Web
Analytics

21. januar 2019

Se odds på Danmark vinder håndbold VM

Odds på Danmark vinder VM i håndbold 2019 vil falde og stige i løbet af turneringen, men her på siden vil vi holde dig opdateret dagligt med de nyeste odds på Danmark bliver verdensmestre.

Danmark har fået en forrygende start på håndbold VM 2019. Det giver selvfølgelig anledning til, at se på de aktuelle odds på Danmark vinder VM i håndbold på hjemmebane.

Her på Oddsforum.dk anbefaler vi lige nu bet365, som bookmaker på vinder af VM håndbold 2019. Inden VM startede var det muligt, at spille på dansk VM guld til odds 3.40.

Se alle VM odds hos bet365 >>

*Odds er genstand for ændringer | Regler & vilkår gælder | +18 Spil ansvarligt

Bookmakerens odds på Danmark vinder VM i Håndbold

I skrivende stund før kampen mod Egypten giver Danmark odds 2.50* til, at vinde VM 2019. Danmark er topfavorit netop nu, skarpt forfulgt af Frankrig og Tyskland, som også vurderes at have en god chance for guld ved VM 2019.

* Odds kan ændre sig.

Odds på top 10 lande til at vinde VM 2019

Selv om Danmark er blandt de øverste favoritter, så kan er der også en stribe andre rigtig gode lande, som kandiderer kraftigt til titlen om VM i håndbold.

Til dette VM er det ikke kun Danmark, som er på hjemmebane. Tyskland er også på hjemmebane, og skal først spille i Danmark, hvis de når til Semifinalerne. Og ser vi hos bookmakeren, er Tyskland med i top 3. Vi har også de forsvarende Europamestre fra Spanien og Frankrig skal vi bestemt heller ikke udelukke. Bare her var der tre stærke kandidater, som kan forpurre vores ønske om dansk guld.

Her ses oddsene for alle lande hos bookmakeren:

  1. Danmark – odds 2.50
  2. Frankrig – odds 3.25
  3. Tyskland – odds 4.25
  4. Sverige – odds 10.00
  5. Norge – odds 14.00
  6. Kroatien – odds 16.00
  7. Spanien – odds 151.00
  8. Brasilien – odds 401.00

Se alle VM odds hos Bet365 >>

*Odds er genstand for ændringer | Regler & vilkår gælder | +18 Spil ansvarligt

 

Meget mere VM håndbold på Oddsforum.dk

På Oddsforum.dk dækker vi masser af VM håndbold. Hver dag under hele slutrunden kan du finde vores spilforslag på VM her.

Hvornår er det Danmark spiller næste gang og hvilken kanal er det nu som, viser kampen? Det kan du se i vores detaljerede kampprogram her. Og dette ikke nok, så vil du op til hver kamp Danmark skal spille ved VM, få en fyldig optakt med odds og spilforslag på forsiden.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Spil 200 kr., Få 600 kr. bonus

Danmark håndbold i mål med odds på vinder af VM 2019