Web
Analytics

29. januar 2018

X Factor Odds

Se odds på X Factor – Danmark mest populære sangkonkurrence – her i 2018. Vi kigger på mulighederne for at spille på vinderen, hvem der ryger ud og selvfølgelig odds på dommerne i X Factor.

X Factor bootcamp er overstået, og vi er klar til live shows i årets X Factor på DR1, som samtidigt bliver den sidste, før programmet skifter sendeflade til TV2 i efteråret. Kigger du efter gode X Factor odds, er det vanen tro hos Danske Spils Oddset, at du skal lede.

Ser vi på X Factor oddsene netop nu, er det Jamie Talbot som er favorit til odds 2.75. Place On Earth og Sigmund er dog tæt på Remees favorit med odds odds 3.00, mens og Rasmus giver odds 9.00. Forhåndsfavoritten Vita overlevede farezonen i sidste uge giver nu odds 20.00, og er ikke længere favorit til at vinde årets X Factor i 2018.

Spil på X Factor hos Oddset >>

* X Factor odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil 

Odds på vinderen af X Factor 2018

Se X Factor odds på vinderen i 2018 forneden, som de ser ud netop nu hos Oddset:

X Factor 2018 Vinder Odds
Spil på X Factor hos Oddset >>
Jamie Talbot (Voksne) 2.75 Sigmund (Unge): 3.00
Place on Earth (Gruppe): 3.00 Rasmus (Voksne) 9.00
Vita (Unge): 20.00
De Voksne vinder: 2.35 De Unge vinder: 2.75
Grupperne vinder: 3.00

 

Spil på X Factor hos Oddset >>

* X Factor odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil 

X Factor Live Show odds til d. 23/3-18

Hvem stemmes ud på fredag i denne uge?
Spil på X Factor hos Oddset >>
Vita: 1.40 Rasmus: 3.75
Sigmund: Odds 12.00 Place On Earth: 22.00
 Jamie Talbot: 25.00

 

Hver fredag kl. 20.00 går deltagerne på skærmen hos DR1, når der skal synges og danses for fulde gardiner for at holde sig ind i kampen om vinde årets X Factor. Vi ved det bliver underholdende, men vi ved også, at én deltager hver uge ryger ud af årets konkurrence.

Hos Danske Spils Oddset har man i de seneste mange sæsoner kunnet spille odds på, hvem der ryger ud i det kommende fredags-show, og her er der tit lukrative odds at hente på deltagerne i X Factor.

Oddssætterne har nemlig ikke let ved at sætte odds på deltagerne, da præstationerne og sangvalg som bekendt spiller en stor rolle. En publikumsfavorit kan altså hurtigt blive sendt i farezonen, og dermed kan der være høje odds at hente på den næste X Factor-deltager, som ryger ud af programmet.

Hvis du kan forudsige hvem der ryger ud næste gang, kan du altså profitere på det hos Oddset.

Spil på X Factor hos Oddset >>

* Henvisningslink | +18 Ansvarligt Spil 

 

Hvem bliver X Factor dommerne hos TV2?

Endnu en spændende sæson af X Factor er undervejs på DR1, som dog også bliver den uigenkaldeligt sidste sæson af den populære sangkonkurrence på den statsfinansierede TV-kanal. Fremover vil landets største sandtalenter tone fra på TV-skærmen hos TV2 i stedet, og her er der endnu tvivl om, hvorvidt Thomas Blachman og Remée følger med over som dommere på TV2.

Hos NordicBet kan du netop nu oddse på, hvem der bliver de nye dommere i X Factor på TV2 i næste sæson. Blachman og Remée er naturligvis favoritter til odds 2.50 på Blachman og 4.00 på Remée. Men satser TV2 nu også på de to velkendte ansigter i dommerpanelet, krydret med en tredje dommer som vi kender det, eller ryster producerne posen, og starter på en frisk med tre helt nye dommere?

Det får vi formentlig snart svar på, og indtil videre finder du altså oddsene på X Factor-dommerne hos NordicBet.

Spil på X Factor dommerne >>

 

Spil på den vindende dommer

Når det kommer til mulighederne for at oddse på X Factor, kan man typisk også spille på den vindende dommer i årets program. Her er dommerne i år selvfølgelig Thomas Blachman, Remée og Sanne Salomonson, som hver især skal forsøge at guide deres største talenter videre til sejren i den endelige X Factor-finale senere på foråret.

Igen er der tale om odds, som først kommer live hos diverse bookmakere, når X Factor konkurrencen anno 2018 går ind i den afgørende fase med de store live shows senere på foråret.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Spil 200 kr., Få 600 kr. bonus

Danmark håndbold i mål med odds på vinder af VM 2019