Wozniacki problemfrit videre til tredje runde af French Open

31. maj 2018

Wozniacki problemfrit videre til tredje runde af French Open

Vores allesammens Caroline Wozniacki vil også være til at finde i tredje runde af French Open, da hun forlængede sit franske eventyr med en overbevisende sejr over Georgina Garcia Perez.

Der var ikke blot tale om niveauforskel, da Wozniacki besejrede Georgina Garcia Perez 6-1, 6-0 i anden runde af French Open, men snarere en magtdemonstration, der varede små 51 minutter.

Det var første gang de to kvinder stod overfor hinanden på tennis banen, og selvom spanieren er kendt for en usædvanlig hård serv, vakte den aldrig Caroline problemer, der komfortabelt neutraliserede enhver trussel.

Læs også: French Open Odds l Her er favoritterne i Roland Garros 2018

 

Wozniacki overfor Pauline Parmentier i tredje runde

Den næste opgave på vejen mod et succesfuldt French Open, er franske Pauline Parmentier. Franskmanden spillede sig ind i tredje runde efter at hun i anden runde besejrede Alizé Corne, der er også er fra Frankrig. Caroline og Pauline har stødt hovederne sammen fire gange tidligere, hvor det er blevet til tre sejre til Wozniacki.

Læs også: Livestream Parmentier - Wozniacki her

Det seneste møde var i Istanbul i år, hvor Parmentier, der er nummer 74 i verden, vandt. Det er derfor ikke en selvskrevet sejr der venter Caroline, men hun må dog lune sig med tanken om, at det er gået godt i tre ud af i alt fire møder med franskmanden.