Web
Analytics

24. januar 2019

Se odds på Danmark vinder håndbold VM

Odds på Danmark vinder VM i håndbold 2019 vil falde og stige i løbet af turneringen, men her på siden vil vi holde dig opdateret dagligt med de nyeste odds på Danmark bliver verdensmestre.

Vinder Danmark VM i Herrehåndbold for første gang nogensinde i historien? Mikkel Hansen og Co. har nu spillet sig i VM semifinalen i håndbold, hvor der venter os et brag af en kamp mod de regerende verdensmestre fra Frankrig.

Se odds på at Danmark vinder håndbold VM for herrer i 2019 forneden hos bookmakeren bet365. Her er Danmark favoritter netop nu til odds 2.70* til at vinde VM finalen søndag d. 27. januar.

Se alle VM odds hos bet365 >>

*Odds er genstand for ændringer | Regler & vilkår gælder | +18 Spil ansvarligt

Bookmakerens odds på Danmark vinder VM i Håndbold

Danmark er nu nået til VM semifinalerne, hvor de franske verdensmestre venter forude fredag eftermiddag kl. 17:30 i Hamborg. Mikkel Hansen og Co. er spinkle favoritter lige nu før mødet med Frankrig, og slår Danmark først franskmændene, er der også rigtigt gode chancer for, at det bliver til de fineste guldmedaljer i VM finalen mod enten Tyskland eller Norge.

Vi holder vejret til på fredag, og tager et kig på de aktuelle odds på VM 2019 vinderne, som de ser ud før semifinalerne fredag d. 25. januar, hos bookmakeren bet365.

I skrivende stund før VM semifinalen mod Frankrig giver Danmark odds 2.70* til, at vinde VM 2019. Danmark er topfavorit netop nu, skarpt forfulgt af Tyskland til odds 3.10 og verdensmestrene fra Frankrig til odds 3.40. Norge er de største underdogs før VM semifinalerne til odds 7.00*.

Odds på VM 2019-vinderne før semifinalerne

Her ses oddsene for de resterende 4 VM-lande hos bookmakeren:

  1. Danmark: Odds 2.70
  2. Tyskland: Odds 3.10
  3. Frankrig: Odds 3.40
  4. Norge: Odds 7.00

Se alle VM odds hos Bet365 >>

*Odds er genstand for ændringer | Regler & vilkår gælder | +18 Spil ansvarligt

 

Meget mere VM håndbold på Oddsforum.dk

På Oddsforum.dk dækker vi masser af VM håndbold. Hver dag under hele slutrunden kan du finde vores spilforslag på VM her.

Hvornår er det Danmark spiller næste gang og hvilken kanal er det nu som, viser kampen? Det kan du se i vores detaljerede kampprogram her. Og dette ikke nok, så vil du op til hver kamp Danmark skal spille ved VM, få en fyldig optakt med odds og spilforslag på forsiden.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen