi tipper på en tæt og målfattig kamp, hvor begge hold nødvendigvis godt kan stå i en situation, hvor uafgjort er brugbart, hvis vi kommer langt hen i opgøret. Odds 3.75 på uafgjort bliver vores spilforslag, alternativt virker odds 1.76 på under 2,5 mål også fint betalt, når man tager kampens betydning in mente. 

Spil hos ComeOn*

 

Holland

Holland hentede den forventede sejr mod Senegal i første runde, der stiller dem rigtig godt i forhold til at snuppe førstepladsen i Gruppe A. Et point mod Ecuador vil formentlig være nok til at slutte øverst på en bedre målscore end Ecuador, hvor man som minimum må forvente at Oranje henter et bedre resultat i sidste runde mod Qatar, end Ecuador gør mod Senegal. 

Selvom spillet til tider var svingende fra et hollandsk mandskab, der ikke har tabt en fodboldkamp siden EM 2021, så blev arbejdet gjort færdig i de sidste 10 minutter af opgøret. Med spillere som Van Dijk, Blind og De Ligt i truppen har hollænderne et slagkraftigt hold med massere af rutine, hvilket kan vise sig at blive afgørende, når vi kommer længere hen i turneringen, hvor modstanderne bliver af en bedre kaliber. 

Spiller Holland på det uafgjorte resultat, eller er selvforståelsen større i truppen? Vi får svar på det spørgsmål fredag eftermiddag/aften. 

Læs mere om Hollands VM 2022 trup her >

Spil hos ComeOn*

 

Ecuador

Var det Ecuadors styrke eller manglen på samme hos Qatar, der blev udslagsgivende i åbningskampen? I hvert fald var sidstnævnte dårligere end forventet og derfor kunne Ecuador relativt sikkert cruise en 2-0 sejr hjem, efter to scoringer af Enner Valencia, der tilmed fik en scoring annulleret i det 3. minut pga offside. 

Enner Valencia er den helt store profil på Ecuadors landshold, men den 33 årige angriber døjer med en skade, der gør ham tvivlsom til kampen mod Holland, efter han blev udskiftet i løbet af kampen mod Qatar. Uden Valencia i startopstillingen virker Ecuadors offensiv noget tamt, så det sydamerikanske mandskab skal krydse fingre for at han når og blive klar til kick-off fredag kl. 17.00 dansk tid. 

Læs mere om Ecuadors VM trup her >

Spil hos ComeOn*